Honor Magic 2: Επίσημο με slider μηχανισμό, Kirin 980, έξι κάμερες και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

honor magic 2 slider μηχανισμός έξι κάμερες kirin 980, Honor Magic 2: Επίσημο με slider μηχανισμό, Kirin 980, έξι κάμερες και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

Το νέο flagship smartphone της Honor είναι και επίσημα εδώ, με το Honor Magic 2 να ξεχωρίζει για το slider μηχανισμό που αποκαλύπτει τις selfie κάμερες αλλά και για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Honor Magic 2 διαθέτει AMOLED οθόνη χωρίς notch στις 6.4 ίντσες με Full HD+ ανάλυση με αναλογία οθόνης 19:9 και γυαλί 2.5D. Στο εσωτερικό του έχουμε τον Kirin 980 ο οποίος είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm, επιλογή για 6GB ή 8GB RAM και 128GB/256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης μιας και απουσιάζει η θύρα για τις κάρτες microSD.

honor magic 2 slider μηχανισμός έξι κάμερες kirin 980, Honor Magic 2: Επίσημο με slider μηχανισμό, Kirin 980, έξι κάμερες και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

Όσον αφορά τα οπτικά μέρη της συσκευής, έχουμε τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με τον κύριο φακό στα 16MP, έναν μονόχρωμο στα 24MP και έναν ultra wide στα 16MP, με την απουσία του τηλεφακού να το κάνει να ξεχωρίζει από τα Huawei P20 Pro και Mate 20 Pro. Επιπλέον, ο slider μηχανισμός αποκαλύπτει έναν κύριο φακό στα 16MP και δύο φακούς στα 2MP για την απόδοση του βάθους στις φωτογραφίες, με το σύνολο των καμερών να φτάνει τις έξι.

honor magic 2 slider μηχανισμός έξι κάμερες kirin 980, Honor Magic 2: Επίσημο με slider μηχανισμό, Kirin 980, έξι κάμερες και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

Αν κάποιος χρήστης δεν επιθυμεί να ξεκλειδώσει το Honor Magic 2 μέσω του τρισδιάστατου σαρωτή προσώπου μέσω των selfie καμερών, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη. Στον τομέα της φόρτισης, η συσκευή υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση 40W μέσω της τεχνολογίας Magic Charge, η οποία σύμφωνα με την Honor, μπορεί να φορτίσει το 50% της μπαταρίας των 3400mAh σε 15 λεπτά, ενώ χρειάζεται άλλα 15 για να φτάσει το 85%.

honor magic 2 slider μηχανισμός έξι κάμερες kirin 980, Honor Magic 2: Επίσημο με slider μηχανισμό, Kirin 980, έξι κάμερες και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

Η συσκευή διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, θύρα φόρτισης USB-C στην οποία μπορούν οι χρήστες να συνδέσουν ακουστικά μιας και δεν υπάρχει η κλασσική θύρα των 3.5mm, ενώ ένα νέο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με την ύπαρξη της ψηφιακής βοηθού Yoyo η οποία χρησιμοποιεί machine learning και AI για την ακόμα καλύτερη λειτουργία σε όσα ζητάνε οι χρήστες.

honor magic 2 slider μηχανισμός έξι κάμερες kirin 980, Honor Magic 2: Επίσημο με slider μηχανισμό, Kirin 980, έξι κάμερες και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

Το Honor Magic 2 κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου στις εκδόσεις 6GB/128GB, 8GB/128GB και 8GB/256GB με τιμή 480, 543 και 607 ευρώ για την αγορά της Κίνας, χωρίς να είναι γνωστό το πότε και αν θα κυκλοφορήσει στις διεθνείς αγορές.

honor magic 2 slider μηχανισμός έξι κάμερες kirin 980, Honor Magic 2: Επίσημο με slider μηχανισμό, Kirin 980, έξι κάμερες και in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
And.K

Μιλάμε για μεγάλη μάχη. Mix 3 vs honor magic 2 vs 6T vs nubia. Τα τηλέφωνα έχουν ξεφύγει τεχνολογικα… Μεγάλο μπράβο στους κατασκευαστές.

