Επιβεβαιώθηκαν οι ονομασίες Google Nexus 6 και Nexus 8

Πριν από λίγο καιρό είχαμε ακούσει ότι η Google ετοιμάζεται να «εγκαταλείψει» τα Google Nexus για χάρη μιας νέας πιο premium σειράς η οποία θα είχε την ονομασία Android Silver. Τελικά όπως φαίνεται αυτό δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της μιας και μαθαίνουμε ότι φέτος θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον δυο συσκευές από τη σειρά Nexus με ονομασίες Nexus 6 και Nexus 8.

Τα Google Nexus είναι πολύ καλές και ποιοτικές συσκευές οι οποίες τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής λόγω της πολύ καλής τιμής τους σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά τους.

Τα ονόματα των δύο μοντέλων, Nexus 6 και Nexus 8 αποκαλύφθηκαν από Γερμανούς developers στο Chromium Code Review.

Το Nexus 6 είναι smartphone το οποίο αναμένεται να βασιστεί στο LG G3, τη ναυαρχίδα της LG που θα παρουσιαστεί στις 27 Μαΐου. Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή αλλά περιμένουμε να μάθουμε στο Google I/O που θα γίνει τις 25-26 Ιουνίου. Και αν λάβουμε υπόψη μας την παράδοση της Google, λογικά θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο φθινόπωρο.

Όσο για το Nexus 8, προφανώς μιλάμε για tablet το οποίο η Google θα κατασκευάσει σε συνεργασία με τη HTC. Περιμένουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι ενώ θα μπορούσε να τρέχει με Android 4.5.

Μιας και όπως είπαμε η Google ετοιμάζεται να κάνει στροφή, αυτές ίσως είναι οι δυο τελευταίες συσκευές της με την ονομασία Nexus.
, Επιβεβαιώθηκαν οι ονομασίες Google Nexus 6 και Nexus 8

, Επιβεβαιώθηκαν οι ονομασίες Google Nexus 6 και Nexus 8Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως η σειρά Nexus θα μείνει, αλλά με άλλο ρόλο. Δεν θα είναι οι και καλά ναυαρχίδες της Google, αλλά κάποια mid-end με φοβερό value for money. Δεν γίνεται έτσι ξαφνηκά να αφήσει την πιο σημαντική κατηγορία της αγοράς, των μικρομεσαίων smartphones δηλαδή, και να περάσει στα premium. Αν το κάνει τότε έχασε το παιχνίδι γιατί τα WP καραδωκούν γιατί ήδη μοντέλα σαν το 520 έχουν χτίσει τις βάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.