Η Honor στέλνει προσκλήσεις για την παρουσίαση του Honor 8X στις 11 Οκτωβρίου στην Πράγα

Honor 8x παρουσίαση 11 οκτωβρίου πράγα, Η Honor στέλνει προσκλήσεις για την παρουσίαση του Honor 8X στις 11 Οκτωβρίου στην Πράγα

Πριν από μία εβδομάδα το νέο Honor 8X παρουσιάστηκε στη Κίνα και το ευχάριστο είναι πως θα το έχουμε σύντομα στην Ευρώπη μιας η Honor ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για την παρουσίασή του στις 11 Οκτωβρίου στην Πράγα, το Techblog θα είναι εκεί!

Το smartphone διαθέτει τεράστια οθόνη στις 6.7 ίντσες, ενώ ο επεξεργαστής του είναι ο HiSilicon Kirin 710 ο οποίος διαθέτει τέσσερις Cortex A73 χρονισμένους στα 2.2GHz και τέσσερις Cortex A53 χρονισμένους στα 1.7GHz. Αναφορικά με τη μνήμη RAM, θα διατίθεται έκδοση με 4GB και 6GB ενώ θα διαθέτει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στα 64GB και 128 GB.

Οι κάμερες της συσκευής διαθέτουν φακούς στα 20MP και 2MP, ενώ η selfie κάμερα έχει φακό στα 16MP και βρίσκεται στο notch της οθόνης. Το τηλέφωνο είναι βασισμένο στο λογισμικό Android 8.1 Oreo με το skin EMUI 8.2, ενώ η μπαταρία του διαθέτει χωρητικότητα 3750mAh και μένει να δούμε σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.