Honor 8X: Ξεκινάει η διάθεσή του στην Ευρώπη από €250

Tο νέο Honor 8X ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο στην Κίνα και ένα μήνα μετά ξεκινάει η διάθεσή του στις αγορές της Ευρώπης. Μάλιστα, η επίσημη παρουσίασή του στη Γηραιά Ήπειρο είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11 Οκτωβρίου στην Πράγα με το Techblog να δηλώνει «παρών».

Η διάθεση του Honor 8X ξεκίνησε σε επιλεγμένες αγορές, όπως είναι η αγορά της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Όσον αφορά στην τιμή του ξεκινάει από €250 για την έκδοση Honor 8X 4GB + 64GB και €300 για την έκδοση 4GB + 128GB. Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο smartphone θα καταφθάσει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες σύντομα.

Το Honor 8X είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη με notch που αγγίζει τις 6.5 ίντσες και με το εντυπωσιακό για το κόστος του 91% screen-to-body ratio. Στο εσωτερικό του «κρύβεται» HiSilicon Kirin 710 SoC με τέσσερις πυρήνες Cortex A73 χρονισμένους στα 2.2GHz και τέσσερις Cortex A53 χρονισμένους στα 1.7GHz σε συνδυασμό με Mali G51 GPU και τεχνολογία GPU Turbo που υπόσχεται βελτιωμένη εμπειρία gaming. Οι κάμερες της συσκευής διαθέτουν φακούς στα 20MP και 2MP με AI τεχνολογία, ενώ η selfie κάμερα έχει φακό στα 16MP.

Το νέο μοντέλο βασίζεται στο λογισμικό Android 8.1 Oreo με το skin EMUI 8.2, ενώ ευελπιστούμε σε μία άμεση αναβάθμιση από την εταιρία σε Android 9.0 Pie. Όσο για την μπαταρία του διαθέτει χωρητικότητα 3750mAh. Το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα θα το μάθουμε στην Πράγα, ίσως και νωρίτερα.

Honor 8X, Honor 8X: Ξεκινάει η διάθεσή του στην Ευρώπη από €250

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JD

Το iphone xs max του εξυπνου.

Flagship killer

Xs max δεν είναι… νταξ… αλλά είναι τίμιο

Kosmas

Ερώτηση. Ξέρει κανείς να μου απαντήσει με αξιοπιστία ποια είναι η διαφορά από θέμα software του AI της Honor από αυτό της Huwaei?

Darth

@Kosmas καμία το ίδιο λογισμικό φοράνε με ίδιες λειτουργίες εκεί που διαφέρουν είναι στην ποιότητα συναρμολογισης και εξαρτημάτων (κυριος εσωτερικών)

Μakis

Πολυ ωραιο κινητο… Εμφανισιακα…
αλλα και απο χαρακτηριστικα….

JD

Τα Honor εχουν σχεδον μηδενικα περιθωρια κερδους (χτυπανε τα xiaomi) , κατα τ αλλα huawei ειναι και αυτα στα ιδια εργοστασια φτιαχνονται.

Άγγελος

Κάτι τέτοια κάνει η Huawei/Honor και με κάνει να μετανιώνω που πήρα Samsung…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.