Galaxy S9 και S9+: Νέες διαφημίσεις για την εξαιρετική τους κάμερα

Τα Samsung Galaxy S9 / S9+ έχουν επισημοποιηθεί εδώ και μερικές ημέρες. Όσοι θέλουν να είναι από τους πρώτους που θα τα αποκτήσουν, μπορούν να προχωρήσουν στην προπαραγγελία τους. Χωρίς αμφιβολία, οι δύο συσκευές είναι (και θα είναι) ανάμεσα στα καλύτερα smartphones του 2018.

Βέβαια, ο Κορεάτης κατασκευαστής γνωρίζει πως για να πάνε καλά οι πωλήσεις, πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω από το να ανακοινώσει απλώς τις συσκευές σε ένα μεγάλο event. Η Samsung είναι ένας από τους “μετρ” του μάρκετινγκ, αφού ξοδεύει κάθε χρόνο δισεκατομμύρια δολάρια προωθώντας τα προϊόντα του. Οι νεότερες διαφημίσεις των Galaxy S9 και S9+ αποτελούν ένα μικρό παράδειγμα. Τα σύντομα σποτ εστιάζουν στις εξαιρετικές φωτογραφικές ικανότητες των δύο smartphones που ενσωματώνουν έναν πρωτοποριακό φακό με διπλό διάφραγμα (f/1.5-2.4). Θέλοντας όμως να θυμίσει στους καταναλωτές πως τα νέα της high-end μοντέλα μπορούν επίσης να κοντράρουν το iPhone X και σε μια άλλη… κατηγορία, η Sammie δημοσίευσε επίσης μια διαφήμιση που αφορά τα AR Emoji, παρόμοια δηλαδή με τα Animoji της Apple.

Όσο περνάει ο καιρός, η Samsung θα δημοσιεύει όλο και περισσότερες διαφημίσεις για να προωθήσει τα δύο κορυφαία κινητά της τηλέφωνα. Πάντως, ήταν λογικό τα πρώτα κλιπ να αφορούν τις κάμερες τους, αφού αυτή την στιγμή θεωρούνται από πολλούς reviewers και αναλυτές ως οι καλύτερες που έχουν ενσωματωθεί ποτέ σε smartphone. Το σίγουρο είναι πως όποιος αγοράσει ένα εκ των S9 / S9+ δεν θα απογοητευτεί από την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο. Όμως, για να κάνει δικιά του μια από τις δύο συσκευές, θα πρέπει να καταβάλει και το τσουχτερό ποσό των 879 ευρώ ή 979 ευρώ αντίστοιχα. Όπως συνηθίζει να λέει ο κόσμος, “καθετί έχει και το τίμημα του”. Στην περίπτωση των νεότερων Galaxy S εκπροσώπων, εκείνο είναι αρκετά υψηλό…!

Galaxy S9 S9+ διαφημίσεις εξαιρετική κάμερα, Galaxy S9 και S9+: Νέες διαφημίσεις για την εξαιρετική τους κάμερα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Ο γνωστός πλέον νομίζω σε όλους Saf από το Supersaftv έκανε συγκριτικό με το iphone X. https://www.youtube.com/watch?v=K7xdZJqyE6I Στη λήψη φωτογραφιών από την κύρια κάμερα δεν είδα τίποτα αξιοσημείωτο. Μάλιστα όσο αφορά το dynamic range ενώ στον ουρανό τα κατάφερε λίγο καλύτερα από το X, κάτω από τον ουρανό τα πήγε χειρότερα ( φωτό κτηρίου και λίμνης στο 6:42). Όσο αφορά τις νυχτερινές, ναι έδωσε λίγο περισσότερο φως, ναι παρουσίασε μειωμένο θόρυβο σε σχέση με το Χ αλλά αυτή η μείωση θορύβου έγινε μέσω software μετεπεξεργασίας. Τι εννοώ : Σταματήστε το video στο 7:44 και δείτε το κτήριο δεξιά κάτω. Στη φωτό του Χ, τα τούβλα είναι πολύ πιο ευδιάκριτα. Στη φωτό του S9 λόγω της software μείωσης θορύβου, έγινε πασπάλισμα και τα τούβλα εμφανίστηκαν πιο ενιαία. Είμαι φαν της Samsung, είχα το S6, έχω το S8, απεχθάνομαι την Apple αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποδέχομαι και οποιοδήποτε μαρκετινίστικο τρικ οποιασδήποτε εταιρίας. Μάτια έχω, βλέπω. Ούτε το f-stop 1.5 έδωσε κάτι αξιοσημείωτο σε σχέση με το 1.7, ούτε η εναλλαγή του σε 2.4. Γι’ αυτό πλέον ακόμα πιο έντονα λέω : Όσοι είστε μεταξύ S8/S8+ και S9/S9+, μη δώσετε τσάμπα λεφτά για το S9 εκτός αν : α) σας πειράζει… Συνέχεια »

Giannis

βρήκε πάτο το s9??

