Galaxy S9 και S9+: Η πρώτη αναβάθμιση φέρνει security patch

Samsung Galaxy S9 S9+ αναβάθμιση ασφαλείας security patch, Galaxy S9 και S9+: Η πρώτη αναβάθμιση φέρνει security patch

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+ βρίσκονται ήδη στο δρόμο για τα ράφια των καταστημάτων αφού οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στη χώρα μας και φαίνεται πως οι πρώτοι χρήστες θα έχουν ήδη την πρώτη αναβάθμιση στα χέρια τους.

Τι καλύτερο από το να νιώθεις ότι σε στηρίζουν για τις επιλογές σου ειδικά όταν επενδύεις σε δυο από τα καλύτερα smartphone του 2018. Έτσι και η Samsung δείχνει τη στήριξή της στα φετινά της “καμάρια” με την πρώτη αναβάθμιση να γίνεται διαθέσιμη στη Γερμανία, με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν τις προσεχείς ημέρες.

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 242 MB και αφορά τη διόρθωση των κενών ασφαλείας των συσκευών και βελτίωση της σταθερότητας λειτουργίας τους, κάτι το οποίο δεν είναι απρόσμενο μιας και όλες οι συσκευές στις πρώτες τους ημέρες βγάζουν τις πρώτες τους “ασθένειες”, οπότε μια τέτοια αναβάθμιση μόνο καλό μπορεί να φέρει. Επιπλέον αναμένεται να βελτιώσει λίγο την απόδοση των S9 και S9+ καθώς και να φέρει κάποια επιπλέον μικρά χαρακτηριστικά τα οποία θα συμβάλλουν στην ακόμα πιο ομαλή λειτουργία τους.

Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει OTA (Over The Air) μέσα από το μενού των Ρυθμίσεων αλλά ενδεχομένως και μέσα από το Samsung Smart Switch και μένει να δούμε το πότε θα γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας.

Samsung Galaxy S9 S9+ αναβάθμιση ασφαλείας security patch, Galaxy S9 και S9+: Η πρώτη αναβάθμιση φέρνει security patch
Samsung Galaxy S9 S9+ αναβάθμιση ασφαλείας security patch, Galaxy S9 και S9+: Η πρώτη αναβάθμιση φέρνει security patch

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.