How to: Πως σετάρουμε την εφαρμογή Android Messages για χρήση στο Web

Android Messeges, How to: Πως σετάρουμε την εφαρμογή Android Messages για χρήση στο Web

Η Google διαθέτει σε όλους τους χρήστες πλέον την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Android Messages και μαζί με αυτήν ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει. Δηλαδή τη δυνατότητα να στείλεις μηνύματα από το Web. Σήμερα, εδώ στο techblog.gr αποφασίσαμε να προβούμε στη σύνταξη ενός οδηγού, προκειμένου να σετάρεις εύκολα τη συσκευή σου και να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το feature.

Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να προβείς στην ενημέρωση της εφαρμογής του Android Messeges app. Οι πιθανότητες είναι ότι το feature θα έχει ήδη φθάσει στη συσκευή σου, όπως έγινε και στη δική μας. Συγκεκριμένα, μόλις ενημερώθηκε η εφαρμογή και την ανοίξαμε είδαμε ένα σχετικό μήνυμα – ειδοποίηση εντός αυτής που μας ενημέρωνε για το νέο feature που προστέθηκε.

Android Messeges, How to: Πως σετάρουμε την εφαρμογή Android Messages για χρήση στο Web

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις πάνω στο δοκιμάστε το όπου στη συνέχεια θα σου ζητηθεί να σκανάρεις ένα QR code. Όπως σου λέει και η εφαρμογή, θα πρέπει να μεταβείς στη σελίδα https://messages.android.com/ και να σκανάρεις με το κινητό σου το QR code που εμφανίζεται. Μόλις το κάνεις αυτό είσαι έτοιμος.

Η εφαρμογή του Web είναι λιτή και εύκολη στη χρήση. Έχει απλές βασικές ρυθμίσεις με τη μορφή toggle στην οποία μπορείς να ρυθμίσεις πολλά χαρακτηριστικά, όπως να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα, μπορείς να ενεργοποιήσεις το σκούρο χρώμα, αλλά και να διατηρήσεις συνδεδεμένο τον υπολογιστή σου, μέσω της σχετικής επιλογής που υπάρχει, χωρίς την ανάγκη να επαναλαμβάνεις την διαδικασία από την αρχή. Σε γενικές γραμμές, έχει αρκετές επιλογές, οπότε μην χάνεις την ευκαιρία να την δοκιμάσεις.

Android Messeges, How to: Πως σετάρουμε την εφαρμογή Android Messages για χρήση στο Web

Το χαρακτηριστικό φθάνει αυτήν την περίοδο σε όλους τους χρήστες.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.