Τα Honor smartphones έρχονται στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog τα Honor smartphones αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μέσα από επίσημο αντιπρόσωπο. Πρόκειται για brand πίσω από το οποίο βρίσκεται η γνωστή μας Huawei και μέχρι σήμερα κυκλοφορούν μόνο στην Ασία, με τα πρώτα δειλά βήματα για Ευρώπη να έχουν γίνει πρόσφατα μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon.

Από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σήμερα, τα Honor δεν θα διατεθούν μέσα από τη Huawei Ελλάδας και αυτό μας προξενεί εντύπωση, αν τελικά ισχύσει.

Στο portfolio της Honor βρίσκονται κορυφαία smartphones όπως τα Honor 6 Plus και Honor 4X. Το Honor 6 Plus είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά στην πρόσφατη έκθεση MWC 2015 στη Βαρκελώνη και μας άφησε ικανοποιημένους από τις επιδόσεις της διπλής πίσω κάμερας.

Για να πάρετε μια ιδέα από τα specs του, το Honor 6 Plus έρχεται με οθόνη 5.5 ινστών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 925 1.8GHz, μνήμη RAM 3GB, διπλή κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 3600 mAh. Το Horor 4x ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών HD, 64bit επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 5 Megapixel.

Ευχόμαστε σύντομα να βρουν το δρόμο τους προς την ελληνική αγορά αυξάνοντας τον ανταγωνισμό προς όφελος του καταναλωτή. Να ευχηθούμε επίσης η τιμολογιακή τους πολιτική να είναι η ορθή.

Τα Honor smartphones έρχονται Ελλάδα, Τα Honor smartphones έρχονται στην Ελλάδα

Τα Honor smartphones έρχονται Ελλάδα, Τα Honor smartphones έρχονται στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Scre4m

Μένω εντυπωσιασμένος και ευχαριστημένος με τις συσκευές που βγαίνουν από Ασιάτικες εταιρίες που κοιτάνε τον καταναλωτή και όχι την τσέπη τους και μας χαρίζουν ΤΕΡΑΤΑ σε προσιτές τιμές που μπορεί ο καθένας μας να αγοράσει σε αντίθεση με τις Samsung,LG κλπ που μόνο ένας πάνω από το μέσο όρο μπορεί να τα αγοράσει χωρίς να στερηθεί κάποιο αγαθό για να αποκτήσει τέτοιες συσκευές

Miko

Πολύ καλά νέα… Αν και δεν έχω πάρει ποτέ Huawei κινητό, μιλάμε για κολοσσό στον χώρο της τεχνολογίας και πολύ καλή εταιρία απο θέμα ποιότητας κινητών.

Enzo

Προσωπικά αν είχα μικρό budget για κινητό, θα προτιμουσα να πάρω ένα παλιοτερο samsung ή lg (πχ S4 ή G2) παρά να πάρω τον κινέζο……

Πείτε με κολλημένο αλλά δύσκολα μπορώ να εμπιστευτώ….

Μιχάλης

Εχω το honor 6 plus ενα διμηνο περιπου. Το παρειγγηλα απο oppomart. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τη συσκευη. Πολυ γρηγορη, καταπληκτικη καμερα μπροστα και πισω και στελνουν updates αρκετα συχνα απο την εταιρια. Μακαρι να κυκλοφορισει και περα απο την ασια η συσκευη γιατι ειναι κριμα πραγματικα τοσο ωραιες συσκευες να ειναι περιορισμενες.

Ευάγγελος

Έλα να αναβαίνει ο ανταγωνισμός!

Yiannis

Για όσους μιλάνε για κινεζικά …δεν αντιλαμβάνονται οτι στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου υπάρχουν top Elite εταιρίες που μέχρι τωρα απευθύνοντουσαν στην εσωτερική αγορά .
Αυτές οι εταιρίες ειναι που έρχονται και θα φέρουν την νέα εποχή …..

