techblogTV | Garmin nuvifone

, techblogTV | Garmin nuvifoneΑποκλειστικό. Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα από το πολυσυζητημένο κινητό τηλέφωνο της Garmin, το nuvifone. Κατόπιν διαβουλεύσεων με τους υπευθύνους του booth της Garmin, καταφέραμε να κρατήσουμε στα χέρια μας το nuvifone και να τραβήξουμε αποκλειστικά πλάνα από την οθόνη αφής και το κεντρικό μενού. Το nuvifone είναι ένα κινητό τηλέφωνο δεν έχει καθόλου πλήκτρα και ενσωματώνει GPS. Η εξέλιξή του βρίσκεται σε κατάσταση ανάπτυξης και δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει και πόσο θα κάνει. Δείτε το βίντεο από τη Βαρκελώνη.

Garmin nuvifone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνας

Καλησπέρα.

Παρότι δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα με
την όλη φάση κινητό, δοκιμάζεις τις
αντοχές μου!

Αντίχριστε!

tasosvel

χεχεχεχεχεεχ !! Δείχνιε πολύ καλή συσκευή αρκεί να το δούμε και από κοντά. Αλλά δές και το toshiba g810 🙂 Θα ψηθείς περισσότερο:)

Παύλος

a re kosta me ta kone sou..ise psaxmenos..

Ghanis

απο τοτε το ιδιο ui ειχαν>>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Garmin

Garmin: Παρουσίασε τα πρώτα ρολόγια τρεξίματος με οθόνες AMOLED

Η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα έξυπνα ρολόγια GPS με οθόνες AMOLED, τις σειρές Forerunner 965 και 265, που παρέχουν προηγμένες μετρήσεις προπόνησης για δρομείς και στατιστικά για την υγεία.

Gear Garmin

Vivomove Trend: Το νέο smartwatch της Garmin υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση

Η Garmin προσθέτει στο Vivomove Trend ένα χαρακτηριστικό που άργησε ιδιαίτερα να φέρει στα smartwatches της, την ασύρματη φόρτιση.

Gear Android Smartwatches Garmin

Garmin Bounce: Ένα smartwatch των 180 ευρώ για παιδιά με LTE και GPS

To καινούργιο της smartwatch για παιδιά ανακοίνωσε η Garmin. Τo Garmin Bounce διαθέτει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα GPS και LTE.

Gear Battery Garmin

Garmin: Υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας μηνών για το νέο ρολόι – Τα χαρακτηριστικά του

Η Garmin στοχεύει να κάνει τους χρήστες της να ξεχάσουν τι σημαίνει φόρτιση του ρολογίου τους με το Instinct Crossover, ένα υβριδικό ρολόι που υπόσχεται να παρέχει έως και 70 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.