Google Nexus 5, Πρωτότυπο από τα αρχικά στάδια είχε μπαταρία 2300 mAh

Άργησαν να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες που παρουσιάζουν το Nexus 5 σε αρκετά πρώιμο στάδιο αυτό της ανάπτυξης αλλά αυτό που παρουσιάζουν έχει τη σημασία του. Χωρίς λογότυπα ή κάποιο άλλο Google Nexus διακριτικό, μόνο με την κωδική ονομασία D821 και το όνομα του κατασκευαστή LG το μόνο που θυμίζει το σημερινό Nexus 5 είναι η σχεδίαση του φακού της κάμερας.

Εκεί που θα πρέπει να σταθούμε είναι στη χωρητικότητα της μπαταρίας όπως αυτή εμφανίζεται στις φωτογραφίες του πρωτότυπου Nexus 5 και είναι 2300 mAh. Έχει ακουστεί ότι ίσως υπάρξει και μοντέλο με μπαταρία 3000 mAh, δηλαδή το 16GB να φοράει την 2300 mAh και το 32GB την 3000 mAh. Έχει δημιουργηθεί αρκετή συζήτηση για το αν τα 2300 mAh είναι αρκετά για 5ιντσο Full HD smartphone με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800.

Google Nexus 5 prototype, Google Nexus 5, Πρωτότυπο από τα αρχικά στάδια είχε μπαταρία 2300 mAh

Google Nexus 5 prototype, Google Nexus 5, Πρωτότυπο από τα αρχικά στάδια είχε μπαταρία 2300 mAh

Google Nexus 5 prototype, Google Nexus 5, Πρωτότυπο από τα αρχικά στάδια είχε μπαταρία 2300 mAh

Google Nexus 5 prototype, Google Nexus 5, Πρωτότυπο από τα αρχικά στάδια είχε μπαταρία 2300 mAh

Google Nexus 5 prototype, Google Nexus 5, Πρωτότυπο από τα αρχικά στάδια είχε μπαταρία 2300 mAh

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Οπως κ τα αντιστοιχα SAR 2W/Kg και 0.478W/Kg.

Γιάννης

Αγαπημένη Google τρέλανέ μας και και βάλε στο Nexus 5 μπαταρία στα 3000 mAh… και να πάθουν όλοι ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ!!!

arg

#Γιάννης +1000
ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ Έχουμε πάθει ήδη. το κινητό δέν υπάρχει λέμε!
όσο πολοί λένε κάτι περίεργα περι πλαστικούρες και τέτια. μόνο και μόνο απο τις φότο που έχουν διαρέυσει εώς τώρα το κινητό φένετε τρομερό. όσο για το σοθικά του τί να πεί κανείς !!

nickoskr

@arg μας έβγαλες τα μάτια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Android Smartphones Nexus 5 Nexus 6

Android 6.0 Marshmallow αναβάθμιση για Nexus 5, 6, 7 και 9

Κάτοχοι των Nexus 5 και Nexus 6 smartphones και Nexus 7 και Nexus 9 tablets μπορείτε από σήμερα να αναβαθμίσετε σε Android 6.0 Marshmallow. Συγκεκριμένα θα πρέπει να είστε σε θέση να flasάρετε τη συσκευή σας αλλά αυτό είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο στους περισσότερους Nexus users.

News Android Android Marshmallow Nexus 5

Android 6.0 Marshmallow: Αναβάθμιση από τις 5 Οκτωβρίου;

Σύμφωνα με χρονοδιάγραμμα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Telus από τον Καναδά τα Nexus 5 και Nexus 6 θα ξεκινήσουν την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow από τις 5 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίασει την νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Android που θα πραγματοποιηθεί σε event της Google.

News Google Google Nexus 5 LG Nexus 5

Nexus 5: Η Google σταματά μια από τις καλύτερες Android συσκευές

Ακόμη πωλείται μέσω παρόχων και καταστημάτων λιανικής, αλλά όπως αναφέρει εκπρόσωπος της Google στο The Verge, η εταιρεία θέλει να επικεντρωθεί πλέον στη νέα της ναυαρχίδα Nexus 6. To Nexus 5 κυκλοφόρησε τέλη του 2013 με την υπογραφή της LG και ομολογουμένως οι δυο τους είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά. Η 4.95 ιντσών οθόνη είναι […]

News Android LG Nexus 5

Nexus 5 με Android 5.1;

Η Google φαίνεται να δοκιμάζει την έκδοση Android 5.1 στο Nexus 5 όπως μαρτυράει screenshot από το δημοφιλές λογισμικό Geekbench από όπου πέρασε για τον σχετικό έλεγχο. Με Android 5.1 έχουν κυκλοφορήσει προσιτά μοντέλα smartphones και συγκεκριμένα μέσα από τη σειρά Android One. Μένει να δούμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα ο ερχομός του 5.1 για […]