Ρωμανός Νιάνιος

@Enzo 😛 Καλύτερα για εμάς 😛

Πάμε λίγο στα του άρθρου και να λύσουμε και μερικές απορίες του φίλου Κώστα 🙂

Το Honor 6x θα κάνει την εμφάνιση του και στην Αγγλία μέσω του δικτύου της 3. Το ότι τα Honor δεν έρχονται απευθείας έχει να κάνει με το ποια εταιρεία έχει αναλάβει την προώθηση στην Ευρώπη καθώς το Honor είναι ξεχωριστό brand της Huawei.

Άμα δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος η εταιρεία που ανέλαβε την προώθηση του Honor Brand στην Ευρώπη δεν είναι άλλη από την TCCM, https://tccm.com/#portfolio , που έχει αναλάβει και άλλες μεγάλες εταιρείες του χώρου (Meizu, Beats by Dr.Dre κ.α).

Φυσικά υπάρχει και συνεργασία με την Huawei σε διάφορους τομείς, όπως αυτή τη στιγμή που την διάθεση μέσω του Hihonor.com την έχει αναλάβει η Huawei Ολλανδίας (αν δεν κάνω και εδώ κάποιο τραγικό λάθος). Τέλος άμα θυμάμαι καλά το Launch Party των Honor στην Ευρώπη το είχε αναλάβει η Huawei Γερμανίας.

Ελπίζω να βοήθησα 🙂

9gag

θεωρω πως ειναι μια αρκετα τιμια προταση εφοσον ερθει και σε νορμαλ τιμες.

οσο περι κινεζιες…νομιζω πως αυτου του ειδους η ρετσινια θα φυγει απο αναλογες εταιρειες και ο κοσμος θα τις εμπιστευτει πιο πολυ μετα τις συνεργασιες τους με τους διαφορους κολοσσους.. (Huawei-Google για το επομενο nexus – αν και ακουστηκε παλι η LG) και Χiaomi-Microsoft (WP10).

οπως προειπε και ο Yiannis προκειται για elite εταιρειες αλλα για την εκει εσωτερικη αγορα.

tasos

Για το service πάλι η Arvato θα είναι υπεύθυνη….?

Βαγγος

@enzo δεν φταις εσυ αλλα βλεπεις το μαρκετινγκ παιζει σημαντικο ρολο… εδω καθε τρεις και λιγο ενω εισαι στο ιντερνετ youtube πχ σου πεταγεται μια διαφημιση samsung s6…ειναι πλυση εγκεφαλου μερικες φορες γτ το βλεπεις συνεχεια και σου μενει στο υποσυνειδητο ως το καλυτερο οχι πως δεν ειναι απλα υποτιμας χωρις να το θες αλλες εταιριες που δεν εχουν την αντιστοιχη διαφημιστικη καμπανια

pulse

Baggo ….. Δεν είναι μόνο το μάρκετινγκ αλλα και η υποστήριξη που προσφέρουν αυτές οι εταιρίες (αναβαθμίσεις ,σέρβις) . Για παράδειγμα ο λόγος που δεν θα ξαναγυρίσω στο Android ποτε ειναι ότι μετά απο έναν χρόνο ξεχνάς τι σημαίνει αναβάθμιση . Προσφέρουν τέρατα κινητά αλλα όλα είναι αντιγραφή design άλλων εταιριών πχ το πρώτο ειναι τέρμα αντιγραφή ιphone . Θα μου πεις αυτο κάνει και η σαμσουνγκ τώρα αλλά τόσα χρόνια είχε την δικιά της σχεδιαστική γραμμή.

Enzo

Μάλλον εχω παρεξηγηθεί…Κάθε άλλο παρά θύμα του μάρκετινγκ είμαι. Έχω κακη εμπειρία από HTC και από Sony ενώ παράλληλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος από τα samsung που εχω πάρει (s3, note3 και ετοιμάζομαι για s6).

Παράλληλα πολύ κοντινό μου πρόσωπο έκανε την κίνηση να πάρει το oppo 5 το οποίο για κακή του τύχη έπεσε κι έσπασε η οθόνη και δεν μπορούσε να βρει πού να το φτιάξει. Παρήγγειλε απο Κίνα τα ανταλλακτικά (τα οποία ηρθαν σε 2 μηνες) και το έδωσε σε εναν φίλο να του το φτιάξει. Σε όλο αυτό το διάστημα για να μην είναι χωρίς κινητό αγόρασε το g2 και πλέον χει μείνει το oppo να κάθεται.

