Honor 7S: To πιο οικονομικό Honor έρχεται Ευρώπη με τιμή 120 ευρώ περίπου

Honor 7S, Honor 7S: To πιο οικονομικό Honor έρχεται Ευρώπη με τιμή 120 ευρώ περίπου

Η σειρά των Honor smartphones από τη Huawei φημίζεται για την πολύ καλή σχέση τιμής/απόδοσης. Η ναυαρχίδα είναι το Honor 10 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, ενώ από τα πλέον προσιτά μοντέλα της είναι τα Honor 7A και 7C. Σύμφωνα με ξένες πηγές το επόμενο και πιο οικονομικό smartphones της σειράς για το 2018 θα είναι το Honor 7S.

Το εν λόγω μοντέλο σε επίπεδο χαρακτηριστικών βρίσκεται ένα σκαλί κάτω από το 7Α. Ενσωματώνει οθόνη 5,45 ιντσών ανάλυσης 1440×720 pixels και αναλογίας 18:9. Στο εσωτερικό του εδρεύει quad-core MediaTek MT6739 SoC χρονισμένο στο 1.5 GHz, σε συνδυασμό με 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω καρτών micro SD.

Για λήψη φωτογραφιών το entry-level μοντέλο διαθέτει κάμερα ανάλυσης 13 MP στην πίσω όψη, καθώς και 5 MP selfie κάμερα μπροστά με LED flash. Εν συγκρίσει με το 7Α xαρακτηριστική είναι η απουσία του ψηφιακού σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος. Ίσως η συσκευή να ξεκλειδώνει μέσω αναγνώρισης προσώπου αλλά αυτό δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί.

Το 7S διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3020 mAh και έρχεται με Android 8.0 Oreo και προσαρμοσμένο περιβάλλον EMUI 8.0.

Σύμφωνα με ξένες πηγές θα λανσαριστεί στην αγορά της Ευρώπης μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τιμή που θα κυμαίνεται γύρω στα 120 ευρώ, σε δύο χρώματα, μαύρο και χρυσό.

Το Honor 7S δεν αποκλείεται να το δούμε και στην ελληνική αγορά, όπως τα mid-range μοντέλα του Κινέζου κατασκευαστή Honor 9 lite και Honor 7x που είχαμε την τύχη να παρουσιάσουμε μέσα από το κανάλι του TechblogTV σε ένα combo video.

Honor 7S, Honor 7S: To πιο οικονομικό Honor έρχεται Ευρώπη με τιμή 120 ευρώ περίπου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος

θα το τσιμπησω ανετα οταν ερθει ελλαδα ειδικα στην τιμη 120 ευρω αν κανει 150 δεν νομιζω παντως για τα χαρακτηριστικα του ειναι μια χαρα η τιμη και android 8 απο το κουτι και emui 8 και μπαταρια μεγαλη για mediatek που καταναλωνει ελαχιστη μπαταρια βεβαια αυτα τα 2gb ram ειναι καπως αλλα δεν νομιζω να κολαει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.