Galaxy S9: Η Samsung πιστεύει πως θα πουλήσει περισσότερο από το S8

Galaxy S9 Samsung πιστεύει πουλήσει περισσότερο S8, Galaxy S9: Η Samsung πιστεύει πως θα πουλήσει περισσότερο από το S8

Ο τεχνολογικός κόσμος έχει υποδεχθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τα νεοανακοινωθέντα Samsung Galaxy S9 και S9+. Μπορεί οι δύο συσκευές να μοιάζουν αρκετά στους προκατόχους τους, όμως ενσωματώνουν αρκετές νέες δυνατότητες και βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Samsung είναι αρκετά αισιόδοξη για την πορεία των νέων S9 εκπροσώπων στην αγορά. Μάλιστα, ο CEO του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας, DJ Koh, δήλωσε πως οι πρώτες ενδείξεις για την ζήτηση των Galaxy S9 / S9+ είναι καλύτερες από τις αρχικές προσδοκίες. Ο ίδιος σημείωσε πως τα νέα smartphones αναμένεται να πουλήσουν καλύτερα από τις περσινές Galaxy S8 προτάσεις, τονίζοντας πως αυτό θα επιτευχθεί λόγω των προωθητικών κινήσεων μάρκετινγκ της εταιρείας, καθώς και εξαιτίας του μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος που έχουν να καλύψουν τα Galaxy S9 μοντέλα (ανακοινώθηκαν νωρίτερα μέσα στο έτος από ότι τα S8 / S8+ πέρυσι). Να σημειωθεί πως τα Galaxy S8 smartphones της Sammie έχουν πουλήσει περίπου 37 εκατομμύρια κομμάτια.

Η αλήθεια είναι πως τα Galaxy S9 και S9+ δεν διαφέρουν πολύ από τους προκατόχους του, αναφορικά με το design. Αυτό ίσως αποτελέσει απωθητικό παράγοντα για πολλούς υποψήφιους αγοραστές που ίσως καταλήξουν στην αγορά των φθηνότερων S8 επιλογών. Η ισχύς και η ποιότητα των καμερών κάνουν κυρίως την διαφορά ανάμεσα στις δύο γενιές συσκευών. Οπότε, ίσως οι προβλέψεις του DJ Koh και γενικά των κορυφαίων στελεχών της Samsung να μην αποδειχθούν ακριβείς. Εν κατακλείδι, τα νέα S9 smartphones καλούνται να ξεπεράσουν το “φράγμα” των 37 εκατομμυρίων πωλήσεων. Θα τα καταφέρουν μέσα στους μήνες που ακολουθούν; Μέλει να δούμε…

Galaxy S9 Samsung πιστεύει πουλήσει περισσότερο S8, Galaxy S9: Η Samsung πιστεύει πως θα πουλήσει περισσότερο από το S8

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos

εγω το προπαρηγγειλα ηδη αλλα για να πω την αληθεια δε νομιζω οτι θα ειναι πιο επιτυχημενο απο το προκατοχο του.αυτη τη στιγμη το s8 ειναι οτι καλυτερο σε σχεση τιμης ποιοτητας.αν αλλαζαν εστω και λιγο κατι στο σχεδιασμο οπως πχ να μικρυνουν κι αλλο τα μπεζελ εκει ισως να υπηρχε ενα κινητρο.εχω μια μεγαλη απορια παντως,γιατι δε κανουν τη καμερα να ειναι pop up απο το πανω μερος και να βγαινει ο φακος οπως το s pen ας πουμε στο note ωστε να εχουν το πραγματικα μπεζελες σχεδιασμο που θελουν?

jonjon

Aggelos@ περιμένω εντυπώσεις!
Δεν είναι κακή η ιδέα σου! Αλλά! Πολλά κινούμενα μέρη = πολλά προβλήματα.

Chris_BMW

@aggelos

Γιατι 1ον δεν γίνεται να σου τα δίνουν ολα με τη «μια» αντιθέτως θα εξαντλήσουν το περιθώριο κέρδους με τα ήδη υπάρχοντα ελαφρώς βελτιωμένα · -οτι δηλ κάνει κ η Apple

Και 2ον γιατι πιστεύω πως εταιρείες που έχουν εδραιώσει τα ονόματα τους σαν “Premium” κατασκευαστές δεν ρισκάρουν να εφαρμόσουν τεχνολογίες που πιθανόν να ειναι ανέτοιμες ακόμα ρισκάροντας δυσλειτουργίες στις συσκευές τους..

