Smartphones

Google Pixel 4: Leak αποκαλύπτει τα specs της σειράς

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες οι οποίες αποκαλύπτουν το design της Pixel 4 σειράς της Google. Σήμερα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μία αναφορά η οποία αποκαλύπτει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των Pixel 4 και 4 XL smartphone.

Σύμφωνα με την πηγή, η Google θα τροφοδοτήσει τα δύο νέα smarptohne της, με OLED display τα οποία θα έχουν ανάλυση 2280 x 1080p και 3040 x 1440p.

Η μνήμη RAM του συστήματος θα ξεκινάει από τα 6GB με αναφορές να υποστηρίζουν ότι η Google θα μπορούσε ακόμη και να διπλασιάσει την χωρητικότητα της μνήμης. Μιας και μιλάμε για χωρητικότητα, ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης πιθανόν να ξεκινάει από τα 256GB.

Τα Pixel 4 smartphone μέχρι και την αποκάλυψη του Snapdragon 855+ λεγόταν ότι θα τροφοδοτούνται από τον απλό Snapdragon 855. Ωστόσο, η αποκάλυψη της Qualcomm ίσως σηματοδοτεί τον ερχομό του νέου chipset στην επόμενη γενιά Pixel.

Τα renders που κυκλοφόρησαν παρουσιάζουν ένα smartphone με κανονικά bezel στο πάνω και κάτω μέρος. Αυτό ίσως να συμβαίνει γιατί η Google θα ενσωματώσει δύο selfie κάμερες, έναν προηγμένο αισθητήρα φωτός και το Project Soli radar το οποίο θα επιτρέπει την εκτέλεση εντολών με το κούνημα των χεριών. Αυτό το feature δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Η πίσω όψη του smartphone θα γνωρίσει αλλαγές αφού η Google επιβεβαίωσε το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας, το οποίο θα φιλοξενεί την τριπλή κάμερα και το LED flash. Αυτή η κάμερα θα αποτελείται από μία αναβαθμισμένη έκδοση της 12.2MP κάμερας του Pixel 3, μία νέα 16MP telephoto zoom κάμερα ενώ η τρίτη κάμερα παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Όπως αποκαλύφθηκε από μία φωτογραφία, τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL θα παρουσιαστούν στον κόσμο τον Οκτώβριο μετά από τα Galaxy Note 10 και iPhone 11.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.