Galaxy S9: Ο Exynos 9810 υπερέχει του Snapdragon 845 στα benchmarks

Galaxy S9 Exynos υπερέχει Snapdragon 845 benchmarks, Galaxy S9: Ο Exynos 9810 υπερέχει του Snapdragon 845 στα benchmarks

Σε μερικές ημέρες από σήμερα θα ανακοινωθούν τα Galaxy S9 και S9+, με την Samsung να έχει φυσικά μεγάλες προσδοκίες από εκείνα. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, δηλαδή πολύ σύντομα.

Ως γνωστόν, ο Κορεάτης κατασκευαστής χρησιμοποιεί τόσο επεξεργαστές της Qualcomm, όσο και δικούς του (Exynos) στην Galaxy S σειρά (αλλά και σε άλλα smartphones). Η Ευρωπαϊκή αγορά υποδέχεται τις εκδόσεις με τα Exynos chipsets, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες αποστέλλονται οι παρτίδες με τα Snapdragon SoCs. Φέτος, θα ενσωματωθούν οι Exynos 9810 και Snapdragon 845, ενώ η μνήμη RAM φαίνεται πως θα κυμανθεί από 4GB έως 6GB RAM για τα S9 / S9+. Όμως, ποιος από τους δύο προαναφερθέντες επεξεργαστές είναι πραγματικά καλύτερος; Ποιανού η ισχύ… υπερισχύει;

Galaxy S9 Exynos υπερέχει Snapdragon 845 benchmarks, Galaxy S9: Ο Exynos 9810 υπερέχει του Snapdragon 845 στα benchmarks

Την απάντηση έρχεται να δώσει το Geekbench, από το οποίο πέρασε τόσο η S9 έκδοση με τον 845, όσο και εκείνη με τον 9810. Τα αποτελέσματα δείχνουν ξεκάθαρο νικητή τον Exynos. Συγκεκριμένα, η CPU της Samsung πετυχαίνει 3648 πόντους στην μέτρηση ενός πυρήνα και 8894 πόντους στην μέτρηση πολλών μαζί. Από την άλλη μεριά, ο Snapdragon συγκέντρωσε μόλις 2378 και 8132 πόντους αντίστοιχα. Η υπεροχή του 9810 είναι αδιαμφισβήτητη, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά αναφορικά με τον λόγο που ο επεξεργαστής της Qualcomm βρίσκεται τόσο πίσω.

Βέβαια, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο οι αναρτήσεις του Geekbench να είναι αποτελέσματα απάτης, οπότε καλό είναι να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας μέχρι την επίσημη παρουσίαση των νέων Galaxy εκπροσώπων. Όπως και να έχει, εμείς στην Ελλάδα θα λάβουμε (εκτός απροόπτου) την έκδοση με τον Exynos 9810, οπότε η διαφορά στην ισχύ των δύο επεξεργαστών δεν μας αφορά και τόσο. Ανυπομονούμε για την 25η του Φεβρουαρίου λοιπόν..!

Galaxy S9 Exynos υπερέχει Snapdragon 845 benchmarks, Galaxy S9: Ο Exynos 9810 υπερέχει του Snapdragon 845 στα benchmarks

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris _BMW

Πολυ καλη επίδοση του exynos.
Πραγματικά αν ισχύουν τα νούμερα μπράβο στη Samsung.
Απο την άλλη τωρα η διαφορα ειναι -στα χαρτιά τουλάχιστον- πολυ μεγάλη υπέρ του exynos .. αναρωτιέμαι πως θα το πάρουν οι πελάτες της αυτό αν ισχύουν αυτές οι διαφορες ..

ΝΙΚΟΣ

Ένα 2-1 W10 με exynos θα είχε ενδιαφέρον πάντως

azriel84

Μια ζωή οι Exynos ήταν ότι καλύτερο στο Android, γιατί σας εκπλήσει το αποτέλεσμα και τώρα;

Chris _BMW

@azriel84

Θυμησε μου μια χρονια που ο exynos είχε 1000 + διαφορα στο Single και μετά ξανά σκέψου γιατι εκπλήσσομαι …

Αν διάβασες το άρθρο ..

Ιωάννης jb

Γυρίστε στην αρχική σελίδα του site… Θα δείτε ένα άρθρο για την Χαβάη που κάνει κάτι πολύ ενδιαφέρουσες κινήσεις του τύπου στημένα reviews και όχι μόνο..
Τη σχέση όμως έχει αυτό που λέω παραπάνω με το άρθρο για τον φοβερό επεξεργαστή της Samsung??

JD

Η Samsung το 2017 περασε και την intel και πλεον ειναι πρωτη στον κοσμο σε επεξεργαστες. Ποναει βεβαια τους haters αλλα με λιγο ξυδακι θα περασει.

bezilys

Όχι όμως στα games!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.