HTC 10: Διατέθηκε το Android Oreo και μετά από λίγες ώρες αποσύρθηκε

HTC 10 διατέθηκε Android Oreo μετά λίγες ώρες αποσύρθηκε, HTC 10: Διατέθηκε το Android Oreo και μετά από λίγες ώρες αποσύρθηκε

Η HTC δεν ξεχνάει τις παλαιότερες ναυαρχίδες της, με το HTC 10 του 2016 να λαμβάνει την όγδοη κύρια Android έκδοση, 8 Oreo. Βέβαια, η διάθεση της ενημέρωσης πριν λίγα εικοσιτετράωρα εξελίχθηκε σε… φιάσκο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (13/1) η Ταϊβανέζικη εταιρεία φάνηκε να προχωράει στην αποστολή του Android Oreo σε όλες τις HTC 10 συσκευές παγκοσμίως. Η κωδική ονομασία της έκδοσης λογισμικού ήταν 3.16.617.2 και για ένα μικρό χρονικό διάστημα όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά. Λίγο αργότερα όμως και ενώ δεν είχε προλάβει κανείς να δει την OTA (Over The Air) ενημέρωση της Oreo αναβάθμισης στην συσκευή του, ο κατασκευαστής την απέσυρε για ανεξήγητο (μέχρι στιγμής) λόγο. Μερικοί χρήστες ανά τον κόσμο ενδέχεται να εκμεταλλεύτηκαν το “ανοιχτό παράθυρο” και να προχώρησαν στην ενημέρωση, ενδεχομένως μέσω του RUU.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις στο μικρό αυτό ζήτημα. Η HTC θα πρέπει να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους απέσυρε ξαφνικά την αναβάθμιση σε Android Oreo για τα “10αρια”, αλλά επίσης να την διαθέσει ξανά στους μπερδεμένους κατόχους των smartphones – ναυαρχίδων του 2016. Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλλον το θέμα θα έχει λήξει και τα HTC 10 θα έχουν λάβει την 8.0 Oreo έκδοση του Android.

HTC 10 διατέθηκε Android Oreo μετά λίγες ώρες αποσύρθηκε, HTC 10: Διατέθηκε το Android Oreo και μετά από λίγες ώρες αποσύρθηκε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Μόνο η SONY στο x performance

ZJHellas

18 Ιανουαρίου και ώρα 23:00, έλαβα την έκδοση android 8.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.