Google Pixel 2: Real-life φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τα bezels

Google Pixel 2 Real-life φωτογραφίες, Google Pixel 2: Real-life φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τα bezels

Νέες real-life φωτογραφίες του Google Pixel 2 έκαναν την εμφάνισή τους επιβεβαιώνοντας τη φωτογραφία με τα κανονικά bezels που είδαμε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Παρόλο που οι συνθήκες φωτισμού των καινούριων φωτογραφιών δεν είναι και οι καλύτερες, επιβεβαιώνουν τα κανονικά περιθώρια της συσκευής ενώ επιβεβαιώνεται και ο ένας αισθητήρας της κάμερας με dual-LED φλας. Στην πίσω όψη διακρίνεται και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Google Pixel 2 Real-life φωτογραφίες, Google Pixel 2: Real-life φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τα bezels

Στην μπροστινή πλευρά βλέπουμε ότι η συσκευή δεν έχει φυσικό Home key και στο πάνω μέρος της βλέπουμε τον αισθητήρα της κάμερας.

Το Pixel 2 αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 836 και μνήμη RAM τουλάχιστον 4GB, ενώ λέγεται ότι θα απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά.

Παρόλα αυτά, λέγεται ότι το Pixel XL2, το οποίο θα κατασκευάζεται από την LG Electronics θα έρχεται με bezel-less σχεδιασμό και αναλογία οθόνης 18:9.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Μα….κα είναι τεράστια τα πάνω κάτω. Ξεπέρασαν την Sony αυτοί εκεί. 😂😂

Παπαροκας tiamat

Σιγα μην ειναι αυτο.
Πλεον ξερουμε το παιχνιδι του marketing με τις δηθεν αλλα και τις πραγματικες διαρροες που στοχευουν :

Α) σε πρωτη φαση να συζητηθει το
κινητο

Β) να μικρυνουν τις προσδοκιες του κοινου αρχικα και να το ενθουσιασουν αργοτερα με το αληθινο προιον

Παπαροκας tiamat

Η google αντιγραφει την apple. Εφοσον το νεο αιφον θα ναι bezeless ,τοτε να ‘στε παραπανω απο σιγουροι οτι και το νεο pixel θα ναι το ιδιο.

Μην μπερδευεστε. Περυσι ειχε τεραστια μπεζελ επειδη και το iphone ειχε τεραστια μπεζελ

Ante_geia

Μπράβο Google… πέρα από το Google Sherch ότι άλλο φτιάχνεις είναι χάλια. Χρόνια πίσω! Έλεος. Όλα τα άλλα δεν τα έχεις φτιάξει καν εσύ όπως Youtube, android κτλ.

Ante_geia

Κρίμα γιατί το bezzles που είχε βγει σαν φήμη φαινόταν πολύ όμορφο.

Jack Sf

Και φέτος θα έχουν μεγάλα μπεζελ τα iPhone 7s και 7s plus πάντως..

Ανδρεας Κ

ασε μας ρε παπαροκα που αντιγραφουν ολοι την Apple. εβγαλε η xiaomi χωρις bezels πρωτη σου ανοιξε τα ματια ..και τωρα μας λες και ιστοριες.αλλα ο κοσμος εχει τοσο ασχετιλα που βλεπει μηλο και νομιζει οτι εχει τον πλανητη. Κοροιδα

Kos

Για να πούμε την αλήθεια με τα bezzles την αρχή την έκανε η Sharp. Αλλά κανένα δεν ασχολήθηκε. Έπρεπε η xiaomi να κάνει αυτό που δεν τολμούσε να κάνει κανένας γιατί η ιδέα υπήρχε. Τώρα μέχρι πότε θα κρατήσει θα δείξει.

Georgerapp

Αφού το μικρό το φτιάχνει η htc Είναι φυσικό να έχει περιθώρια αφού η εταιρεία δεν έχει ετοιμάσει σασσι full screen.

One

Bezels for the win!

XZ Premium και τα μυαλα στα καγκελα! 😀

wave

Τα bezels το μάραναν!! Αυτό σχεδιαστικά σπάει όλα τα κοντέρ δεν ξέρεις τί να πρωτοσχολιάσεις! Μένεις με το στόμα ανοιχτό λες και σε έχει χτυπήσει εγκαφαλικό! Λες το βγάζει η google αυτό? Μήπως είναι λάθος. Δηλαδή η εταιρία πληρώνει σχεδιαστικό τμήμα για …. αυτό? Τί σχεδιαστικό τμήμα είναι αυτό, σε τί κατάσταση βρίσκονται σε αυτό το τμήμα?

bezilys

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε έτσι για τα bezels, τα bezels χρειάζονται στο κινητό αρέσει δεν αρέσει κινητό είναι, είναι συσκευή που την κουβαλάς μαζί σου πρέπει να έχει από που να τη πιάσεις. Δεν είναι ούτε καμία οθόνη απλή υπολογιστή ή καμιά τηλεόραση

