Honor 8X/8X Max: Επίσημα τα νέα mid-range smartphone της Honor στην Κίνα

honor 8x 8χmax επίσημα Κίνα, Honor 8X/8X Max: Επίσημα τα νέα mid-range smartphone της Honor στην Κίνα

Honor 8X

Το Honor 8X είναι ένα smartphone που διαθέτει notch-οθόνη IPS LCD στις 6.5 ίντσες με ανάλυση 2340×1080 pixel, με επεξεργαστή HiSilicon Kirin 710 οποίος διαθέτει τέσσερις Cortex A73 χρονισμένους στα 2.2GHz και τέσσερις Cortex A53 χρονισμένους στα 1.7GHz. Αναφορικά με τη μνήμη RAM, υπάρχουν επιλογές για 4GB/6GB, ενώ ο εσωτερικός επεκτάσιμος χώρος αποθήκευσης φτάνει τα 64GB ενώ τα 128GB θα είναι διαθέσιμα στην έκδοση με τα 6GB RAM.

Στα οπτικά μέρη της συσκευής, το Honor 8X διαθέτει κύρια διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, με φακούς στα 20MP (διάφραγμα f/1.8) και 2MP, με τη selfie κάμερα να είναι στα 16MP με διάφραγμα f/2.0. Επιπλέον, η μπαταρία του Honor 8X έχει χωρητικότητα 3750mAh, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση fast charge, ενώ το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android 8.1 Oreo βασισμένο στο skin EMUI 8.2.

Το Honor 8X θα πωλείται στην αγορά της Κίνας στα 176 ευρώ για την έκδοση 4GB/64GB, στα 201 ευρώ για την έκδοση 6GB/64GB και 240 ευρώ για τη μεγαλύτερη έκδοση με τα 6GB/128GB.

honor 8x 8χmax επίσημα Κίνα, Honor 8X/8X Max: Επίσημα τα νέα mid-range smartphone της Honor στην Κίνα

Honor 8X Max

Το Honor 8X Max είναι το ακόμα μεγαλύτερο smartphone που διαθέτει notch-οθόνη τεχνολογίας IPS LCD στις 7.12 ίντσες με ανάλυση 2244×1080 pixel, με επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 636 ο οποίος διαθέτει τέσσερις Kryo Gold στα 1.8GHz και τέσσερις Kryo Silver στα 1.6GHz, ενώ έχει ανακοινωθεί και μια έκδοση με το Snapdragon 660 μαζί με 6GB RAM η οποία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Επιπλέον, η μνήμη RAM βρίσκεται στα 4GB ενώ θα υπάρχουν δύο επιλογές για τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, στα 64GB και 128GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD.

Αναφορικά με τις κάμερες της συσκευής, θα βρούμε την κύρια διπλή, ίδιας διάταξης με αυτή στο Honor 8X, με φακούς στα 16MP (διάφραγμα f/2.0) και 2MP (διάφραγμα f/2.4), ενώ η selfie κάμερα έχει μέγεθος 8MP και διάφραγμα f/2.0. Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι η μπαταρία των 5000mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, με το λειτουργικό σύστημα του 8X Max να είναι το Android 8.1 Oreo βασισμένο στο skin EMUI 8.2.

Το Honor 8X Max θα πωλείται στην αγορά της Κίνας με τιμή 189 ευρώ για την έκδοση 4GB/64GB και 226 ευρώ για τη μεγαλύτερη έκδοση με τα 4GB/128GB.

honor 8x 8χmax επίσημα Κίνα, Honor 8X/8X Max: Επίσημα τα νέα mid-range smartphone της Honor στην Κίνα

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτη

Σιγά σιγά και έτσι όπως το πάνε θα έχουμε tablet αντί για κινητά και θα τα κουβαλάμε σε backpack αντί για την τσέπη η κάνα τσαντάκι.

Αποστολος

Οι κινεζοι εχουν την ταση να χρησιμοποιουν phablet στην ευρωπη θα χρησιμοποιηθει μονο το μικρο και αυτο με δυσκολια .Τους νοιαζει η αγορα της ΚΙνας οχι της ευρωπης θα βγαλει κατι αντιστοιχο για ευρωπη …

Stelios

Παντως το μεγαλο δειχνει ομορφο αλλα ειναι ταμπλετ δεν ειναι κινητο το μικρο εχει πολυ μικρα bezel δειχνει ωραιο και θα ηταν πιο ωραιο αν ειχεψτην σταγονα παρα το κανονικο notch παρολου που δεν εχει τα στρεματα του pocofone και τιμες χωμα .Ειχα το 7x και ημουν αρκετα ευχαριστημενος ευχομαι να το δουμε και εδω

Φούλης

Ελλάδα δεν θα ερθει ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.