Honor 10: 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα στην Κίνα

10, Honor 10: 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα στην Κίνα

Eντυπωσιακή είναι η πορεία του Honor 10 στην Κίνα με τις πωλήσεις του να φτάνουν το 1 εκατομμύριο σε λιγότερο από ένα μήνα από την ημερομηνία διάθεσής του στην αγορά. Το flagship smartphone της σειράς Honor λανσαρίστηκε στην τοπική αγορά στις 27 Απριλίου.

Την είδηση ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Honor Brand της Huawei, Zhao Ming, αναφέροντας ότι το Honor 10 είναι η πιο γρήγορη σε πωλήσεις ναυαρχίδα της σειράς Honor.

Το νεό Honor smartphone που παρουσιάστηκε επίσημα και στην Ευρώπη σε ειδικό event στο Λονδίνο στις 15 Μαΐου φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά και στις ευρωπαϊκές αγορές χωρίς να έχουμε κάτι χειροπιαστό ακόμη στα χέρια μας. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως κάνουν λόγο για πωλήσεις 100.000 μονάδων.

Το Honor αποτελεί μία ναυαρχίδα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή που δανείζεται κορυφαία χαρακτηριστικά από τη σειρά Huawei P20. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με 24 megapixel selfie κάμερα με αισθητήρα Sony IMX578, διπλή κύρια κάμερα f/1.8 με ανάλυση 16 megapixel και f/1.8 ανάλυσης 24 megapixel, LTPS IPS LCD οθόνη με διαγώνιο 5.84 ιντσών, ανάλυση 2280×1080 pixels και αναλογία 19:9, κατασκευή από μέταλλο και γυαλί με ιδιαίτερα εντυπωσιακές αποχρώσεις, καθώς και Kirin 970 SoC με ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (NPU) που είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη των AI λειτουργιών της συσκευής.

Στην Ελλάδα η τιμή του Honor 10 64GB είναι 479 ευρώ και η τιμή του Honor 10 128GB είναι 529 ευρώ.

10, Honor 10: 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα στην Κίνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.