Samsung CEO: Το Galaxy S8 έχει πουλήσει 15% περισσότερο από το S7

galaxy s8 more sales than s7, Samsung CEO: Το Galaxy S8 έχει πουλήσει 15% περισσότερο από το S7

Αν και η Samsung δεν είχε ανακοινώσει επίσημους αριθμούς, την περασμένη εβδομάδα ακούστηκαν οι πληροφορίες ότι έπεσαν οι πωλήσεις του Galaxy S8, αλλά και ότι το Galaxy S7 είχε πουλήσει περισσότερα μέσα στην ίδια περίδιο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα φέρει το Samsung Galaxy Note 8 νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Ωστόσο, ο ίδιος ο CEO της Samsung, DJ Koh, έρχεται να βάλει τέλος στην φημολογία κατά τη διάρκεια press conference στην Taipei. Δήλωσε πως οι πωλήσεις των Samsung Galaxy S8 είναι πολύ πιο πάνω από αυτές των Galaxy S7.

galaxy s8 more sales than s7, Samsung CEO: Το Galaxy S8 έχει πουλήσει 15% περισσότερο από το S7

Σύμφωνα με τον DJ Koh, οι συνολικές πωλήσεις των Galaxy S8 και Galaxy S8+ είναι κατά 15% υψηλότερες από αυτές των προκατόχων τους για την ίδια περίοδο πέρσι. Ο ίδιος ανέφερε ότι η εταιρεία του αναμένει οι πωλήσεις των Galaxy S8 να συνεχίσουν να αυξάνονται τα επόμενα δύο τρίμηνα του 2017.

Στην ίδια συνέντευξη τύπου ο DJ Koh, είχε επιβεβαιώσει και την έλευση του Samsung Galaxy Note 8 τέλη Αυγούστου. Όμως το κινητό θα έρθει στις πρώτες αγορές (ΗΠΑ, Κορέα και Μ. Βρετανία) τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στις υπόλοιπες. Επομένως, τα Galaxy S8 θα έχουν χώρο για να προσελκύσουν αγοραστές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
James

Τελικά παγκοσμίως οι συντάκτες που γράφουν για τεχνολογία τις μισές ειδήσεις τις βγάζουν από το μυαλό τους.

Γιάννος

Σε Κορέα, Βόρεια Ευρώπη, USA, Αυστραλία, Καναδά παίζει και να ισχύει. Στο Ελλάντα αποκλείεται.

xarisgru

Σαν κατοχος s8 πιστευω πως ενας κατοχος του s7 δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να κανει την μεταβαση (αν και πότε δεν ήμουν χρηστης του τελευταιου)

James

@Γιάννος το ελλαντα που λες έχει πληθυσμό όσο ένα πάμφτωχο Λονδίνο. Όλες οι εταιρίες τρέμουν για τις εδώ πωλήσεις

ΝΙΚΟΣ

Κανονικά , ο ορισμός του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

forneverarrow

Εγώ γιατί βλέπω παντού iPhone???

Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι ο κόσμος κατάλαβε ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, μιας και συναντώ συχνότερα από τα προηγούμενα χρόνια κινεζικές συσκευές ενώ υπάρχει σαφής τάση για τη σειρά J της Samsung, τουλάχιστον σε μικρότερες ηλικίες.

ΦΝ

Λογικό είναι να υπάρχει παραπληροφόρηση, μια και οι περισσότερες ιστιοσελίδες πλέον απλά μεταδίδουν φήμες ή αντιγράφουν άρθρα από άλλους …χωρίς καν να κάνουν ένα στοιχειώδη έλεγχο αλήθειας και λογικής. Μάλιστα πολλές αναφέρουν ότι το έγραψε κάποιος άλλος και έτσι αποποιούνται την ευθύνη που έχουν έτσι και αλλιώς ….
Προσωπικά πιστεύω ότι καλό είναι να υπάρχει μια σήμανση πάνω στο άρθρο ή στη είδηση στην τηλεόραση ….πχ η λέξη φήμη με κόκκινα γράμματα και περίγραμμα στο άρθρο κόκκινο … ώστε να καταλαβαίνει ο καθένας ότι πρόκειται μια μη ελεγμένη είδηση… Αντίστοιχα μια ελεγμένη είδηση ένα πράσινο χρώμα που να λέει την ελενξαμε ή ακόμα και χωρίς σήμανση…. αν ένα κανάλι κάνει λάθος να υπάρχει μια ποινή ανάλογη με το λάθος….
Πάντως, στο συγκεκριμένο παράδειγμα φαινόταν μη λογικό να μην πήγε καλά …μια και υπήρξε σαφώς πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και η καινοτομία της samsung ήταν πραγματική. Προσωπικά το είδα από κοντά και εντυπωσιάστηκα. Είναι πανέμορφο και χρηστικότατο. θα το πρότινα άνετα σε κάποιον που θελει να διαθέσει τόσα χρήματα!

thanos

Σιγουρα δεν αξίζει η μετάβαση απο s7 σε s8, δεν αλλάζει τιποτα το ουσιαστικό. Απλά το κακό στο s7 edge ειναι πως οταν το κρατάς στο χέρι ακουμπάει το σημείο κάτω απο τον αντίχειρα στα πλαγιά της οθόνης και δεν αφήνει να επιλέξεις κατι, ενώ αυτο δεν ισχύει στο s8. Νταξει δεν ειναι σημαντικός λογος για να δώσεις 800+ μονο γι αυτο αλλα ειναι σπαστικό. Επίσης μεγάλο φάουλ το σημείο για το Touch ID, δεν βολεύει με τιποτα ειδικά στο s8+.