ΚώσταςD.

And.K όντως! Και σε λογικές τιμές.. Το nubia x με τη διπλή οθόνη να δούμε τι εντυπώσεις θα αφήσει…

Flagship killer

Και κάπως έτσι το oneplus σταματάει να είναι BVFM ….

Γιάννης

To mix 3 δεν έχει δακτυλικό στην οθόνη. Μόνο του παίζει το magic 2 στην τιμή αυτή με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και cpu στα 7 nm.

Isildor_fex

Με τετοια χαρακτηριστικα σπερνει και μπορει να γινει νουμερο 2 εταιρι.
Η σαμσονες εχουν μεινει απο καιρο πισω με τις καρουτες τους.

dark_master

Παιδιά μη μπερδεύεστε…η τιμές είναι Κίνας. Στην Ευρώπη οι τομές θα είναι πολύ υψηλότερες.

Akyrh

Τι έξη κάμερες ρε?!!!!!!!!! Ότι νανε

Nickolas

Στην Ευρώπη αν κυκλοφορούσε θα είχε 150 με 200 ευρωπουλα παραπάνω, δυστυχώς όμως όπως και το πρώτο δεν το βλέπω να έρχεται.

Kshros

1ον) Δε μπορεί να συγκριθεί με Xiaomi mix 3,Οne plus 6T & Nubia γιατί τα προαναφερθέντα έχουν τον SD 845 και το Honor magic 2 τον Kirin 980 (7nm),οπότε είναι άδικο να τα συγκρίνουμε γιατί το magic 2 θα βγαίνει “μόνιμα” νικητής.
2ον) Βλέπω οτι κάποιοι “στεναχωριέστε” για το αν θα έλθει Ευρώπη και με ποια τιμή θα έλθει. Δεν έχετε αγοράσει ποτέ σας δλδ κινητό ή τέλος πάντων ηλεκτρονικη συσκευή από κάποιο site το οποίο όταν το αγοράσατε δεν υπήρχε Ελλάδα (ούτε καν Ευρώπη)..? Μιλάω φυσικά για Banggood,Gearbest κα. Έλθει δεν έλθει Ελλάδα (που θα έλθει σίγουρα) μπορούμε να το αγοράσουμε από τα κινέζικα sites με τις ανακοίνωσιμες τιμές. Οπότε παιδιά συνιστώ ψυχραιμία κ μην αναλωνεστε με τσάμπα αγχωτικές απορίες.

Nickolas

@Kshros
Προσωπικά όχι δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτά τα καταστήματα, ούτε και πρόκειται, θέλω τα δύο χρόνια εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας και η Huawei στην Ελλάδα σε περίπτωση προβλήματος δεν αναγνωρίζει κινητά εκτός ΕΕ.
Σαν τιμή πάντως τα 600-650 ευρώ για Ελλάδα αν έρθει και πάλι τα θεωρώ μια καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Kshros

Υπάρχουν πλέον πολλοί στην αγορά που ότι ζημια κ να πάθεις σε καλύπτουν για όλες τις μάρκες και εγώ έχω ήδη φίλο ο οποίος έχει τέτοιο κατάστημα και
με έχει καλύψει ότι ζημια κ αν έπαθα σε κινέζικο κινητό, οπότε δε με αγγίζει καθολου το θέμα εγγύησης γιατί προσωπικά ξέρω ότι θα είμαι καλυμμένος.

Νέος

ας βγει ο johnny wave να προτεινει ενα περσινο samsung στα ιδια λεφτα

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

νεος κακιουλα αυτο που πες παντως.

