Google Pixel smartphone με Snapdragon 710 SoC το 2019;

Pixel, Google Pixel smartphone με Snapdragon 710 SoC το 2019;

H Google φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone της σειράς Pixel, το οποίο θα βασίζεται στο νέο Snapdragon 710 chipset της Qualcomm. Το νέο μοντέλο σύμφωνα με νέα διαρροή προορίζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Η πληροφορία διέρρευσε από τον γνωστό leakster Roland Quandt, ο οποίος αναφέρει σε tweet του ότι πρόκειται για το mid-range smartphone που φημολογείται ότι ετοιμάζει η Google εδώ και καιρό. Μάλιστα, ο leakster αναφέρει ότι η ανάπτυξη του νέου μοντέλου ξεκίνησε πριν από ένα μόλις μήνα οπότε είναι απίθανο να ανακοινωθεί μαζί με τα επερχόμενα Pixel 3 και Pixel 3 XL, το ερχόμενο φθινόπωρο. Η επικρατέστερη περίοδος παρουσίασης του αμερικάνικου smartphone με Snapdragon 710 SoC στο κοινό είναι το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Ο Quandt δεν αναφέρει επίσης τίποτα σχετικό για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου mid-ranger πλην του επεξεργαστή του. H Qualcomm παρουσίασε επίσημα το νέο system-on-chip, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στα Snapdragon 660 και Snapdragon 845 SoC, πριν από μερικές μέρες, ενώ οι πρώτες συσκευές με Snapdragon 710 έχουν ήδη μπει στη λίστα του. Το Xiaomi Mi 8 SE είναι και το πρώτο επίσημο της λίστας.

Όσον αφορά στις hi-end προτάσεις της Google, Pixel 3 και Pixel 3 XL, σύμφωνα με προηγούμενη δημοσίευση του Quandt, θα βασίζονται στο Snapdragon 845 SoC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

επιτέλους κι ένα φθηνό pixel στα 700 ευρώ!!!! χαχαχα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.