Η Google δουλεύει πάνω σε ένα non-Pixel smartphone

Τον περασμένο Ιανουάριο εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο ότι η Google σχεδιάζει ένα budget Pixel smartphone. Όμως την περασμένη εβδομάδα ο Rick Osterloh, Αντιπρόεδρος της Google, αρνήθηκε κάτι τέτοιο. Τώρα η πηγή επιστρέφει τονίζοντας μια σημαντική λεπτομέρεια.

Ο Osterloh ανέφερε ότι το Pixel 2 θα “παραμείνει premium” και ότι δεν θα υπάρξει οικονομικό Pixel Phone από την Google. Η πηγή επέστρεψε σχολιάζοντας το πόσο προσεκτικά χρησιμοποίησε τις λέξεις ο Osterloh, ο οποίος ανέφερε ότι δεν θα υπάρχει ένα οικονομικό Pixel Phone, και όχι κάποιο οικονομικό smartphone από την Google. Σύμφωνα με την πηγή, θα υπάρξει κάποια οικονομική συσκευή από την Google, ωστόσο δεν θα “κουβαλάει” την επωνυμία Pixel. Η συγκεκριμένη συσκευή θα μπορούσε να είναι μια συσκευή σχεδιασμένη από την Google που θα τρέχει Android One.

Η συγκεκριμένη φήμη έχει κάποια λογική, αφού η Google φαίνεται να θέλει να δώσει μια νέα δυναμική στο Android One, κατασκευάζοντας το δικό της hardware. Επιπλέον, η Google έχει συνδέσει το όνομα Pixel με premium συσκευές, πράγμα που δεν θα ήθελε να αλλάξει στο μέλλον.

Pixel Phone Google, Η Google δουλεύει πάνω σε ένα non-Pixel smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanasis

μαλιστα, και απ την αλλη σταματανε τα πιξελ chromebooks, τα οποια ηταν επισης premium.
απ τη μια, αβυσσος η ψυχη, απ την αλλη μαλλον δε θα βγαζαν αρκετα φραγκα η δε θα χε αρκετo μαρκετ penetration που λενε και στο χωριο.

Kostas

@thanasis Business είναι φίλε μου, ειδικά αν σκοπεύει να εξαπλωθεί με δικό της λειτουργικό το να τα έχει καλά με του κατασκευαστές είναι ζωτικής σημασίας.
Φαντάζεσαι η MS ναι είχε επιλέξει αποκλειστικότητα και να επέτρεπε τα windows μόνο σε δικές της ή επιλεγμένες συσκευές; Θα είχε χάσει το παιχνίδι από το 95.

NikosAR

Ότι να ναι …όταν δεν μας βγαίνει … Ε λέμε και καμιά παπάρα ..

james

To τμημα hardware της εταιριας εχει δεν εχει κλεισει χρονο. Λογικο ειναι να γινονται καποιες ανακαταταξεις,καποια προϊοντα να αποσυρονται για να βγουν στη θεση τους καποια νεα και γενικα να ψαχνονται για το τι νεο θα βγαλουν. Σιγουρα παντως δε θα κατσουν να εκμυστηρευτουν τη στρατηγικη τους σε συνεντευξεις, οποτε μαντεψιες και διαβασμα πισω απο τις λεξεις ειναι το μονο που υπαρχει αυτη τη στιγμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.