Nickolas

@Kshros

Θες να πεις σε περίπτωση βλάβης του κινητού, θα μου το φτιάχνουν δωρεάν για δυο χρόνια; Και αν ναι ποια είναι αυτά τα καταστήματα;

Kshros

Εάν είναι να δώσουμε 500€ και να μας παθαίνει συνεχώς ζημιές τότε κλαφτα Χαραλαμπε. Δεν είπα ότι αφιλοκερδώς μου έχει φτιάξει ότι πρόβλημα αντιμετώπισα. Αν φταις εσύ για τη ζημιά δε σε καλύπτει ούτε η Ελληνική εγγύηση.Αν έχει να κάνει με εταιρική βλάβη έχεις εγγύηση 1 έτος όπως κ να έχει από το εκάστοτε site που προανέφερα σε προηγούμενο μου σχόλιο. Ξεκρεμαστος εν ολίγοις δε μένεις αν το αγοράσεις κατευθείαν από Κίνα. Εγω όταν είχα ένα πρόβλημα εταιρικό τονλ έστειλα πίσω κ μου το έφτιαξαν. Έφαγα βέβαια κάνα 2μηνο χοντρικά αλλά με κάλυψαν.
Για να μην αναλωνεσε πάντως με τα δικά μου μνμτα,σε ενημερώνω ότι εγώ θα το αγοράσω από banggood ή gearbest και θα νιώθω καλυμμένος ότι κ αν συμβεί. Εσύ περίμενε κ αγορασε το από Ελλαδα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ τις έχω ξανακάνει κ χαμένος δε βγήκα. Οπότε δε με πείθει πλέον το παραμυθακι (το οποίο το πίστευα κ εγώ παλαιότερα κ δε σε αδικώ) της Ελληνικής εγγύησης.

tOnY

@Kshros

το “δυο μηνες αναμονης” και οτι “πληρωνεις τις επιδιορθωσεις σε ελληνικα καταστηματα που επισκεπτεσαι απο την τσεπη σου” δεν ειναι παραμυθακια αλλα αληθειες που μολις μας ειπες οτι δεχεσαι.Πραγματα που προφανως κερδιζεις οταν κανεις την αγορα απο Ελλαδα.Αλλα οπως κατεληξες ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Kshros

Καλά δεν ήμουν κ συνέχεια για επιδιόρθωση του κινητού. Ημαρτον. Όσο για το 2 μήνες γιατί σε ξενίζει? Εδώ Ελλάδα μου έχει συμβεί τουλάχιστον 3 φορές να παω σε αντιπροσωπεία κ να κάνουν 1-1.5 μήνα για επιδιόρθωση λάπτοπ,οπότε που είναι το θεμα?
Παιδιά χαλαρώστε λίγο όμως. Πείτε την άποψη σας για το κινητό του θέματος και από πού θα το αγοράσει και αν τον αγοράσει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα είναι θέμα του καθενός. Εγώ παραθέτω την αποψη μου βασιζόμενος στην εμπειρία μου και με στοιχεία και δε περιμένω αντιπαράθεση από κανέναν. Εγώ δε γράφω εδώ μέσα για να αλλάξω κανενός την άποψη αλλά για να πω τι έχω ζήσει και το ποσό μου άρεσε honor magic 2 το οποίο κ θα είναι το επόμενο μου κινητό. Αυτό κ τέλος.

Nickolas

@Kshros
Μίλησες για εγγύηση και για αυτό σε ρώτησα τι ακριβώς εννοείς. Για να καταλήξουμε λοιπόν τα καταστήματα αυτά δίνουν ένα χρόνο εγγύηση και το κινητό χρειάζεται να πάει πίσω ακόμη και για κάτι που το εδώ service θα μπορούσε να φτιάξει εύκολα και γρήγορα και επειδή μιλάμε για Honor δηλαδή Huawei το service που διαθέτει στη Μιχαλακοπούλου κάνει πολύ καλή δουλειά.
Από εκεί και πέρα απ’ όπου θέλεις πάρε το αλίμονο, προσωπικά θα το έπαιρνα από Ελλάδα για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι επειδή προτιμώ δύο έτη εγγύηση είτε μιλάμε για κινητό των 100 ευρώ είτε των 1.000 ευρω καθώς δε ξέρεις πότε θα σου βγάλει μια βλάβη χωρίς δική σου υπαιτιότητα.

