Νέο Smartphone HP iPAQ 514 Voice Messenger

, Νέο Smartphone HP iPAQ 514 Voice MessengerΣτη διάθεση του νέου HP iPAQ 514 Voice Messenger προχώρησε πρόσφατα η HP. Πρόκειται για μια συσκευή που προσφέρει τις πολυτελείς δυνατότητες ενός “Voice Valet”, τις λύσεις ενός organizer σε συσκευή χειρός, με λειτουργίες Smartphone, ευελιξία κινητού μικρού μεγέθους, συνεχή επαφή με τα email της συσκευής σας και με ισχύ τηλεφωνικού συστήματος, τόσο δυνατή όσο ενός γραφείου.

Η φωνή σας έχει περισσότερη δύναμη από ποτέ! Το Voice Commander μετατρέπει το τηλέφωνο σε προσωπικό “Voice Valet”, υποστηρίζοντας πάνω από 20 εντολές που δεν εξαρτώνται από τον ομιλητή. Με το voice Commander, ο χρήστης μπορεί να πει στο HP iPAQ Voice Messenger να εκτελέσει μια σειρά από εργασίες όπως τηλεφωνικές, email, εργασίες ημερολογίου και πραγωγικότητας.

Το νέο ΗΡ iPAQ 514 Voice Messenger με τις ενσωματωμένες εφαρμογές παραγωγικότητας και τις λειτουργίες γραφείου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά και όχι μόνο. Παρέχει τη δυνατότητα εύκολης σάρωσης και ανάγνωσης email αλλά και απάντηση χωρίς πληκτρολόγηση με τη χρήση VoiceReply, που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια.

Οι προσαρμοσμένες συντομεύσεις του βοηθούν στην εύκολη μετάβαση στις σημαντικότερες εργασίες Smartphone, ενώ με το γνώριμο περιβάλλον εργασίας Windows και με τις εκδόσεις Mobile της Microsoft, όλες οι εργασίες τελειώνουν όσο ο χρήστης είναι καθ’ οδόν.

• Λειτουργικό Σύστημα Microsoft Mobile 6 για Pocket PC, Standard Edition με τις εκδόσεις Pocket λογισμικού της Microsoft (Outlook, Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile και Internet Explorer Mobile για Smartphone)
• Επεξεργαστής: ΤΙ ΟΜΑP 850 στα 200MHz
• Μνήμη: 64ΜΒ SDRAM για εκτέλεση εφαρμογών flash ROM 128MB
• Διαστάσεις: 4,86 Χ 1,63 Χ 10,7 εκ.
• Βάρος:102γρ.
• Οθόνη: Αντανακλαστική 2,0’’ TFT , 64.000 χρώματα, οπισθοφωτισμός LED με λειτουργία εξοικονόμησης ισχύος
• Μπαταρία: Αποσπώμενη /Επαναφορτιζόμενη ιόντων/λιθίου 1100mAh, τροφοδοτικό AC, 1 καλώδιο συγχρονισμού/φόρτισης mini USB, κιτ τεκμηρίωσης

Τιμή και Διαθεσιμότητα
Το HP iPAQ 514 Voice Messenger είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε τιμή λιανικής €279 συμπεριλαμβανομένης μιας δερμάτινης θήκης HP iPAQ και ενός HP iPAQ Professional Skin Protector. Η τιμή ισχύει για συγκεκριμένη περίοδο και είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 19%.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.