Η Vivo ανακοίνωσε το επίσημο όνομα του vivo Waterdrop και είναι το Vivo APEX 2019

Vivo APEX 2019, Η Vivo ανακοίνωσε το επίσημο όνομα του vivo Waterdrop και είναι το Vivo APEX 2019
Πριν περίπου έναν χρόνο η Vivo παρουσίασε το concept του πρώτου APEX, με bezel-less οθόνη, pop-up κάμερα, και UD αισθητήρα που κάλυπτε εξ ολοκλήρου το κάτω μισό της οθόνης.  Όπως ήταν αναμενόμενο, η φουτουριστική συσκευή συγκέντρωσε κατευθείαν τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου.

Στις 15 Ιανουαρίου η vivo μας έδωσε ένα ενδιαφέρον teaser από το μυστηριώδες Waterdrop, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με το νέο της τηλέφωνο. Τελικά η vivo αποφάσισε να μας δώσει περισσότερα στοιχεία, δημοσιεύοντας ένα νέο teaser της συσκευής, στο οποίο βλέπουμε ξεκάθαρα το όνομα και την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης της.
Vivo APEX 2019, Η Vivo ανακοίνωσε το επίσημο όνομα του vivo Waterdrop και είναι το Vivo APEX 2019
Το επίσημο όνομα του “Waterdrop” είναι το Vivo APEX 2019, κι όμως βλέπουμε στην εικόνα η γωνίες του APEX 2019 έχουν ακόμη μεγαλύτερη καμπύλη από αυτές του Vivo APEX. Επιπλέον, το σώμα της συσκευής μοιάζει ενιαίο και σχεδόν χωρίς bezel. Κάτι που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, διότι αυτό που περιμένουμε από τις συσκευές του μέλλοντος είναι να μην έχουν καθόλου περιγράμματα στην οθόνη τους.
Δυστυχώς προς το παρόν δεν γνωρίζουμε οτιδήποτε όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Vivo APEX 2019. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, μάλλον θα κουβαλάει στο εσωτερικό του τον πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 855. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής σχεδιάστηκε ώστε να χρησιμοποιηθεί σε flagship συσκευές, είναι οκταπύρηνος, χρονισμένος στα 2,84Ghz και έρχεται παρέα με μία Adreno 640 GPU.
Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα το Vivo APEX 2019 θα είναι εξοπλισμένο με τον UD αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που καλύπτει ολόκληρο το κάτω μισό της οθόνης. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μας επιτρέπει να ξεκλειδώνουμε τη συσκευή μας χωρίς να ψάχνουμε που ακριβώς είναι το fingerprint scanner.
Πηγή / Πηγή στα Κινέζικα

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: “Έσπασε” το AnTuTu με τον Snapdragon 8 Gen 3

H σειρά vivo X Fold 3, η οποία περιλαμβάνει τα vivo X Fold 3 και vivo X Fold 3 Pro, αναμένεται παρουσιαστούν αυτόν τον μήνα στην Κίνα.