Google Pixel 3 και 3 XL: Διέρρευσαν πλήρως λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Google Pixel 3 XL διέρρευσαν πλήρως επίσημη παρουσίαση, Google Pixel 3 και 3 XL: Διέρρευσαν πλήρως λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Μπορεί τα Google Pixel 3 και Pixel 3 XL να ανακοινώνονται σε μερικές ώρες, όμως φαίνεται πως η εταιρεία δεν μπόρεσε να αποτρέψει τις διαρροές. Έτσι, τα νέα μοντέλα αποκαλύφτηκαν πλήρως, με το σχετικό render να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Υπέυθυνος για την συγκεκριμένη διαρροή είναι ο… θρυλικός πλέον Evan Blass (@evleaks) που θέλησε να παρουσιάσει στον κόσμο τα Pixel 3 / 3 XL λίγο νωρίτερα από την Google. Ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του μια εικόνα που απαθανατίζει τα δύο νέα smartphones σε τρία χρώματα, μαύρο, λευκό και ροζ. Το render συμφωνεί με τις φήμες περί design που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες και θέλει το Pixel 3 XL με notch και πλαίσιο στο κάτω μέρος της οθόνης. Πλέον και το απλό Pixel 3 μοντέλο ακολουθεί την σχεδιαστική λογική των τελευταίων ετών, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του πέρυσι.

Google Pixel 3 XL διέρρευσαν πλήρως επίσημη παρουσίαση, Google Pixel 3 και 3 XL: Διέρρευσαν πλήρως λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Οι συσκευές δεν είναι τα πιο εντυπωσιακά κινητά που έχουμε δει φέτος, όμως εξακολουθούν να φέρουν εκείνη την χαρακτηριστική πινελιά που τα ξεχωρίζει από τις προτάσεις των ανταγωνιστών. Αυτή την φορά, μάλλον δεν θα υπάρξει κάποια “Panda” έκδοση με μαύρο και άσπρο χρώμα, αλλά οι υποψήφιοι αγοραστές θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μεμονωμένες χρωματικές επιλογές. Βέβαια, τα πλαϊνά πλήκτρα κλειδώματος των άσπρων και ροζ εκδόσεων έχουν διαφορετικό χρώμα, μια ακόμα σκέψη του τμήματος σχεδιασμού της Google που είδαμε και στο παρελθόν. Εν ολίγοις, οι διαφορές στο design δεν είναι μεγάλες, με εξαίρεση την ύπαρξη της εγκοπής στο XL μοντέλο.

Σε λίγες ώρες η Google θα επισημοποιήσει τα Pixel 3 και 3 XL. Μαζί με την… δεύτερη αποκάλυψη του σχεδιασμού, θα μάθουμε αναλυτικά και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Ελπίζουμε οι νέες συσκευές να είναι τόσο ισχυρές όσο τα περσινά Pixels, έχοντας όμως λιγότερα προβλήματα. Αναμένουμε το event της Google..!

Google Pixel 3 XL διέρρευσαν πλήρως επίσημη παρουσίαση, Google Pixel 3 και 3 XL: Διέρρευσαν πλήρως λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Άσχημο ?

JohnWave

@NikosAr, ναι! Η μόνη περίπτωση να μπορούσα να ξεπεράσω την εμφάνισή του θα ήταν αν μου έδινε την καλύτερη κάμερα με διαφορά μέρα και νύχτα. Όχι λίγο καλύτερη…με διαφορά την καλύτερη. Μόνο έτσι. Εννοείται επίσης πως θα πρέπει να έχει πολύ καλύτερη οθόνη σε σχέση με τη μέτρια περσινή.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μια πολυ ενδιαφέρουσα είδηση του τωρα ειναι οτι η samsung με αρχη το a7 θα αντιγραψει πληρως τα gestures των iPhone!

JohnWave

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, αν εννοείς τα gestures για back, home, recent apps , υπάρχει ήδη εφαρμογή στο store που λέγεται “Οneplus gestures”. Tην έχω βάλει εδώ και καιρό και μαζί με το hide navigation bar , δουλεύω άψογα χωρίς μπάρα πλοήγησης στο S9+. Αν εννοείς άλλου είδους gestures, τα έχει ο Nova Prime εδώ και χρόνια ( long press, double tap, κινήσεις με δυο δάχτυλα κτλ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.