Honor 8: Ακυρώνεται η διάθεση του Android Oreo

Honor 8 ακυρώνεται διάθεση Android Oreo, Honor 8: Ακυρώνεται η διάθεση του Android Oreo

Το Honor 8 ήταν ένα από τα smartphones του 2016 που απέσπασαν κυρίως θετικές κριτικές από αναλυτές, reviewers και καταναλωτές. Λόγω της επιτυχίας του, έγινε γνωστό πως θα αναβαθμιστεί σύντομα στο Android 8 Oreo.

Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως οι υποσχέσεις των κατασκευαστών δεν τηρούνται πάντα. Μπορεί μεν ο CEO της Honor, George Zao, να “έταξε” την αναβάθμιση τους κατόχους των Honor 8 και 8 Pro, όμως τελικά η εταιρεία δεν θα είναι σε θέση να προχωρήσει στην διάθεση του Oreo, τουλάχιστον για το μικρότερο 8 μοντέλο. Ο λόγος, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι διάφοροι περιορισμοί στο hardware και το software. Η θυγατρική της Huawei ζήτησε συγγνώμη από όλους τους κατόχους Honor 8 smartphones, ενώ τόνισε πως πάντα εργάζεται για τους πελάτες της τους οποίους είναι πολύ χαρούμενη που έχει.

Προφανώς θα υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η Honor απέσυρε τα πλάνα διάθεσης του Android 8 Oreo στο 8. Παρ’όλ’αυτά, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως μια super mid-range συσκευή με 4GB μνήμη συστήματος και τον Kirin 950 CPU δεν μπορεί να δεχθεί την ενημέρωση, αλλά το low-budget Nokia 2 με 1GB RAM και Snapdragon 212 θα αναβαθμιστεί. Ας ελπίσουμε πως το Honor 8 Pro θα εξακολουθήσει να βρίσκεται ανάμεσα στα smartphones της εταιρείας που θα λάβουν το Oreo. Από εδώ και στο εξής, η Honor καλό είναι να προσέχει τις υποσχέσεις της αν δεν είναι σίγουρη πως θα τις υλοποιήσει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλεξανδρος κεντανιδης

Εμπρος πισω πισω αυτη η εταιρια. Βλεπω να παιρνει παρεα τη ομορη σονι και να εχουν τη μοιρα της microsoft

Dimitrinho

@αλεξανδρος κεντανιδης μέτοχος της Samsung;

ΝΙΚΟΣ

Δε πας να γα…ις Huawei. Ποιοι περιορισμοί? Τέρας είναι από hardware. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να πάρω huawei , μόλις μηδένισε οριστικά. Καλομάθατε και εσείς ,πάνω στο μοντέλο της Samsung.Μόλις λίγδωσε το αντεράκι και βγήκατε από την Κίνα, πιάσατε μερίδιο ,αρχίσατε τις μαλακίες. Αλλά μια χαρά θα την βρείτε σύντομα με το tremble. Πόσο θα τραβήξει ?

NtinosMD

@dimitrinho … ακομη με το s5 και περιμενει android oreo ο φιλτατος αλεξανδρος.

NikosAr

Το πρόβλημα με την έκδοση 8 την έχουν κι άλλες εταιρίες, όπως η xiaomi που ενώ πήρε την αναβάθμιση μετά ακυρώθηκε … κάτι άλλο σίγουρα συμβαίνει και οι εταιρίες δεν θέλουν να βγει προς τα έξω !!

αλεξανδρος κεντανιδης

@nikos Ar
Λουμπα?
Κοιτα εταιριουλες οπως htc σονι και τρεχα γυρευε δεν εχουν την δυνατοτητα να παρεχουν υποστηριξη και αναβαθμισεις στα κινητα τους. Αν διαβασες τα υπολοιπα αρθρα θα ειδες οτι μονο η samsung και καμια δυο αλλες μονο παρεχουν τα τελευταιας τεχνολογιας σοφτγουερ στα κινητα τους. Με λιγα λογια σεβονται τους πελατες. Δε κοιτανε να τους τα αρπαξουν.
@στον αλλον που δε θυμαμαι το νομα σ ου. Ναι s5 και μαλιστα αδιαβροχο και οχι ανθεκτικο στο νερο. Σα κατι σονι που χανουν την εγγυηση οταν βγαλουν φωτο στη θαλασσα η στη πισιναχαχα

fjk

Όχι η Σόνυ έχει δώσει εδώ και κάνα μήνα σε κάποια μοντέλα μην λέμε και ότι θέλουμε

RigoMS

Για το mate 10 lite επίσης δεν έχει ακουστεί τίποτα… Μήπως κι αυτό πάει προς τα κει….

Jack sf

Τα sony παίρνουν πάντα πρώτα τις αναβαθμίσεις, πληροφοριακά για να μην εκτίθεστε..

