Honor 10 με GPU Turbo και Automatic Image Stabilization τον Αύγουστο μέσω update

Automatic Image Stabilization, Honor 10 με GPU Turbo και Automatic Image Stabilization τον Αύγουστο μέσω update

Η θυγατρική της Huawei Honor ανακοίνωσε ότι θα εξοπλίσει την κορυφαία ναυαρχίδα της Honor 10 με δύο νέα χαρακτηριστικά τον επόμενο μήνα. Ένα από αυτά είναι το GPU Turbo, ενώ το άλλο είναι το Automatic Image Stabilization (AIS) στη λειτουργία της κάμερας.

Το GPU Turbo, όπως έχουμε ήδη αναφέρει έρχεται να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία gaming στο χρήστη βελτιώνοντας την απόδοση επεξεργασίας γραφικών κατά 60% και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 30%. Εν ολίγοις, αυξάνει κατά πολύ την ισχύ επεξεργασίας γραφικών και ενισχύει το μέσο frame rate, κάτι που θα λατρέψουν οι gamers.

Το Automatic Image Stabilization ελαχιστοποιεί τη θολότητα και αντισταθμίζει το κούνημα της συσκευής κατά τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Πρόκειται για λειτουργία που ενεργοποιείται μέσα σε 0,2 δευτερόλεπτα ανιχνεύοντας (με ποσοστό ακρίβειας 98%) εάν το τηλέφωνο βρίσκεται στο χέρι του χρήστη και ρυθμίζει αυτόματα την έκθεση και το καρέ χρησιμοποιώντας αναγνώριση σκηνής AI.

Automatic Image Stabilization, Honor 10 με GPU Turbo και Automatic Image Stabilization τον Αύγουστο μέσω update

Τα νέα χαρακτηριστικά θα ενσωματωθούν μέσω ενημέρωσης λογισμικού που θα ξεκινήσει να λανσάρεται σε όλα Honor 10 παγκοσμίως στις 3 Αυγούστου. Πριν από αυτό η εταιρεία θα ξεκινήσει beta δοκιμές του νέου software με ομάδα χρηστών που θα αποτελείται από άτομα με βαθιά γνώση της τεχνολογίας και ειδικεύονται σε τέσσερις τομείς: unboxing, gaming, ID design και AI φωτογραφία, λαμβάνοντας σχόλια, απόψεις και συμπεράσματα από τη συνολική εμπειρία τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ελληνικο hands-on βίντεο του Honor 10 εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.