Honor 8X και 8X Max επίσημα στις 5 Σεπτέμβρη με FHD+ οθόνη, διπλή κάμερα και μπαταρία 4900mAh

Honor 8X και 8X Max, Honor 8X και 8X Max επίσημα στις 5 Σεπτέμβρη με FHD+ οθόνη, διπλή κάμερα και μπαταρία 4900mAh

Η Honor επιβεβαίωσε την επίσημη ανακοίνωση, όχι ενός όπως πιστεύαμε μέχρι σήμερα, αλλά δύο 8X εκδόσεων. Τα Honor 8X και 8X Max θα αποκαλυφθούν στην Κίνα στις 5 Σεπτέμβρη με το δεύτερο φυσικά να βάζει υποψηφιότητα για την 7άρα οθόνη!

Παλαιότερη καταχώρηση στην αρχή πιστοποίησης TENAA έφερε στο προσκήνιο τις φήμες για ένα νέο Honor μοντέλο (κωδική ονομασία ARE-AL00) με LCD notched οθόνη 7.12 ιντσών, με τα νέα στοιχεία να «φωτογραφίζουν» πλέον το 8X Max. Η νέα συσκευή θα τροφοδοτείται από octa-core επεξεργαστή (οι φήμες κάνουν λόγω για Snapdragon 636 ή Kirin 710) και 4GB RAM.

Επίσης, το επερχόμενο μοντέλο θα ενσωματώνει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και selfie κάμερα ανάλυσης 8 MP μπροστά. Στην πίσω όψη θα φιλοξενείται πιθανότατα ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ το νέο phablet έρχεται όχι μόνο με τεράστια επιφάνεια εργασίας αλλά και τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 4900mAh.

Τέλος, τα Honor 8X και 8X Max, σύμφωνα με προηγούμενο teaser poster της εταιρείας εκτός απροόπτου θα ενσωματώνουν το προηγμένο σύστημα ψύξης που είδαμε και στο Honor Note 10.

Οι ίντσες πάντως στις νέες συσκευές βλέπουμε να μεγαλώνουν επικίνδυνα με την κατηγορία των phablets κυριολεκτικά να εξαφανίζει σιγά σιγά τουλάχιστον τα μικρά tablets.

Honor 8X και 8X Max, Honor 8X και 8X Max επίσημα στις 5 Σεπτέμβρη με FHD+ οθόνη, διπλή κάμερα και μπαταρία 4900mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δεν βλέπω τιμή κ ανυσηχω…

Ekimolaos

Έτσι όπως πάνε θα θέλουμε 3 χέρια για να χρησιμοποιήσουμε μια συσκευή.

Darth

notchaki και εδω? next

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.