Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο

Ήδη έχουμε δει πρωτότυπες μονάδες Pixel 7 Pro να κυκλοφορούν και τώρα μαθαίνουμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες για το smartphone.

Η νέα διαρροή επιβεβαιώνει ότι το προσαρμοσμένο τσιπ Pixel 7 GS201 (Tensor 2) θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί σχεδιασμό πυρήνα CPU 4+2+2 και πυρήνες Cortex-A55.  Το Pixel 7 Pro θα έχει ένα νέο πάνελ ένα νέο πάνελ S6E3HC4 της Samsung που αντικαθιστά το παλιό S6E3HC3 στο Pixel 6 Pro. Γι’ αυτό το λόγο, μάλλον, θα υπάρχει αύξηση της μέγιστης φωτεινότητας, όπως αναφέρεται και από το λογισμικό – 1.000 nits και 100% APL.

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο

Η ανάλυση της οθόνης αναμένεται να παραμείνει ίδια στα 3.120 x 1.440 pixel με λειτουργία 1080p για πιθανή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Prototype log φανερώνει πως ένα νέο τσιπ Cirrus Logic CS40L26 για καλύτερη απτική ανάδραση, το οποίο θα είναι προφανώς μια γενιά νεότερο από αυτό που βρίσκεται στο Pixel 6 Pro.

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν κι άλλα specs από πρωτότυπο

Τέλος, το τσιπ STMicroelectronics ST54K NFC έχει πλέον αντικατασταθεί με ένα απλούστερο ST21NFC, το οποίο δεν περιλαμβάνει πλέον τη λειτουργικότητα UWB στο τσιπ αυτό καθ’ αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το UWB δεν θα υπάρχει στο Pixel 7 Pro, αλλά ότι θα τον χειριστεί ένα ξεχωριστό τσιπ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.