Honor Note 9: Full-screen οθόνη, dual κάμερα 12MP & μπαταρία 4600mAh;

Honor Note 9 specs, Honor Note 9: Full-screen οθόνη, dual κάμερα 12MP & μπαταρία 4600mAh;

Μετά το Honor 9, αυτό που περιμένουμε από το sub-brand της Huawei, λογικά είναι το Honor Note 9, μιας και το ίδιο έγινε πέρσι με τα Honor 8 και Honor Note 8. Το δεύτερο έγινε επίσημο τον Αύγουστο, οπότε δεν θα αργήσει το Honor Note 9.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, το Honor Note 9 θα ενσωματώνει μπαταρία 4600mAh, η οποία θα είναι 100mAh μεγαλύτερη από του προκατόχου του.

Μέσα θα φορά επεξεργαστή Kirin 965, που ακόμη δεν έχει μπει σε κάποια άλλη συσκευή, μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Στην πλάτη λέγεται ότι θα μπει διπλή κάμερα 12 Megapixel, και μπροστά περιμένουμε “full-screen” οθόνη, όπως επιτάσσει η εποχή. Η οθόνη δεν θα έχει τόσο μικρά bezel όπως τα Galaxy S8 και LG G6, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα Honor είναι κυρίως πιο οικονομικές συσκευές, οπότε λίγο μεγαλύτερα περιθώρια μάλλον δεν θα αποτελούν πρόβλημα.

Τέλος, η κυκλοφορία του Honor Note 9 φημολογείται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Honor Note 9 specs, Honor Note 9: Full-screen οθόνη, dual κάμερα 12MP & μπαταρία 4600mAh;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Να μια μπαταρία φυσιολογικη…..

Ioannis

η μπαταρια δεν λεει κατι απο μονη της ας παρουμε σαν πχ το p10 και το s8 με 3200 και 3000 αντιστοιχα. Η αυτονομια τους ειναι 75 vs 85 ωρες σε αναμονη και πχ σε 3g κλησεις 18.30 vs 24.30 ωρες εντάξει σιγουρα αλλη φαση να εχει 4600 και αλλη 3300 που θα εχει το note 8 αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα εχει αξιολογους χρονους το note 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.