Google Now, σε ειδοποιεί σε ποια στάση να κατέβεις

Αν έχεις πάρει ποτέ κάποιο ΜΜΜ και ήσουν αρκετά κουρασμένος για να προσέχεις σε ποια στάση θα κατέβεις, το Google Now έχει την λύση. Μπορείς απλά να ανοίξεις το Google Now όταν είσαι μέσα στο τρένο ή στο λεωφορείο και το Google Now θα σε ρωτήσει αν θέλεις να σε ειδοποιήσει όταν είσαι κοντά σην τοποθεσία που έχεις αποθηκεύσει, για παράδειγμα το σπίτι ή την εργασία.

Με ένα απλό tapping μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή και με δύο την απενεργοποιείς. Αυτό το feaure είναι η νέα υπηρεσία που προσφέρει η ψηφιακός βοηθός του Android. Το screenshot δείχνει την λειτουργία αυτή και το πως θα φαίνεται στο Google Now.

Δεν φαίνεται να ενεργοποιεί κάποιο ξυπνητήρι στο alarm app, απλά μόλις πλησιάζεις στο σημείο που σε ενδιαφέρει ενεργοποιεί κάποια υπενθύμιση ώστε να είσαι έτοιμος να κατέβεις από το λεωφορείο η τρένο στην επόμενη στάση. Όπως και να έχει θα φανεί στην πράξη πόσο πρακτικό είναι στην χρήση, αλλά κάθε προσθήκη που μπορεί να κάνει την καθημερινότητα καλύτερη είναι ευπρόσδεκτη.
, Google Now, σε ειδοποιεί σε ποια στάση να κατέβεις
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
someone

Σε λίγο το Google now θα μας υπενθυμίζει και πότε να κατουρισουμε 😛

geohot

“Όπως και να έχει θα φανεί στην πράξη πόσο πρακτικό είναι στην χρήση, αλλά κάθε προσθήκη που μπορεί να κάνει την καθημερινότητα καλύτερη είναι ευπρόσδεκτη.” Ακριβώς! Ωραία προσθήκη αυτή στο GNow

obi

“θα σε ρωτήσει αν θέλεις να σε ειδοποιήσει όταν είσαι κοντά σην τοποθεσία που έχεις αποθηκεύσει, για παράδειγμα το σπίτι ή την εργασία”
Αν μιλάμε για location based reminders,
δε μιλάμε για κάτι καινούριο,
ούτε μιλώντας για app ούτε για ψηφιακές βοηθούς.
Το ότι θα το σετάρεις ενόσω είσαι στο ΜΜΜ είναι το θέμα;…

…μάλιστα.

Luke

Στο εξωτερικό που η εφαρμογή δουλεύει άψογα και εχει πλήρης ενημέρωση , ειναι πραγματικά πολυ χρήσιμη και απαραίτητη .Στην Ελλάδα πέρα απο τα μεγάλα αστικά κέντρα και πιο πολυ την Αθήνα , ειναι παντελώς άχρηστη . Μακάρι καποια στιγμή να έρθουν και εδώ ολα τα καλούδια της google και της καθε google .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Now

Google: Αφαιρεί τον Google Now Launcher από το Play Store

Από τον Αύγουστο του 2014, η Google είχε δώσει σε όλους τους χρήστες Android την δυνατότητα να εγκαταστήσουν τον Google Now Launcher σε οποιαδήποτε συσκευή, όμως από ότι φαίνεται αυτό θα αλλάξει σύντομα.

News Apple Cortana Google

Έρευνα: Η Siri αφήνει πίσω Google Now και Cortana

Ένα σημαντικό κομμάτι που θέλουν να προωθήσουν σήμερα οι κατασκευαστές είναι οι ψηφιακές βοηθοί στα smartphones. Στην κατηγορία αυτή οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι είναι Siri, Google Now και Cortana, από τις Apple, Google και Microsoft, αντίστοιχα. Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα test για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του απαντώντας σε ερωτήσεις.

News Cortana Google Now Siri

Hound: Εντυπωσιάζει κερδίζοντας Siri, Cortana, Google Now [video]

Πριν από λίγες μέρες η δημοφιλής υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής SounHound, κυκλοφόρησε την δική της ψηφιακό βοηθό, με την ονομασία Hound. Η εφαρμογή προς το παρόν είναι σε beta μορφή, αλλά οι αρχικές εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές. Φυσικά έχει ενδιαφέρον αν δούμε πως τα καταφέρνει σε σύγκριση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

News Google Google Now

Google Now: Αποκτά κάρτες από εφαρμογές τρίτων

Το Google Now, η δημοφιλής personal assistant της Google, είναι γνωστό για την χρησιμότητά του σε καθημερινή βάση και την ικανότητα να προβάλει στον χρήστη τις κατάλληλες πληροφορίες χωρίς καν την ανάγκη αναζήτησής τους. Οι πληροφορίες προβάλλονται με την μορφή καρτών, και εκτείνονται σε ένα σωρό πληροφορίες όπως…