Honor 8C με οθόνη 6.26″, 4GB RAM, dual camera και μπαταρία 3900mAh στις 11 Οκτωβρίου;

honor 8c 11 οκτωβρίου παρουσίαση, Honor 8C με οθόνη 6.26″, 4GB RAM, dual camera και μπαταρία 3900mAh στις 11 Οκτωβρίου;

Η Honor δημοσίευσε προσκλήσεις για την παρουσίαση του Honor 8C για τις 11 Οκτωβρίου, και φαίνεται πως είναι έτοιμη να διαθέσει άλλο ένα mid-range smartphone, δίνοντας στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές σε αυτήν την κατηγορία.

Το Honor 8C θα ανακοινωθεί σύμφωνα με την πρόσκληση στις 11 Οκτωβρίου και διαθέτει mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά όπως αποκαλύφθηκε στην TENAA. Είναι εφοδιασμένο με οθόνη LCD στις 6.26 ίντσες και ανάλυση HD+ 1520×720 pixel, και διαθέτει notch στο οποίο βρίσκεται το ακουστικό, ο αισθητήρας εγγύτητας και η selfie κάμερα των 8MP.

Στο εσωτερικό του Honor 8C βρίσκουμε επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.8GHz και πιθανολογείται πως είναι ο Snapdragon 450 και όχι ο Snapdragon 710. Η μνήμη RAM βρίσκεται στα 4GB και θα υπάρχει επιλογή για 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 256GB με τη χρήση καρτών microSD.

Στα οπτικά μέρη της συσκευής έχουμε τη διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη με φακούς στα 13MP και 2MP, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στο πίσω μέρος του Honor 8C, το οποίο διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 8.1.0 Oreo και μπαταρία χωρητικότητας 3900mAh.

honor 8c 11 οκτωβρίου παρουσίαση, Honor 8C με οθόνη 6.26″, 4GB RAM, dual camera και μπαταρία 3900mAh στις 11 Οκτωβρίου;

honor 8c 11 οκτωβρίου παρουσίαση, Honor 8C με οθόνη 6.26″, 4GB RAM, dual camera και μπαταρία 3900mAh στις 11 Οκτωβρίου;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.