Galaxy S8: Οι Android Oreo beta testers θα λάβουν το επίσημο build μια ημέρα νωρίτερα

Galaxy S8 android oreo beta testers λάβουν επίσημο build μια ημέρα νωρίτερα, Galaxy S8: Οι Android Oreo beta testers θα λάβουν το επίσημο build μια ημέρα νωρίτερα

Η Samsung έχει πλέον μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της σταθερής Android Oreo έκδοσης του Galaxy S8, κλείνοντας το beta πρόγραμμα πριν μερικές ημέρες (συγκεκριμένα στις 26 Ιανουαρίου).

Σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει όσους χρήστες προθυμοποιήθηκαν να δοκιμάσουν την beta στις S8 / S8+ συσκευές τους, η Samsung αποφάσισε να διαθέσει το επίσημο build αποκλειστικά σε εκείνους μια ημέρα νωρίτερα της παγκόσμιας κυκλοφορίας του. Παρ’ όλ’ αυτά, ο κατασκευαστής δεν γνωστοποίησε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει την σταθερή Android 8 Oreo έκδοση. Φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα καιρό, αν και στις Ηνωμένες Πολιτείες ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας T-Mobile έχει ξεκινήσει ήδη την δοκιμή του πλήρους build σε μερικές συσκευές. Εν κατακλείδι, η κυκλοφορία του Oreo για τα Galaxy S8 και S8+ δεν αργεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τους τωρινούς Galaxy S εκπροσώπους, το Oreo αναμένουν και προηγούμενες ναυαρχίδες όπως τα Galaxy S7, Galaxy S6 και Galaxy Note 5. Μάλλον η Samsung δεν θα καθυστερήσει πολύ με την διάθεση του 8 Oreo ούτε στα προαναφερθέντα μοντέλα. Ενδέχεται να έχουν λάβει όλοι την ενημέρωση πριν το MWC 2018, στο οποίο θα παρουσιαστούν τα Galaxy S9 και S9+. Ας ελπίσουμε πως η Sammie θα κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται και θα αποστείλει το Oreo στις συσκευές πριν τα τέλη του χειμώνα.

Galaxy S8 android oreo beta testers λάβουν επίσημο build μια ημέρα νωρίτερα, Galaxy S8: Οι Android Oreo beta testers θα λάβουν το επίσημο build μια ημέρα νωρίτερα

Πηγή 1, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Πένα λοιπόν!!
Περήφανος κάτοχος του Samsung Galaxy S8+,του ομορφότερου Smartphone που δημιουργήθηκε ever……………………….

Υ.Γ Όχι δεν ποζεργιάζω για το Galaxy S8+ μου! Απλά είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος από την αγορά μου, και στην τελική είναι προσωπική μου άποψη και τίποτα περισσότερο από αυτό!

Geo

Πιθανόν..λεω..πιθανόν να το πάρουμε πριν βγει η επόμενη έκδοση android δηλαδή…

Τραγελαφικές καταστάσεις…φανταστείτε αντιστοιχία να χαν βγει σχεδόν τα windows 98, κι ακόμη ο κατασκευαστής σου να σου λέει σώπα…είσαι σε windows 3.1 αλλα όπου να ναι θα σου δώσω τα windows 95

JohnWave

@Μάκης και εγώ είμαι τρομερά ικανοποιημένος από το διαμάντι μας! Δεν χορταίνω το design του, την οθόνη του και τα αποτελέσματα της κάμερας του.

Όσο για το update σε oreo, καλώς να μας έρθει αλλά και αν καθυστερήσει κανένα πρόβλημα. Όλα λειτουργούν άψογα και απροβλημάτιστα με την Ν και η Ο δεν προσφέρει καμία σημαντική αλλαγή. Όπως λέω πάντα, μεγαλύτερες αλλαγές προσφέρει ένας launcher σε μια συσκευή από ότι οι εκδόσεις android. Πχ ένας χρήστης με Μ και Nova Prime launcher έχει πολύ περισσότερες επιλογές από όσες ένας χρήστης με Ν και stock launcher.

Steve

Εκπληκτικό τηλέφωνο το είχα πεντε μήνες και το έδωσα γιατί ενα βράδυ είδα και έπιασα το μι μιξ ενα και από τότε ξέχασα το όνομα μου

Mpidis

Απίθανο smartphone. Το πιο ολοκληρωμένο ever. Εγώ διάλεξα το μικρό που είναι και σούπερ στο χέρι.

Πέτρος Π

Σχόλια στα όρια του γραφικού… “Διαμάντι, ομορφότερο κινητό ever…” Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει δυστυχώς…

Stelans

Γιατι ρε φίλε @Πέτρος Π άσχημο είναι να λέμε την γνώμη μας δηλαδή ;; Συμφωνώ και εγώ παιδιά μαζί σας 6 χρόνια χρήστης αιφον με τελευταίο το 6s έχω να πω πως η Samsung με το s8 σχεδιαστικά το πήγε αλλού και φυσικά το κινητό είναι απλά υπέροχο σε όλα του!!!

Μάκης

Όπως έγραψα πιο πάνω αγαπητέ ((@Πέτρο)) εκφράζω απλά την γνώμη μου και τίποτα περισσότερο από αυτό!
Δεν απαιτώ να συμφωνήσεις μαζί μου φίλε μου, ούτε στο επιβάλλω με το ζόρι! (γιατί “Σχόλια στα όρια του γραφικού”?)
Είναι κακό δηλαδή να εκφράζεις ενθουσιασμένος την “προσωπική” σου γνώμη για ένα κοινός αποδεκτό από πολλούς και όχι μόνο reviewers, κορυφαίο προϊών?
Εδώ και 6 μήνες που έχω στα χέρια μου το Galaxy S8+ δεν μου έχει κάνει το παραμικρό και το απολαμβάνω καθημερινά στο 100%!!

Υ.Γ @JohnWave +1000 αδερφέ!

Πέτρος Π

Κι εγώ τη γνώμη μου εκφράζω, και λέω ότι μου φαίνεται αστείο να εκφράζεται κάποιος έτσι για κάποιο κινητό τηλέφωνο… Δηλαδή μου φαίνεται πολύ παράξενο να είναι κάποιος περήφανος επειδή έχει στην κατοχή του κάποιο κινητό… Στο κάτω κάτω, μερικά ακόμα εκατομμύρια χρήστες έχουν αυτό το τηλέφωνο, δεν λέει και κάτι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.