JohnWave

@Giannis, πάτο δεν βρήκε απλά έπρεπε να ονομαστεί “S8T”, “S8S” ή τέλος πάντων με όποιο γράμμα μετά το 8. Εντάξει ας πάνε και μια χρονιά διακοπές οι υπάλληλοι της Samsung.:p Οι υπάλληλοι κάποιων άλλων εταιριών είναι μόνιμα εδώ και χρόνια σε διακοπές.

Chris_BMW

@JohnWave

Έχω παρακολουθήσει ολα τα μεχρι τωρα συγκριτικά των κορυφαίων τηλεφώνων στο YouTube και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως στο 50% των φωτό το s8 ειναι καλύτερο του s9 .. Το f1.5-2.4 ειναι gimmick οπως χαρακτηρίζεται απο πολλούς (το pc world έκανε κάποιες λήψεις στο χειροκίνητο με τα δυο διάφραγματα και δεν υπήρχε σχεδόν καμία διαφορα )
Απο εκει και πέρα στο συγκριτικό που αναφέρεσαι σε κάποια σημεία υπερέχει το Χ (στο dynamic range δεν έχει αντίπαλο το Χ ,για το οποιο γίνεται ιδιαίτερη μνεία απο σχεδόν όλους ) σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού υπερέχει το S9

Υ.γ Τον Saf δεν τον θεωρώ αντικειμενικό καθότι ειναι φιλικά προσκυνημένος στην Samsung και αυτό το λέω γιατι ποτε του δεν τονίζει τα αρνητικά της (στο συγκεκριμένο συγκριτικό -αν και πιστεύω ειναι θέμα Software -το βίντεο στο s9 κρασαρε εμφανώς και καθόλη την διάρκεια λήψης και δεν το ανέφερε καθόλου ..
Βεβαια για να είμαι αντικειμενικός μονο στο δικό του συγκριτικό το έχω παρατηρήσει ..

Φωτης

JoneWave@ συμφωνω κ το s9 εχει χειροτερη μπαταρια απο του s8..

johnwave νομιζω εισαι πολυ αυστηρος με τη φωτογραφικη του. στη νυχτα παιζεται το παιχνιδι πια! μερα ολα τα κινητα καλα τραβανε!… και το συγκρινεις με το iphone x που εχει
χαρακτηριστει ως η dslr των κινητων !!!!!

επισης το s9 ειναι με μειωμενα bezel και λιγοτερο στενομακρο απο το s8..

και ξεχασες να πεις για τα stereo dolby atmos ηχεια .
το s9 plus ειναι η επιτομη των κινητων ,το κινητο ονειρο!!και η samsung μας τιμωρησε εμας που την αγαπαμε δινοντας μας ενα χειροτερο σε ραμ και καμερα μικρο s9 οπως κανει η apple ….

εγω θελω να τη τιμωρησω και να μη το παρω αλλα που να στραφω? στην χρεοκοπημενη htc?? στην lg με τα σαπακια της? στην αχρηστη sony? στους κλωνους copy κινεζους oneplus και huawei με τα op6 και p20 με notch? ?

στην nokia και τη xiaomi που δεν εχουν jack ακουστικων και ειναι πολυ πισω σε καμερα???

πες που να παω ο ανθρωπος !!!!

JohnWave

@Φώτη, όντως; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα συγκριτικά μπαταρίας. @ChrisBMW, συμφωνώ στα περισσότερα που είπες εκτός από δύο πράγματα : Το καλύτερο dynamic range σε smartphone το έχει το Pixel 2. To Χ έρχεται δεύτερο. Το άλλο που διαφωνώ είναι ότι ο saf δεν είπε για το choppy video. Το είπε και ισχυρίστηκε ότι οφείλεται στο υπερβολικό stabilization. @Παπαροκά Tiamat, καταρχάς το iphone Χ δεν ξέρω από ποιον έχει χαρακτηριστεί όπως λες. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε κάποιους τομείς είναι χειρότερη η κάμερα του σε σχέση με τα S και τα Pixel και σε κάποιους τομείς καλύτερη. Με τη Samsung είμαι αυστηρός γιατί είναι η κορυφαία εταιρία στο android και έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις. Τα ηχεία δεν τα θεωρώ σημαντικό κριτήριο και για αυτό τα ξέχασα. Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο το ποσοστό των καταναλωτών που τα έχει ως σημαντικό κριτήριο. Με τη νέα αναλογία 18:9 που υιοθέτησαν οι εταιρίες διαφωνώ και εγώ αλλά πρέπει να το αποδεχθούμε. Πάντως βολεύει στο κράτημα μεγάλων συσκευών. 🙂 Αν θέλεις android συσκευή με πολύ καλή κάμερα, εξαιρετική οθόνη κάτω από τις 6 ίντσες, θύρα ακουστικών και τιμή κάτω από τα 600€, η καλύτερη επιλογή σου είναι το S8 και το ξέρεις!… Συνέχεια »

