Honor 9: Έρχεται Ευρώπη με τιμή από 450 ευρώ

honor 9 price europe, Honor 9: Έρχεται Ευρώπη με τιμή από 450 ευρώ

Στις αρχές του μήνα η Huawei ανακοίνωσε επίσημα το Honor 9 για την αγορά της Κίνας και σειρά θα έπαιρνε η Ευρώπη στις 27 Ιουνίου, με το event να λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο. Και επίσημα λοιπόν μάθαμε ότι το κινητό θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά με τιμή 450 ευρώ για την έκδοση 4GB RAM και χωρητικότητα 64GB. Όσοι θέλουν το Honor 9 με 6GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 128GB θα πρέπει να πληρώσουν παραπάνω.

Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, ενώ αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων τον επόμενο μήνα. Οι πρώτες χώρες στις οποίες θα διατεθεί το Honor 9 θα είναι Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ελβετία.

Αντίστοιχα να πούμε ότι στην Κίνα το Honor 9 κοστίζει περίπου 323 δολάρια για 4GB RAM/64GB χωρητικότητα, 398 δολάρια η έκδοση 6GB/64GB και η τιμή για την έκδοση 6GB/128GB ανεβαίνει στα 441 δολάρια.
honor 9 price europe, Honor 9: Έρχεται Ευρώπη με τιμή από 450 ευρώ

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το Honor 9 φέρνει οθόνη 5.15 ιντσών LCD 1080p, με DCI-P3 color space, διπλή κάμερα στην πλάτη 12 Megapixel και 20 Megapixel, με 2x optical zoom, portrait και bokeh mode. Στην μπροστινή πλευρά του έχει τοποθετηθεί κάμερα 8 Megapixel. Ενσωματώνει μη αποσπώμενη μπαταρία 3200mAh και επεξεργαστή Kirin 960.

honor 9 price europe, Honor 9: Έρχεται Ευρώπη με τιμή από 450 ευρώ

honor 9 price europe, Honor 9: Έρχεται Ευρώπη με τιμή από 450 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefteris

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!ΤΟ ΘΕΛΩ!
* ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ….ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ xiaomi redmi 4x. Υπαρχει καποιος που να γνωρίζει αν είναι καλύτερο σε καποια χαρακτηριστικα απο τη σειρα samsung galaxy s6, s7, s8? Σκέφτομαι να το παρω επειδή είναι οικονομικο. Αλλά είμαι ηδη κατοχος samsung galaxy s4 και είμαι πολυ ευχαριστημένος με τα galaxy. Aν μου απαντούσε καποιος θα το εκτιμούσα πολυ…σας ευχαριστώ πολύ!!! καλημέρα σε όλους!!!!

loki

Δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα μεσαίας κατηγορίας κινητό με ένα flagship.
Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με S7, S8.
Ακόμα και με το S6, που έκλεισε διετία, υστερεί στα βασικά χαρακτηριστικά. Φυσιολογικό βέβαια.
Το redmi 4x είναι αξιολογότατο στα 150€ (3gb ram). Σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο Huawei P9 lite 3gb ram στα 200€, όπου παίρνεις fullhd οθόνη, υψηλότερα χρονισμένη cpu και καλύτερη κάμερα σύμφωνα με τα reviews.
Πούλα το S4 ένα 50άρικο και θα είσαι εντός μπάτζετ.
Αν όμως δυσκολεύεσαι, το redmi 4x είναι πολύ καλή επιλογή.

vladimiros

@lefteris
Φιλε ρωτα τον γιαννικλη ειναι ο ειδικος στα xiaomi δεν υπαρχει καλυτερος…θα σε μιλησει αντικειμενικοτατα

Stathis

Honor 9. η p10 πιο ειναι καλυτερο,αν και πιστεύω σχεδόν ειναι τα ίδια ,κάποια συμβουλή.

vladimiros

@Stathis
Και τα 2 εχουν ιδιο επεξεργαστη και νομιζω και ιδιες καμερες,αλλα στο χονορ εχει δυνατοτητα και για 6 RAM,βεβαια με ποιο ακριβη τιμη,επισης το p10 θα ελεγα ειναι πιο σημαζεμενο,και πολυ λεπτο.πανω κατω εχουν ιδια χαρακτηρηστικα στα πιο πολλα..αλλα αν ηταν να διαλεξω εγω,θα διαλεγα το p10 επειδη ειναι Ναυαρχιδα,ενω το χονορ ειναι μεσαια κατηγορια προς μεγαλη να το πω..και τελος η τιμη του p10 ειναι πιο χαμηλη απο το χονορ..αλλα οταν θα εχουν στο σκρουτζ και το χονορ θα κατεβει σιγουρα πιο κατω απο το p10..

dimitrinho

Δεν ξερω παιδια αλλα οποιο κινητο και να κοιταξω καταληγω στο huawei mate 9 και μαλλον αυτο θα παρω γιατι σε ολα τα υπολοιπα ολο και κατι λειπει ειδικα στο p10 με ξενερωσε το θεμα που προέκυψε με την μνημη ram και τις ταχυτητες συν οι τιμες σε ολα τα mate αν πρισεξετε οι τιμες κατεβαινουν παρα πολυ δυσκολα και σε πολλες περιπτωσεις αν εχουν κατεβει ανεβαινουν παλι

Φωτης

lefteris@ γιατι δεν κοιτας κ το Α5 2017;

Γιάννος

Ότι πιο όμορφο έχει κυκλοφορήσει για φέτος. Από εξωτερική εμφάνιση σκίζει, αλλά και από specs

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.