Βασίλης

Συγγνώμη ρε παιδιά, τι mid-range κλπ…;

8πύρηνο, με 4GB ram και όλα τα καλά, και δεν παίρνει Oreo; Δεν έχω τη συσκευή, έχω το Moto G5S (που επίσης αργεί το update), αλλά θα μας τρελάνουν αυτές οι εταιρείες.

Αν είναι δυνατόν. Πείτε απλά ότι είστε άχρηστοι και αφήστε τα «δεν το σηκώνει η συσκευή».

Νικολαιδης Βασίλης

Για το p9 lite 2016 κάποιο νέο??? Θα πάρει Oreo τελικά???

hayate

Χρήστες ονόματι “jack sf” ο ένας και “fjk” ο άλλος και αμφότεροι υποστηρίζουν ακράδαντα Sony. Δε θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για το ίδιο άτομο και μάλιστα το γνωστό άτομο… άλλωστε μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι fans της συγκεκριμένης εταιρείας όποτε δεν μπορείτε να κρυφτείτε εύκολα.

Στα του θέματος τώρα, αν και εγώ έχω προϊόν της εν λόγω εταιρίας (Ρ10) είναι απαράδεκτη που δεν δίνει την αναβάθμιση κι οι δικαιολογίες πως δεν το σηκώνει είναι φληναφήματα και πομφόλυγες.

James

Περιορισμοί στο hardware λένε, σα να είναι κανένα μονοπύρηνο με 512 ΜΒ RAM. Ένας περιορισμός στις πωλήσεις νομίζω θα τους κάνει να το ξανασκεφτούν.

djfapples

Η SONY έχει δώσει oreo μέχρι στιγμής σε ΧΖ premium, xzs, xz, χ performance δεν αναφέρω το xz1 κ xz1 compact που βγήκαν με oreo οπότε εφόσον μιλούν τα στοιχεία οι haters δεν έχουν λόγο

Nickolas

Πραγματικά αυτό το πράγμα με τις αναβαθμίσεις στα android έχει καταντήσει σήριαλ. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα αν θα πάρει ένα κινητό αναβάθμιση αρκεί να λειτουργεί σωστά και να μην έχουν πρόβλημα οι εφαρμογές, αλλά από την άλλη πλευρά καταλαβαίνω και αυτούς που ξενερώνουν με τη στάση των εταιρειών. Στην περίπτωση του Honor 8 αμφιβάλλω αν είναι θέμα hardware ειδικά σε ένα ένα κινητό με τόσο δυνατά χαρακτηριστικά, αφού ο επεξεργαστής του αντέχει μέχρι και 4Κ εγγραφή βίντεο άλλο αν δεν του έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Οπότε υποθέτω οτι δε θέλουν να διαθέσουν πόρους στην ανάπτυξη της αναβάθμισης είτε γιατί θέλουν να σπρώξουν σε νέα κινητά, είτε γιατί δεν έχει πουλήσει και τόσο καλά και δεν ενδιαφέρονται. Το κακό είναι οτι με αυτή τη συμπεριφορά δε δίνουν καλή εικόνα γενικά για τις συσκευές τους. Το λάθος που κάνουν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές, παράγουν ένα κάρο διαφορετικά μοντέλα με παρόμοια χαρακτηριστικά και στο τέλος δεν υποστηρίζουν κανένα. H Huawei έχει παρουσιάσει τον τελευταίο χρόνο και γω δε ξέρω πόσα μοντέλα με παρόμοια χαρακτηριστικά και το κακό της υπόθεσης είναι οτι τα έχει και σε διαφορετικές σειρές και καλά άλλα πιο φτηνά, άλλα πιο High end, πχ Honor, Nova και τα κανονικά Huawei.… Συνέχεια »

Βαγγέλης

Κάτι ξέρω που κανω donate σε developers στο xda που μου έδωσαν android 8.1 στο κινητό μου των 140 ευρώ le pro 3 με τον snapdragon 820, πραγματικά τα ακόμα 5 ευρώ που δίνω πιάνουν τόπο, πάνε σε ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν γιατί αγαπάνε τη τεχνολογία και προσφέρουν υποστήριξη.

Imict

Οκ ωραίο το oreo αλλα το 5,6,7,8,9.x Android εγώ θέλω να μην κολλάει να βγάζει γαματες φωτογραφίες να είναι σταθερό ακόμη και με την developer weekly update miui 9
Σε Red mi note 3,mi5,mi5s,mi Max, mi Max 2,τι να πω απροβληματηστο….. Και για την ιστορία έχω και ένα ταμπλετ sm_t 325, και ένα sm-t900f pro Model και τα δύο samsung με την παλιά τους 5,1 διαφορά δεν βλέπω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.