kostas

προχθες εβλεπα ενα βιντεο iphone x vs mate pro 10 vs s9 vs s8 και το mate pro 10 τα σαρωσε ολα και στις 4 φασεις

bill

το dxomark ειναι αξιοπιστο? γιατι overall η καλυτερη καμερα ειναι του s9+.Φυσικα κι εχει το X εξαιρετικη καμερα και το pixel 2 και το note 8 και το s8 και σιγουρα και το mate 10 pro.Tωρα ,best buy το πιο ειναι αρχιζουμε και μπαινουμε στην σχετικοτητα στο τι ζηταει καποιος και τι θελει να χει πανω του ενα smart.Για μενα πχ η οθονη,ποιοτητα και φωτεινοτητα καθως κι η καμερα παιζουν πρωτευον ρολο.Σ αυτα εστω και με μικρες διαφορες το s9+ ειναι καλυτερο απ το s8 και για εμενα τα στερεο ηχεια παιζουν ρολο.Ειναι γνωστο και νομιζω πως δεν αμφιβαλει καποιος πως οι οθονες της samsung ειναι κορυφη,γι αυτο και το Χ φοραει μια τετοια που επισης εχει εξαιρετικη οθονη.Στην ζωη μας πολλες φορες καποια πραγματα τα πληρωνουμε αρκετα για κατι που στην ουσια μπορει να μην τ αξιζει.Το κανουμε ομως.Κι οχι μονο στα κινητα.Στον καφε μας,στα ρουχα μας,στην μηχανη μας.στο αυτοκινητο μας,στ αξεσουαρ τους.Συμβαινει συχνα.Το s9+ ειναι ενα εξαιρετικο smart overall απ ολες τις πλευρες,αυτη ειναι η γνωμη μου.Το αν αξιζει να παρει καποιος το s8 ή το s9,πιστευω πως εξαρταται με το αν θα πληρωσει μετρητοις ή με δοσεις και κυριως ποσο κραταει το κινητο του.Εγω που τα κραταω… Συνέχεια »

johnwave σε εχω συνηθισει πιο αντικειμενικο! το s8 εχει ακριβως την ιδια καμερα με το s7 με τη διαφορα οτι διαθετει λογισμικο τυπου pixel 1 που συνδιαζει πολλαπλες ληψεις σε μια φωτο για να σου δωσει τη καλυτερη δυνατη. το s9 εκτος απο αυτο το software trick διαθετει ολοκαινουριο φακο και αισθητηρα….

επισης για τα ακομα περισσοτερο μειωμενα bezel δεν ειπες κατι

Αγγελος

Εχω το s9 plus απο τη τεταρτη και οσα βιντεακια και να δειτε εχω να πω τα εξης:η καμερα εχει οση βελτιωση ειχε και απο το s7 στο s8.στο επιπεδο που βρισκονται τα κινητα εδω και 2 χρονια δε γινεται να περιμενετε δραματικες εξελιξεις.τα κινητα ηδη βγαζουν φοβερες φωτο και εχουν επεξεργαστες που ζηλευουν τα λαπτοπ.επισης τα ηχεια απλα τα σπανε ουτε εγω το ειχα ως βασικο αλλα μ αρεσει παρα πολυ που το εχω.και η μπαταρια ειναι ελαφρως καλυτερη οπως ισχυριζεται η σαμμυ υωρς ο φωτης γιατι ετσι απλα πεταξε κατι χωρις να το εχει δει καν απο κοντα το κινητο δε καταλαβαινω.τελος να πω οτι με τις φωτο το βραδυ απλα κλαινε μανες.αλλο βλεπει το ματι και αλλο το κινητο….μερα τα βλεπει ολα απιστευτο.

JohnWave

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, πιστεψέ με, η διαφορά S7 vs S8 το βράδυ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή μεταξύ S8 vs S9. Η κάμερα του S7 έδινε πολύ περισσότερο θόρυβο και επίσης μια καφέ απόχρωση όταν πχ έβγαζες έναν δρόμο το βράδυ. Μόνο όταν έβγαζα κάτι καλά φωτισμένο η διαφορά μειωνόταν. Έχω βγάλει πάρα μα πάρα πολλές φωτό με τις δυο συσκευές οπότε επέτρεψέ μου να έχω καλύτερη άποψη επί του θέματος. To τι φακό φορά η κάθε συσκευή ή το αν έχει διπλή κάμερα, έχει αποδειχτεί ότι δεν παίζει δραματικό ρόλο. Το Pixel 2XL με τη μονή του περσινή κάμερα κέρδισε το S9 στο camera comparison που έκανε σήμερα ο Saf. Λογικό αφού είχε κερδίσει και το S8 πέρυσι και δεν έγινε βελτίωση στο S9 φέτος πέρα από το zoom και το slow motion video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.