JohnWave

@bezilys 1) Γιατί στο ίδιο συνολικό μέγεθος μπορείς να απολαύσεις μεγαλύτερη οθόνη 2) Γιατί προσδίδουν μοντέρνο design (δες πχ τις παλιές TV, τα παλιά laptops πως εξελίχθηκαν. Θα ήθελες να είχαν παραμείνει όπως παλιά;) 3) Γιατί πέρα από το software/hardware μετρά και το design όπως και να το κάνουμε ( όπως μετρά για όλους σε ρολόγια, αυτοκίνητα, μηχανές κτλ) 4) Γιατί υπάρχει τρόπος να καθιστούνται ανενεργές ή λιγότερο ευαίσθητες στο άγγιγμα οι πλαϊνές πλευρές.Το είχα αναρωτηθεί παλιότερα γιατί δεν το έκαναν οι εταιρίες και τελικά εφαρμόστηκε. Πχ στο S8 οι πλευρές στις άκρες τους είναι λιγότερο ευαίσθητες σε σχέση με αυτές του S7 Edge. To διαπίστωσε και ο Βλαχάκης στο hands on του. Πιθανόν το ίδιο να ισχύει και για τα G6, Essential και Mi Mix αλλά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου. 5) Γιατί ο περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για το design σε σχέση με το να έχει η συσκευή stereo ηχεία ( οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ακουστικά για να έχουμε καλό ήχο σε μουσική,videos, παιχνίδια οπότε δεν μας ενδιαφέρουν τα stereo εξωτερικά ηχεία) Θα δεις στα επόμενα 1-2 χρόνια ότι και οι εταιρίες που έχουν μείνει πίσω ( πχ Sony, Huawei, ΗΤC,… Συνέχεια »

xarisgru

Εγω δεν θα αναφερθω στα bezels, αλλα στην πισω όψη! Τι turbo-x ειναι αυτο ρε παιδια?? Πολυ κακος σχεδιασμος κατ’εμέ!

bezilys

@JohnWave
1) μόνο σε αυτό χρησιμεύει
2)δεν είπα κάτι τέτοιο είπα ότι ίσα ίσα σε σταθερές οθόνες είναι καλύτερα όσο λιγότερα bezels
3)ναι προσθέτει design αλλά και με bezels μας έχει απόδειξη ασπουμε η Sony ότι φτιάχνει έξησου ωραίες συσκευές
4)αυτο που λες είναι για το edge που έχει η Samsung άλλη άχρηστη μόδα από κει μόνο για design χρησιμεύει
5)πυστεψεμε βολεύει περισσότερο ο εξωτερικός ήχος του κινητό πάρα να είσαι καλοδιομενος όλη την ώρα
Ίσως και σαμσουνγκοποιηθούν όπως λες αν και το bezeles design άλλη το έφερε και όχι η Samsung

forneverarrow

Έχετε υπερτιμήσει τα bezels. Είναι απλά ένα trend που κάποτε θα αντικατασταθεί από κάτι άλλο… Θυμηθείτε απλά τι γινόταν πριν δύο τρία χρόνια με την κατασκευή από αλουμίνιο σε σχέση με το τότε πλαστικό… Σήμερα όλοι πήγαν σε γυαλί.

Σαν εμφάνιση εμένα που αρέσει το Pixel 2 περισσότερο από το πρώτο. Αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι η ανύπαρκτη διαθεσιμότητα! Ακόμα δεν έχω δει από κοντά ούτε ένα Pixel από τα πρώτα. Δεν παίζει να το ψάξω μέσω Internet γιατί διαφωνώ με τέτοιες αγορές. Και ένα άλλο ζήτημα που καθιστά τα Pixel (όπως και τα Nexus) ασύμφορα είναι ότι εδώ στην Κύπρο δεν έχουμε ακόμα υποστήριξη Google Now. Για ποιο λόγο να επιλέξω μια τόσο ακριβή συσκευή αν δεν μπορώ να αξιοποιήσω τις βασικότερες δυνατότητες της?

JohnWave

@Bezilys, όταν λέω θα “σαμσουγκοποιηθούν” εννοώ τον τριπλό συνδυασμό bezeless+amoled+γυαλί που προς το παρόν τον προσφέρει μόνο η Samsung. Για τον ήχο από τα εξωτερικά ηχεία δεν νομίζω καμία εταιρία να έχει φτάσει έστω και ελάχιστα το επίπεδο ήχου που προσφέρουν τα ακουστικά. Τώρα αν σε ενοχλεί πολύ το καλώδιο, παίρνεις ασύρματα. Tέλος για την ΤV που είπες, προσωπικά βρίσκω πιο χρήσιμο να μην υπάρχουν bezels σε ένα κινητό ( για το λόγο Νο1 στον οποίον συμφωνήσαμε) παρά σε μια TV. Το ότι μπορώ να χειρίζομαι τη συσκευή μου με το ένα χέρι απολαμβάνοντας οθόνη 5.8 είναι για μένα πολύ ωραίο πράγμα.

@forneverarrow, διαφωνώ στο ότι είναι trend της εποχής. Πρόοδος στην τεχνολογία κατασκευής είναι που ήρθε και θα μείνει για πάντα. Λογικά μάλιστα στο μέλλον θα εκμηδενιστούν πλήρως. Το ίδιο θεωρώ θα γίνει και με τις oled οθόνες ( θα επεκταθούν παντού).

Σταύρος Χρι

H εμφάνιση είναι ένα μείγμα μεταξύ Lenovo των 150 ευρώ μπροστά και xiaomi των 125 ευρώ πίσω μαζί με λίγο άκυρο γυαλί κάπου στο ενδιάμεσο… Ότι νάνε ! τρομερό ντιζαιν !

bezilys

@JohnWave από αυτά τρία μόνο η amoled είναι καινοτομία της Sammy το γυαλι το πρώτο έφερε η Sony στο πρώτο Z άμα δεν κάνω λάθος και τo bezeles design το έφερε η sharp. Πάντως αυτό το τριπλό συνδιασμο τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον δεν το βλέπω από κανέναν να γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.