Μιχαλης

@Kshros αυτα τα site που ανεφερες ειναι απο ευρωπη; Γιατι, πιστευω, κανενας μας δε θελει να επιβαρυνθει + τα εξοδα του εκτελωνισμου. Ειχα αγορασει το Honor 6+ πριν 3 χρονια, περιπου, απο το oppomart και το σταματησαν στο τελωνειο και για να το εκτελωνισω χρειαστηκα επιπλεον 150 ευρω περιπου συν τα εξοδα φυλαξης και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.

Το κινητο το εχω ακομα, παντως, και ειμαι ακομα φουλ ικανοποιημενος. Δουλευει αψογα. Δε χρειαστηκε ποτε να το στειλω για service. Και αυτοι ειναι οι λογοι που θελω να ξαναπροτιμησω τα honor και να αγορασω το magic 2. Και με αυτην την τιμη φυσικα δε υπαρχει δευτερη σκεψη.

Το μονο μελανο σημειο κατ εμε, ηταν οτι αργησε πολυ να παρει καποιες βασικες official ενημερωσεις λογισμικου.

Kshros

Αγαπητέ Μιχάλη,σου παραθέτω τον παρακάτω υπερσύνδεσμο προς πληροφόρηση σου στο θέμα τελωνειακές χρεώσεις όταν παραγγείλεις από τα κινέζικα sites.

https://www.google.gr/amp/s/techvalue.gr/agores-apo-kina-209/amp/

Kshros

Αγαπητέ Μιχάλη. Τα sites Banggood & Gearbest έχουν την επιλογή αγοράς από Κίνα ή Ευρωπη,μιας που κ οι 2 διαθέτουν αποθήκες ευρωπαϊκες. Βέβαια το στοκ είναι ανώτερο κ πλουσιότερο στην κινεζική αποθήκη. Ότι αγοράσεις από ευρωπαϊκη αποθήκη ΔΕΝ σε επιβαρύνει με τελωνειακές χρεώσεις. Αν παραγγείλεις όμως από Κινεζική αποθήκη (αυτό κάνω κ εγω) θα επιλέξεις στον τρόπο αποστολής Priority Direct Mail και θα πληρώσεις ελάχιστα ευρώ επιπλέον αλλά θα σου έλθει το δέμα ΧΩΡΙΣ τελωνειακές χρεώσεις και αυτό γιατί τα δέματα τα στέλνουν οι Κινέζοι πρώτα στις ευρωπαϊκές τους αποθήκες,αλλάζει η εξωτερική ταμπέλα η οποία λαμβάνει ευρωπαϊκό χαρακτήρα πλέον κ αποστέλλεται στη χωρα μας δίχως να επιβαρυνθείς με τελωνειακές χρεώσεις.
Ελπίζω να βοήθησα. 😉

Ioannis

Τα γνωστά κινεζομαγαζα 3χουν μεθόδους αποστολής με 10 -20 ευρώ που ξεφεύγει γ παραγγελία σου από το τελωνείο 3ιδικα η priority line shipping από το banggood δουλεύει άψογα οχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Γερμανία που το δοκίμασα. Έχω παραγγείλει 3 κινητά τηλέφωνα φέτος και πολλά άλλα προϊόντα πάνω από 50 ευρώ τα οποία θα περνούσαν με δωρεάν αποστολή σίγουρα από τελωνειο. Όσο για την εγγύηση καλύτερα να εύχεσαι να μη σου χαλάσει . Θα στο φτιάξουν δωρεάν αλλά θα πρέπει να έχεις πολύ αναμονή και αν δεν έχεις 2ο κινητο θα αναγκαστεί να κάνεις και άλλα έξοδα .

gthebest

Προσοχή!! Δεν έχει την 20αρα (800) μπάντα της Wind/Q

Μιχαλης

@kshros @Ioannis Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Πολυ κατατοπιστικοι και οι δυο! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.