Επομένως δεν μιλάω θεωρητικά αλλά εκ πείρας.

Κατα τα άλλα χαίρομαι που βγαίνουν όλο και καλύτερα κινέζικα γιατί ο ανταγωνισμός ευνοεί εμάς τους αγοραστές.

Ρωμανός Νιάνιος

Ναι διότι είναι γνωστό πως η Samsung δίνει 2 beta εκδόσεις κάθε μήνα και μία stable περίπου κάθε μήνα όπως κάνει η Huawei στο Honor 6, κ.α High end μοντέλα ενώ το ίδιο έκανε μέχρι πρότινως και με το ταπεινό Honor 3C.

Makis

Καλά τα λες Enzo. Σχετικά με τις τιμές μη περιμένετε θαύματα και τιμές Κίνας. Κανά πενηντάρικο κάτω από τα γνωστά θα είναι κι ο κόσμος όλος. Το μόνο μάλλον υπέρ θα είναι η κάποια υποστήριξη που θα έχεις εάν σου πάθει κάτι.

Loumis

Εχω το ascend mate 7 και δυσκολα θα φυγω απο huawei παιδια, ειδικα αν δεν αλλαξουν οι τιμες των υπολοιπων!

Βαγγος

κατσε ρε @pulse φιλικα παντα μιλαω ο χρονος για τις αναβαθμισεις διαφερει απο εταιρια σε εταιρια εξαλλου αλλα και ειναι διαφορετικα πολυ το ios με το android Επισης να πω πως δεν ειμαι φαν της samsung αλλα επειδη ακους συχνα αυτο το οτι ειναι αντιγραφη της apple…γιατι???που το ειδες εσυ?με τον αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων?οι πελατες το ζητησαν…οποτε επραξε αναλογως επισης βλεπω πολλους λατρεις της apple (δεν λεω για σενα) που πας να τους εξηγησεις 2 πραματα και μενουν ακλονητοι σ αυτο το γεγονος πως και καλα αντιγραφει…και τελος το κατω μερος στο s6 με iphone 6 θα μου πεις…ναι ειναι ιδιο αλλα το θεμα ειναι πιο πολυ κατασκευαστικο βλεπεις γιατι οταν θες να φτιαξεις ενα κινητο απο μεταλλο h η γρυλλια του ηχειου πρεπει να ναι πολλες μικρες τρυπες και για να διαχειριστεις το wi fi 3g κτλ πρεπει να εχεις και αυτες τις ενδιαμεσες πλαστικες γραμμουλες..αυτα απο μενα συγγνωμη αν ξεφυγα …διορθωστε με αν κανω λαθος

Panagiotis

@Scre4m
Απόλυτα σωστός.

Chris

Και επειδή διαβασα κατι ανυπόστατα σχετικα με τα update κάθε μηνα της σαμσουνγ (ελεος δηλαδή) για πειτε μου ποιο κινητο της σαμυ κατω των 300 ευρω εχει παρει πανω από 2 update το χρονο , και ποιο κινητο της σαμυ γενικοτερα αναβαθμίζετε κάθε μηνα!!! Και κοιταξτε και από κινα μερια μαρκες όπως η XIAOMI (κανα 2 update το μηνα και νεες λειτουργειες + αναβαθμηση σε μεταγενέστερες εκδοσεις uddroid ) κοιταξτε τη LENOVO (ναι και αυτή κινεζικη είναι και 4η σε πωλήσεις κινητών που προσφατα αναβαθμησε σε 4.4 όλα τα κινητα 2ετηας) και τη HUAWEI (update κάθε μηνα και ενδιάμεσα developer εκδοσεις ) και μετα πειτε μου ποιο προσεχει καλυτερα τους πελατες. Που εχω το galaxy grand και επειδή ηταν κατω των 400 ευρω , η υποστηριξη του σταματησε 11 μηνες μετα την κυκλοφορια του. Μη μιλησω για sony. Το marketing της σαμυ κανει αριστη δουλεια, και ας οοχι δεν είναι κινεζικη η αλλα κορεατικη…..

Ρωμανός Νιάνιος

Το irony detector το γύρισες στο μηδέν Chris? 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.