Honor Note 10 με Kirin 970, 2Κ οθόνη AMOLED στις 6.9 ίντσες, 6GB RAM και μπαταρία 6000mAh;

Honor Note 10 Kirin 970 2Κ οθόνη 6GB RAM 6000mAh, Honor Note 10 με Kirin 970, 2Κ οθόνη AMOLED στις 6.9 ίντσες, 6GB RAM και μπαταρία 6000mAh;

Έπειτα από τις δηλώσεις του CEO της Honor πως το Note 10 θα είναι σύντομα διαθέσιμο, είχαμε μαζική διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών του phablet της Honor τα οποία εντυπωσιάζουν.

Ξεκινώντας από το μέγεθος της συσκευής, το Honor Note 10 θα διαθέτει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οθόνη AMOLED στις 6.9 ίντσες και 2K ανάλυση 2560×1440 pixel, με το αποτέλεσμα να αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, θα βρούμε τον HiSilicon Kirin 970 της Huawei, 6GB RAM για την καλύτερη δυνατή διαχείριση πολλαπλά ενεργών εφαρμογών αλλά και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Επίσης, η συσκευή θα διαθέτει διπλή κάμερα που θα υποστηρίζει AI λειτουργίες, μικρά bezel στην οθόνη, ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής, τεχνολογία GPU Turbo, που σύμφωνα με την εταιρεία υπόσχεται 60% αύξηση της απόδοσης στην επεξεργασία των γραφικών και 30% μείωση στην κατανάλωση ενέργειας.

Τέλος, ίσως από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι η τεράστια μπαταρία των 6000mAh η οποία ακούγεται απαραίτητη για την τροφοδοσία μιας τέτοιας συσκευής, γεμίζοντας προσδοκίες για πάρα πολύ καλή αυτονομία που θα εξασφαλίζει χρήση δύο με τρεις ημέρες χωρίς φόρτιση.

Honor Note 10 Kirin 970 2Κ οθόνη 6GB RAM 6000mAh, Honor Note 10 με Kirin 970, 2Κ οθόνη AMOLED στις 6.9 ίντσες, 6GB RAM και μπαταρία 6000mAh;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
godis

Eιναι τετοιος ο βομβαρδισμος των κινητων στην αγορα που πραγματικα και περασμενης χρονιας ναυαρχιδα να χεις δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αλλαγης…μια καινοτομια ρε παιδακι μου να πεις οτι αξιζει η μεταβαση σε καινουργιο κινητο τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου.

KostasB

Σε άλλο ξένο site διάβασα πως η είδηση αυτή είναι ψεύτικη τελικά.

Γιάννης

Πφφφ ακόμα να φτάσουμε τις 9 ίντσες οθόνη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.