Honor 10: Επίσημο σε ειδικό press event στις 19 Απριλίου

Honor, Honor 10: Επίσημο σε ειδικό press event στις 19 Απριλίου

Η save-the-day πρόσκληση της Huawei που διέρρευσε την περασμένη εβδομάδα για την επερχόμενη ανακοίνωση ενός νέου μοντέλου στις 15 Μαΐου δεν ανήκει τελικά στο Honor 10. O αντικαταστάτης του Honor 9 ξεκαθαρίστηκε ότι θα λανσαριστεί επίσημα στις 19 Απριλίου και μάλιστα στην Κίνα.

Οι επίσημες προσκλήσεις αποκαλύπτουν την πίσω πλευρά του Honor 10 με το εντυπωσιακό Twilight χρώμα που είδαμε στη σειρά Huawei P20. Επίσης, αναγράφουν πληροφορίες για τη συσκευή όπως η dual κάμερα και οι AI δυνατότητες.

Εκτός από αυτά, από προηγούμενες διαρροές εικάζουμε ότι το νέο μοντέλο έρχεται με 5,8 ιντσών οθόνη, αναλογίας 18:9 με εγκοπή, το Kirin 970 SoC από τα Huawei P20 smartphones και δύο εκδόσεις σε ό,τι αφορά στη μνήμη RAM και στον αποθηκευτικό χώρο, ήτοι 4GB/64GB και 6GB/128GB.

Οι τελευταίες προσκλήσεις όμως εγείρουν νέα ερωτηματικά για το μυστηριώδες μοντέλο που ετοιμάζεται να αποκαλύψει η Huawei στο προγραμματισμένο press event στις 15 Μαΐου στο Λονδίνο. Λέτε να έχουμε την Pro έκδοση του Honor 10 με ακόμη καλύτερη κάμερα ή κάτι εντελώς καινούργιο;

Honor, Honor 10: Επίσημο σε ειδικό press event στις 19 Απριλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.