Smartphones

H Xiaomi δοκιμάζει την ταχεία φόρτιση στα 100W

Ένα post στο Weibo ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τις φήμες ότι η Xiaomi βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών της φόρτισης των 100W. H τεχνολογία Super Flash Charging 100W της Xiaomi θα συνοδεύεται και από μία μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας.

Οι φήμες θέλουν την Xiaomi να διενεργεί εσωτερικές δοκιμές για την λειτουργία της τεχνολογίας ταχείας φόρτισης στα 100W, κάτι που σημαίνει ότι μία μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας θα μπορεί να φορτίζει πλήρως σε πολύ γρήγορο χρόνο. Ήδη έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι το Xiaomi 12 θα είναι ένα smartphone με δυνατότητα φόρτισης στα 120W, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα μοντέλα με φορτιστή στα 100W από την Xiaomi.

Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες αναφορικά με το τι ετοιμάζει η Xiaomi, ούτε και σε ποια μοντέλα θα ενσωματωθεί η συγκεκριμένη τεχνολογία. Πάντως, αυτή η δυνατότητα φόρτισης εκτιμάται ότι θα βρει εμπορική εφαρμογή από το δεύτερο μισό του επόμενου έτους και αργότερα, με το πρώτο μοντέλο που αναμένεται να τη χρησιμοποιήσει να είναι το Xiaomi MIX 5.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.