Honor 9: Με τιμή από 499 ευρώ στη Φινλανδία

Honor 9 price, Honor 9: Με τιμή από 499 ευρώ στη Φινλανδία

Η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το Honor 9 στην Κίνα τη Δευτέρα και το ευρωπαϊκό event θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 27 Ιουνίου, με τις πωλήσεις να ξεκινούν λίγες μέρες αργότερα. Ωστόσο, στην Φινλανδία έχουν ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες και η έκδοση 4GB RAM/64GB χωρητικότητα, κοστίζει 499 ευρώ.

Όσοι θέλουν το Honor 9 με 6GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 128GB θα πρέπει να πληρώσουν 599 ευρώ. Τα χρώματα που διατίθενται είναι Seagull Grey and Charm Sea Blue. Εκπρόσωπος της Huawei Φινλανδίας δήλωσε πως το κινητό γίνεται διαθέσιμο νωρίτερα στη χώρα, λόγω της δημοφιλίας της σειράς Honor στη Φινλανδία.

Honor 9 price, Honor 9: Με τιμή από 499 ευρώ στη Φινλανδία

Στην Κίνα η διαθεσιμότητα του Honor 9 ξεκινά από σήμερα 16 Ιουνίου με τιμή περίπου 323 δολάρια για 4GB RAM/64GB χωρητικότητα, 398 δολάρια η έκδοση 6GB/64GB και η τιμή για την έκδοση 6GB/128GB ανεβαίνει στα 441 δολάρια.

Το Honor 9 έρχεται με οθόνη 5.15 ιντσών LCD 1080p, με DCI-P3 color space, διπλή κάμερα στην πλάτη 12 Megapixel και 20 Megapixel, με 2x optical zoom, portrait και bokeh mode. Στην μπροστινή πλευρά του έχει τοποθετηθεί κάμερα 8 Megapixel. Ενσωματώνει μη αποσπώμενη μπαταρία 3200mAh και επεξεργαστή Kirin 960.
Honor 9 price, Honor 9: Με τιμή από 499 ευρώ στη Φινλανδία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis Zavrakidis

Η σειρά Honor δεν ήταν το πιο προσιτό sub brand της Huawei;
Είχα το Honor 6 με φοβερά χαρακτηριστικά για την εποχή του και την τιμή του(περίπου 300Ε).
Αρκετά καλή τιμή και το Honor 8 ένα πολύ αξιόλογο κινητό.
με το 9 αρχίζει να μας τα χαλάει.

lneam

Κατα την δικη μου αποψη, διαφωνω με την παραπαω αποψη, ως προς την τιμη. Οταν ενα προιον εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και προδιαγραφες σε σχεση με το παρελθον, λογικα θα ειναι και πιο ακριβο. Ας δουμε το chipset = Kirin 960 , υπαρχει σε συσκευες ναυαρχιδες

νικ

αν δεν πεσουν η τιμες να εχει ο αλος δελεαρ να το παρει μια ζωη θα ειναι στην πιτα της μεσαιας κατηγοριας και ΑΠΟ HI END συσκευες μια ζωη στο κλαμα οσοι προσπαθησαν να εχουν ενα καλο κιν δεν λεω αλλα να ειναι η τιμες φονι και σαμμυ απλα εσπασαν τα μουτρα τους και πηγε ακλαφτο στον παγκο του καθε μαγαζιου και ελιωσε τα ξεσκονοπανα (βλεπε lg στης ναυαρχιδες)

νικ

υγ¨ελα πες το ποιο σαμμυ εμφανισιακα πεθαινεις α! ξεχασα αλο ενα λιωσιμο ξεσκονοπανου ειναι και η σονυ που απο king(συνεργασια σονυ-εριξον) καταντησε κλητηρας!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.