Πέτρος Π

Πάντως και στη φώτο του άρθρου φαίνονται υπερβολικά στενόμακρα!! Δηλαδή πραγματικά πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου το χέρι σου για να πάει από τη μια μεριά στην άλλη… Τα έχω δει και από κοντά σε κατάστημα, και είναι τελείως άβολα στο κράτημα και τον χειρισμό…

Τώρα όσον αφορά το άρθρο, πραγματικά ποιος ενδιαφέρεται ποιο πούλησε παραπάνω?? Ίσως μόνο οι μέτοχοι της Samsung… Το να κάθονται να ασχολούνται οι απλοί χρήστες με τέτοια θέματα είναι τουλάχιστον για γέλια…

bezilys

@Πέτρος συμφωνώ φίλε εγώ κάτι τέτοια άρθρα τα προσπερνάω σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ για το πόσα βγάζει κάθε εταιρεία δικό τους πρόβλημα και των μετοχών …

Φωτης

Λοιπον κ γω ελεγα οτι ειναι σοκοφρετα κ οτι δεν εχει διαφορα απο s7 edge μεχρι να το παρει ενας φιλος το s8 plus..Ειναι στην κατηγορια του κ σε αυτο το μεγεθος οτι καλυτερο εχει βγει κ ανωτερο σε ολα απο το s7 edge!!!Αν το εχεις κ το δεις πολλες φορες μονο τοτε θα το καταλαβεις..Εχει φοβερες δυνατοτητες!!!

Rizo

+1 Φώτης
Σαν κάτοχος του S8+ και σε σύγκριση με φίλο που έχει ένας το S7 και άλλος το s7edge οι διαφορές είναι πολλές. Και στην οθόνη και στην κάμερα. Και ειδικά στην μπροστά κάμερα! Οι selfie σε κανονικό φωτισμό νομίζεις οτι είναι τραβηγμένες με την main camera. χωρίς τα έντονα χρώματα και το oversaturation όμως που έχει κάπως η πίσω! Τ

Φωτης

Rizo @ τον αλλο μηνα τσιμπαω s8 plus μαζι με clear view θηκη..Ειναι φοβερο κινητο κ εχει φοβερη μπαταρια!!!Το θεμα ειναι πιο να παρω το μαυρο η το ασημι;

JohnWave

@Φώτη και @Rizo, έχοντας κάνει πλέον πολλά συγκριτικά κάμερας μεταξύ S8 και S7 μπορώ να πω ότι στις φωτό με χαμηλό φωτισμό όντως υπάρχει βελτίωση. Όχι μόνο στην απόχρωση και το φωτισμό που είχα αναφέρει αλλά και στη διαχείριση του lens flare ( πχ στη διάθλαση του φωτός των λαμπών δρόμου ). Από και και πέρα υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά και στις selfies. Γενικά αν κάποιος δίνει πολύ σημασία σε design, οθόνη και κάμερα αξίζει να περάσει από τη σειρά 7 στην 8.
@Φώτη, μαύρο!

Rizo

Οπως τα λέτε είναι. Εντάξει, και εγώ δεν το προτείνω και το κολακεύω επειδή το πήρα. Αν ηταν χάλια, ή μακρόστενο ή είχε κάποιο αρνητικό πραγματικά θα το έλεγα. Και όποιος έχει αρνητική άποψη πραγματικά του προτείνω να βρει ενα τρόπο να το πάρει στα χέρια του λίγη ώρα.
Φώτη εγώ πήρα το orchid grey γιατί δεν ήθελα να είναι εντελώς μαύρο. Η πλάτη του κανονικά ειναι κάπως γκρι που ανάλογα το φως σε εσωτερικό χώρο είναι γκρι ανοιχτό και σκούρο, ενώ κάτω απο το φως του ήλιου φαίνεται μπλε. Μου αρέσει πολύ.
Ανάλογα τι σου αρέσει εσένα.

Christos

Έχω το s7 edge και το χω συγκρίνει με το s8 ενός φίλου. Το s8 έχει περισσότερες δυνατότητες είναι η αλήθεια. Στον τομέα της κάμερας τώρα, τράβηξα το ίδιο βίντεο και με τα 2 και μπροστά και πίσω κάμερα και μετά τα σύγκρινα. Οι διαφορές είναι μεγαλύτερες απ ότι περίμενα. Το s8 εστιάζει πιο γρήγορα, έχει πιο ζωντανά χρώματα, λίγο καλύτερη σταθεροποίηση, προσαρμόζεται πιο γρήγορα στην αλλαγή αντίθεσης (ήλιος-σκιά), αποτυπώνει λίγο παραπάνω λεπτομέριες και τέλος η σέλφις είναι σαφώς βελτιωμένες.

petr

Φώτης @ και εγω ιδιο δίλημμα εχω, κλείνω προς το ασημί περισσότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.