Υ.Γ Τα galaxy S μοντέλα πούλησαν περίπου 37 μυρια μεχρι τωρα .. όσα δηλαδή πούλησε περίπου το «αποτυχημένο» σε πωλήσεις οπως χαρακτηρίστηκε I phone X το πρώτο τρίμηνο της κυκλοφορίας του ..🤔

NtinosMD

Μια χαρα υλοποιησιμη εινια η ιδεα … αρκει να δει κανεις προς τη μερια του huawei matebook x pro που βγαινει η καμερα απο τα function keys … σε στυλ pop-up οπως ακριβως το περιεγραψε ο φιλος μας απο πανω…απλα για πρακτικους λογους δε θα γινει. Μη ξεχναμε οτι εχει πλασαρει το quick-launch της καμερας με double click του home-button που εινια πιο γρηγορο απο το να περιμενεις να βγει απο το να κανει pop-up η καμερα, κ αφου βγει να ανοιξει το camera-app ( θεωρω παντα εγω δλδ ) … γιατι δε νομιζω να βγαιενι μπαμ, αλλα θα σηκωνεται σιγα σιγα ελεγχομενα προς αποφυγη οποιαςδηποτε καταστροφης λογω αστοχιας υλικων απο πολλαπλη χρηση. Βεβαια πες μου κ αυτο παλι γρηγορα θα συμβει αλλα οκ οταν εχεις συνηθισει στο αμεσο με τη γρηγορη εκκινηση θα δεις τη διαφορα … και εκτος αυτου πολυ πιο prone στο να σπασει θα ειναι ο σχεδιασμος αυτος, οπως ακριβως αναφερθηκε πιο πανω.

Agnostos13

Μήπως να δούμε κάτι τέτοιο;
https://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/toshiba/toshiba-ts705_00.jpg

giorgosgek

μπορει και να πουλησει σε πολλους που ειχουν παλια τηλεφωνα s7 edge και πισω , γιατι εχουν αλλαξει περισσοτερα , ο χαμος θα γινει στο s10 , νεο σχεδιασμος λογικα, νεα πραγματα, εκει θα αξιζει η αλλαγη , τωρα το μονο που εντυπωσιασε ηταν η καμερα και λιγο το ΑPEX

alex

@Chris_BMW λιγότερα από 37 εκατομμύρια νομίζω πούλησε η σειρά S8/S8+..Είχε πουλήσει 20 εκατομμύρια μέχρι και τον Ιούλιο, αλλά λογικό είναι βέβαια γιατί η Samsung έχει πάρα πολλές συσκευές και τις μαζικές πωλήσεις τις κάνει στις πιο φθηνές.

james

Δεν ξερω αν θα πουλησει ή οχι, αλλα ειδα τα τεχνολογικα σαιτ να ασχολουνται περισσοτερο με τα νεα Nokia παρα με το galaxy (και δικαιως κατα τη γνωμη μου)

Στο φιλο Chris_BMW που αναρωτιεται για τις πωλησεις, να θυμισω οτι οσοι θελουν android ουτε ψωνιζουν απο την ιδια εταιρια, ουτε παιρνουν ντε και καλα ναυαρχιδα του χιλιαρικου επειδη η μονη εναλλακτικη ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο. Οποτε ειναι πολυ λογικα τα νουμερα

Ante_geia

Πίστευε… και μη ερεύνα.

Chris_BMW

@james

Δεν θα διαφωνήσω γιατι οπως έχω ξανά πει και εγώ με τη σειρά μου αν επέλεγα Android συσκευή ουτε για πλάκα δεν θα έσκαγα χιλιάρικο .. Η επιλογή μου θα ήταν one plus 5T..

Η διαφωνία μου μαζί σου ήταν οτι αυτό δεν σας κάνει πιο έξυπνους καθότι αν προσθέσεις το σύνολο των «ακριβών» Android που πουλήθηκαν το 2017 πανω κάτω φτάνει σε νούμερα αυτά της Apple.

Πάντως τα σχεδόν 30 μυρια που πούλησε μονο του το X το τελευταίο τρίμηνο μονο αποτυχία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αν αναλογιστεί κάποιος το υπέρογκο κόστος απόκτησης του ..

james

@Chris_BMW δεν ειναι θεμα εξυπναδας. Αν υπαρχουν επιλογες ο καθενας διαλεγει αυτο που τον συμφερει. Εγω πχ το ανωτερο που εχω δωσει για συσκευη ειναι 300 ευρω. Δε μου χρειαζεται κατι παραπανω επειδη δεν παιζω παιχνιδια. Αν δεν υπηρχαν κινητα με 300 ευρω, θα αναγκαζομουν να αγορασω καμια συσκευη τριετιας ή μεταχειρισμενο. Τρεχα γυρευε δηλαδη.

Κοιτα τι γινεται με τα 30 εκατομμυρια. Αυτα ειναι αποστολες στα καταστηματα. Αφου ομως η παραγωγη επεσε κατακορυφα μετα τα χριστουγεννα, σημαινει οτι οι αποστολες δεν εγιναν πωλησεις και δε ζητανε να τους στειλουν νεα κομματια. Και 15 εκατομμυρια να πουληθηκαν, παλι ειναι μεγαλος αριθμος. Τα νουμερα παρουσιαζονται με πολλους τροπους και διαβαζονται με πολλους τροπους

hayate

Chris BMW θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσεις να συγκρίνεις λεμόνια με πορτοκάλια. Το οικοσύστημα της Apple το υιοθετούν μόνο τα iPhones. Η Samsung πέρα από Apple έχει να ανταγωνιστεί όλες τις άλλες εταιρίες που φέρουν το ίδιο λογισμικό με εκείνη. Αν θες να το πας αξιοκρατικά θα πάρεις τις ναυαρχίδες όλων των εταιρειών με Android και θα συγκρίνεις τις πωλήσεις τους με αυτές των μήλων. Τότε θα σύγκρινες πράγματι ios vs Android

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.