Honor 10: Το καλύτερο lifestyle smartphone του 2018 [Βραβεία EISA]

Honor 10 Βραβεία EISA 2018, Honor 10: Το καλύτερο lifestyle smartphone του 2018 [Βραβεία EISA]

Η Honor, το νεανικό και καινοτόμο smartphone brand, βραβεύτηκε ως «EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019». Η EISA επιβράβευσε την Honor για το Honor 10, αξιολογώντας το ως την καλύτερη επιλογή smartphone ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το βραβείο ‘EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019’ είναι το τρίτο κατά σειρά EISA Βραβείο που κερδίζει η Honor. «Αυτή η σημαντική διάκριση αναδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι χρήστες ανά τον κόσμο επιλέγουν το Honor brand» δήλωσε ο George Zhao, Πρόεδρος της Honor. «Το Honor 10 αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή ναυαρχίδα στην αγορά των smartphones έχοντας ήδη σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων».

Η EISA επιβράβευσε το Honor 10 για δύο επαναστατικές τεχνολογίες: την έξυπνη κάμερα και την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, χάρη στην οποία η κάμερα αναγνωρίζει και προσαρμόζει τις συνθήκες λήψης της φωτογραφίας για περισσότερα από 500 διαφορετικά σενάρια. Η EISA έκανε ειδική αναφορά και στο «εντυπωσιακό design από αλουμίνιο και τη γυάλινη πίσω όψη του Honor 10, το οποίο διατίθεται σε τέσσερα μοντέρνα χρώματα».

To Honor 10 λαμβάνει θερμή υποδοχή από τους χρήστες και τα διεθνή μέσα του κλάδου της τεχνολογίας ανά τον κόσμο. Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του στην Κίνα και δύο μήνες μετά το παγκόσμιο λανσάρισμά του στο Λονδίνο, το Honor 10 έχει ήδη ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια πωλήσεις.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γιωργος

Κατι μου λεει οτι η huawai εχει μοιρασει πολυ μαρουλακι για αυτες τις διακρισεις

Μakis

@γιωργος Φιλε καλημερα! Και εγω αυτο σκεφτομουν την ωρα που διαβαζα αυτο ο αρθρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.