Honor Play: Επίσημο με GPU Turbo, 4D gaming εμπειρία και 6.3’’ Full HD+ οθόνη

Honor Play, Honor Play: Επίσημο με GPU Turbo, 4D gaming εμπειρία και 6.3’’ Full HD+ οθόνη

Η θυγατρική της Huawei, Honor παρουσίασε μία εναλλακτική πρόταση στην κατηγορία των smartphones με προσανατολισμό το κοινό των gamers. To Honor Play έρχεται να προσφέρει μία νέα εμπειρία gaming, συγκεκριμένα το ‘4D gaming’, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

Το 4D gaming που υπόσχεται ο κατασκευαστής του νέου Honor Play, αφορά σε μία πιο ρεαλιστική εμπειρία την ώρα της δράσης. Η συσκευή έχει τη «νοημοσύνη» να αναγνωρίζει την εκάστοτε σκηνή που λαμβάνει χώρα τη στιγμή του παιχνιδιού, μεταφέροντας τη συγκεκριμένη αίσθηση στο χρήστη μέσω μίας ξεχωριστής εμπειρίας δόνησης κάθε φορά.

Η διαφορετική αίσθηση που μεταφέρεται στον gamer μέσω της δόνησης μπορεί για παράδειγμα να αφορά εκρήξεις, συγκρούσεις, χτυπήματα, πυροβολισμούς και άλλες εμπειρίες δράσεις ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα, το Honor Play προσφέρει την ώρα του παιχνιδιού τρισδιάστατη ηχητική εμπειρία 7.1 καναλιών μέσω της τεχνολογίας ήχου Huawei Histen 3D.

Honor Play, Honor Play: Επίσημο με GPU Turbo, 4D gaming εμπειρία και 6.3’’ Full HD+ οθόνη

Επιπρόσθετα, η προσθήκη της τεχνολογίας GPU Turbo που ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε συσκευή Honor προσφέρει αυξημένη απόδοση στην επεξεργασία των γραφικών για καλύτερη συνολικά εμπειρία χρήσης και ειδικά στη λειτουργία gaming.

Σε ό,τι αφορά τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά, το Honor Play είναι εξοπλισμένο με 6.3” FHD+ (2340×1080) με notch και υποστήριξη 85% στη γκάμα χρωμάτων NTSC, αναλογία οθόνης-σώματος 89%, καθώς και επεξεργαστή 64bit octa-core Kirin 970 αρχιτεκτονικής 10nm, με ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (NPU) που είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη των AI λειτουργιών της συσκευής.

Οι επιλογές στη μνήμη RAM είναι 4GB/6GB, ενώ ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος ύψους 64GB μπορεί να επεκταθεί έως τα 256GB με microSD.

Honor Play, Honor Play: Επίσημο με GPU Turbo, 4D gaming εμπειρία και 6.3’’ Full HD+ οθόνη

Από το Play δεν λείπει η dual κάμερα στο πίσω μέρος 16MP f/2.2 (σύστημα PDAF) + 2MP f/2.4, με AI χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα αναγνώρισης 500 σκηνών, καθώς επίσης και η selfie κάμερα 16MP f/2.0 και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Honor Play θα κυκλοφορήσει μπαταρία χωρητικότητας 3750mAh με λειτουργία ταχείας φόρτισης και λειτουργικό Android 8.1 OS με EMUI 8.2. Η κυκλοφορία του στην αγορά της Κίνας έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουνίου, στα 1999 yuan (περίπου €265) για την έκδοση 4GB/64GB και 2399 yuan (περίπου €320) για την έκδοση 6GB/64GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

gaming with notch. Και τι ακριβώς θα δείχνει το νοτς στο παιχνίδι; Ε ρε γλέντια…. Χαχαχαχα! Αυτό που μου άρεσε από gaming smarthones έως τώρα είναι το rog της asus.

Δημήτρης777

ρε παιδια η τιμη ειναι σιγουρα σωστη??? 265 ευρω με τετοια χαρακτηριστικα?

Flagship killer

Ok δεν είναι camera phone αλλά…. 16mp και 2mp???? Γιατί???

NikosAr

Αν είναι αυτή η τιμή …. τότε μπράβο honor !!

Flagship killer

Θα επιμείνω….
Μήπως είναι 16+20mp….?????

merci

Αυτον τον κινεζο μοντελο ποτε θα τον βγαλουν;

Flagship killer

ΚωσταςD συμφωνώ απόλυτα για το rog αλλά δε βλέπω ενδιαφέρον από τα ελληνικά site… Κρίμα… Μάλλον το τραγικό Razer, και το συμπαθες Honor είναι πιο ενδιαφέροντα από το απόλυτο Rog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.