Έρχεται το Galaxy S8 mini με οθόνη 5.3″ και Snapdragon 821;

galaxy s8 mini, Έρχεται το Galaxy S8 mini με οθόνη 5.3″ και Snapdragon 821;

Έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε τη Samsung να ανακοινώνει μια mini έκδοση της ναυαρχίδας της και τα S mini που προηγήθηκαν, δεν ήταν πράγματι σε επίπεδο ναυαρχίδας. Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για το S8 mini.

Αναφέρεται ότι η εταιρεία έχει στα σκαριά το Samsung Galaxy S8 mini και θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά της Κορέας.

Η mini έκδοση του Samsung Galaxy S8 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με οθόνη 5.3 ιντσών, αλλά θα μοιάζει σαν να είναι 4.7 ιντσών smartphone, λόγω του aspect ratio 18.5:9. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φημολογείται πως θα φέρει επεξεργαστή Snapdragon 821 (και όχι 835), μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 32GB. Θα συμπεριλαμβάνει επίσης σκάνερ ίριδας.

Αν ισχύουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε το Galaxy S8 mini θα είναι πολύ πιο κοντά στη ναυαρχίδα, απ ότι ήταν το Galaxy S5 mini (το τελευταίο της σειράς mini).

Μένει να δούμε αν η Samsung θα πάρει πράγματι την απόφαση να φέρει το νέο mini και πόσο θα κοστίζει. Μέχρι να γίνει αυτό, κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις, αλλά πως σας φαίνεται η ιδέα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@Dinos

Άμα φτιάξουν κάποτε mini phone και στη σειρά Note θα είναι παράδεισος.

JohnWave

Η ιδέα μου φαίνεται ωραία. Ακόμη πιο ωραία θα μου φαινόταν αν στο mini η αναλογία της οθόνης επέστρεφε στο 16:9. Ποιος ο λόγος για 18:5:9 αφού η συσκευή θα είναι μικρότερη και άρα δεν θα χρειάζεται να είναι στενόμακρη για καλύτερο κράτημα στο χέρι; Ε; Ε;

Παπαροκας tiamat

Ρε johnwave που εχουμε και το ιδιο κινητο, τι πεταξες δηλαδητωρα ?? Σε θεωρω εξυπνο σχολιαστη δε δικαιουσαι εσυ να κανεις τετοια ακυρα ποστ!!

Εδω σκεψου κανει αμαν να μας πουλησει 18,5:9!και θα αφησει κινητο της σειρας s να γυρισει στο 16:9??

Μακαρι να το κανε! Αλλα ξεχνα το!!!

Πηγη απο κορεα λεει οτι στο ετος 2018 η νεα αναλογια θα περασει σε ολα τα κινητα της εταιρειας, ακομη και σε αυτα των 300 ευρω.

Τελος το 16:9 για τη samsung. Τελος!

George

Αν οι 5,3 ιντσες πάνε με 16/9 αναλογία δε θα είναι mini.
Από πότε τα 5,3 είναι mini; έλεος ρε πλοκαμιες έλεος.
Όχι ότι μου αρέσει η 18,5/9 αλλά θα είναι στενό για χρήση με το ένα χέρι οπότε το πλησιάζεις σε mini άσχετα αν στο πλάτος θα είναι μικρό.
Μία sony έμεινε ας δώσει κ κάποιος κάτι ακόμα δεν είμαστε λεπροί θέλουμε δυνατό μικρό, κακό είναι;

bezilys

Σαν τις μικρές σοκοφρετες ένα πράμα!

TheLefterisKa

@George έχεις πιασει στα χέρια σου το S8 το κανονικό; Είναι πράγματικα μια compact συσκευή αν πάει στα 5.3 θα είναι ίδιο μέγεθος με το Ζ5mini οπότε που είναι το κακο να έχει μεγάλη οθόνη σε μικρό μέγεθος;

JohnWave

@Παπαροκας tiamat, γιατί πίστεψες πως πίστεψα ότι θα το κάνει; :p Aπλά αναρωτιέμαι τι μαρκετινίστικη δήλωση θα έκανε η Samsung για να δικαιολογήσει το 18:5:9 στο mini.

@George, καταρχάς εδώ και 2 χρόνια αν έχεις καταλάβει, όσοι έχουμε συσκευές 5-5.2 ιντσών, έχουμε mini κινητά…η δύναμη του marketing βαφτίζει όπως θέλει ότι θέλει…
Όσο για την αναλογία δεν παίζει ρόλο η διαφορετική αναλογία στο συνολικό μέγεθος της συσκευής. Απλώς το φάρδος θα ήταν μεγαλύτερο και το ύψος μικρότερο. Oυσιαστικά λόγω τoυ περιορισμού των bezels, ένα S8 5.3 ιντσών με 16:9 αναλογία θα ήταν λίγο μικρότερο από ένα S7 ( θα έπεφτε δλδ κάτω από τα 14 εκατοστά σε ύψος ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.