Galaxy S9 Active: Με Snapdragon 845, 4GB RAM και μπαταρία 4000mAh;

galaxy s9 active snapdragon 845 4gb ram 4000 mah μπαταρία, Galaxy S9 Active: Με Snapdragon 845, 4GB RAM και μπαταρία 4000mAh;

Φαίνεται πως η Samsung θα διατηρήσει και για αυτή τη χρονιά την παράδοση να κυκλοφορεί την “Active” έκδοση των ναυαρχίδων της, με πιο σκληροτράχηλη εμφάνιση και αντοχή σε πτώσεις μαζί με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Σύμφωνα με τη “διαρροή” των τεχνικών χαρακτηριστικών του Galaxy S9 Active, εμφανίστηκε να έχει μπαταρία 4000mAh.

Η συγκεκριμένη συσκευή πολύ πιθανόν να είναι το Galaxy S9 Active μιας και πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών, ο κωδικός SM-G893 συμβαδίζει με τα προηγούμενα “Active” μοντέλα μιας και τα Galaxy S7 και S8 Active είχαν τους κωδικούς SM-G891 και SM-G892 αντίστοιχα.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S9 Active συμβαδίζουν με αυτά των Galaxy S9 και S9+ μιας και βλέπουμε πως η συσκευή διαθέτει μη κυρτή οθόνη στις 5.8 ίντσες ανάλυσης 2960×1440 pixel. Στον τομέα του επεξεργαστή θα βρούμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 845, 4GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ο οποίος λογικά θα είναι και επεκτάσιμος με τη χρήση καρτών microSD.

Όσον αφορά τις κάμερες, η συσκευή θα διαθέτει μονή κύρια κάμερα 12MP με εναλλαγή κλείστρου μεταξύ f/1.5 και f/2.4 ενώ η εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται στα 8MP με κλείστρο f/1.7. Η σημαντική αλλαγή στο Galaxy S9 Active είναι η μπαταρία η οποία είναι χωρητικότητας 4000mAh, αρκετά μεγαλύτερη από του Galaxy S9 και τα 3000mAh S9+ και τα 3500mAh.

Το Galaxy S9 Active αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ είναι άγνωστο το αν θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας.

galaxy s9 active snapdragon 845 4gb ram 4000 mah μπαταρία, Galaxy S9 Active: Με Snapdragon 845, 4GB RAM και μπαταρία 4000mAh;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δεν είναι λίγο μεγάλη η μπαταρία για τα δεδομένα της Apple? Μήπως είναι fake η είδηση? (:p :p)

Panagiotis

Μάλλον θα το έκανες το σχόλιο μετά από 3-4 ποτάκια για να είδες Apple και όχι Samsung. 😛

Agnostos13

@Panagiotis:
Απο τη βιασύνη του δεν ξέρει που τρολάρει…

Kos

Κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά και μόνο 4 gb ram; Αδικείται! Εδώ άλλα στο ένα τρίτο της τιμής του τα 4 τα έχουν στάνταρ και δίνουν προαιρετικά 6.

Αστέριος Στέλιος

Αυτό στις 6.0″ με 4000+ μπαταρία, επίπεδη οθόνη IR BLUSTER FM Radio και τις 2 κάμερες του s9+ θα ήταν το επόμενο κινητό μου !!!
Ζω για τη στιγμή που θα βγει η σειρά ΝΟΤΕ σε Active !!!!

Panagiotis

Αστέριε πάρε ένα Mate 10 pro που τα έχει όλα εκτός του fm radio.

Αστέριος Στέλιος

Παναγιώτη είμαι κοντά στο να αλλάξω τη Samsung αλλά ακόμη δεν με πείθει πλήρως η Huawei. Το P20 pro είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο αλλά λίγο ο kirin 970 που είναι αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό, λίγο οι κακές κριτικές για το βίντεο του, λίγο η fhd + οθόνη αλλά και η απουσία audio jack. …..με κρατάνε πίσω ακόμη …
Θα περιμένω το mate 20 pro και το note 9 για να αποφασίσω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.