HTC 10: Στο AnTuTu με αποτελέσματα που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό

Το HTC 10 είναι η επόμενη μεγάλη ναυαρχίδα που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 12 Απριλίου σε press event που έχει προγραμματίσει η εταιρεία. Μέχρι να κάνει το ντεμπούτο του, την τιμητική τους έχουν τα leaks ενώ αρκετά είναι και τα teasers της HTC.

Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, το HTC 10 είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τους Ταϊβανούς, οι οποίοι θέλουν να αυξήσουν τα έσοδα στο δύσκολο κομμάτι των smartphones. Ειδικά όσον αφορά στο Android, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος από μεγάλα ονόματα όπως Samsung, LG, Huawei, αλλά και μικρά ονόματα.

Με design δανεισμένο από το HTC One A9 αλλά βελτιωμένο από μέσα, το HTC 10 εμφανίζεται να περνά από το AnTuTu και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Αν και ακόμη δεν είναι ανακοινωμένο επίσημα, τα κατάφερε να ξεπεράσει τις επιδόσεις των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge. Δεν αναφέρεται αν πρόκειται για τις εκδόσεις με επεξεργαστή Snapdragon 820 ή Exynos 8890, όμως όπως αναφέρει και το GSMArena, στα δικά του test κανένα δεν μπορεί να σπάσει το ρεκόρ των 150.000 πόντων. Για την ακρίβεια το HTC 10 έδωσε σκορ 156.091 πόντων.

Το HTC 10 αναμένεται με οθόνη 5.1 ή 5.2 ιντσών Quad HD Super LCD 5, πολλά υποσχόμενη κάμερα, μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 3000mAh, επεξεργαστή Snapdragon 820 όπως τα LG G5, Samsung Galaxy S7 και Android Marshmallow με Sense 8.0 UI.

htc 10 antutu benchmark, HTC 10: Στο AnTuTu με αποτελέσματα που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό

htc 10 antutu benchmark, HTC 10: Στο AnTuTu με αποτελέσματα που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george pap

το κουμπι τι έγινε ,δεν βρήκαν τον στόχο οι σχεδιαστές και δεν είναι στο κέντρο?

Mary

Συγνώμη πως είναι δυνατόν να έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Samsung και το xiaomi, σχεδόν ίδιο hardware αν όχι το ίδιο και το htc να βγάζει 20000+ πόντους παραπάνω;
Κάτι περίεργο συμβαίνει

Temasek

Το sense είναι πιο ελαφρύ από το miui και το touchwiz

petros

Εχει καταντήσει σαν τους ψαράδες οποιος βγάζει το τελευταίο ψαρι είναι και το μεγαλύτερο

tarif16

emetic button!!!….2016 και μου έβαλαν την αηδία της samsung!!!
όσο για τα bench…η htc έχει δεν έχει καλά νούμερα,το πάει το λειτουργικό σαν βούτυρο.
smooth εμπειρία ούτε με nova launcher,δεν συζητάμε για εργοστασιακά tw.
μόνο τα nexus και τα μήλα μπορούν να συγκριθούν.

Darth

ολα τα αλαλ παλεύονται αλλα αυτο το κουμπακι alla samsung ειναι εμετικο…

petros

Το κουμπακι της Samsung εχει το 50% στις πωλήσεις όμως , γι αυτό και το αντιγράφουν , οπως και την edge οθονη οι Κινέζοι

alien

φατους ολους htc

petros

aliien@ χαχαχα μην βαρηστομαχιασει μόνο , τους εχει διαλυσει ολους μαζι με την blackberry

dark_master

Το Μ7 βγάζει 119.000 αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Το Sense είναι μακράν το καλύτερο UI μετά τα Nexus.
Το κουμπί λειτουργεί ως home button όπως και στο Α9.
Λογικό να αντιγράφει κάτι από τη στιγμή που πουλάει. Και η Apple και η Samsung το έχουν εκεί. Προσωπικά θα το προτιμούσα στη θέση στο πλάι όπως είναι στα Sony. Αλλά αν κάτι πουλάς το παίρνεις. Και κακά τα ψέμματα, ας μην πέφτουμε από τα σύννεφα. Η Samsung πήρε από το Sense το blinkfeed σαν magazine UI. Η Apple αντέγραψε τις γραμμές του Μ7. Όλοι δανείζονται από τους όλους.
Η HTC (αν το σχέδιο ισχυει) είναι το 3ο της κινητό που έχει εκεί το fingerprint button. Ας μην μας φαίνεται λοιπόν περίεργο Κ κάνουμε σαν να ανακαλύψαμε το τροχό…

vasilist

Ρε μάγκες που να έβαζε το finger print scanner δηλαδη? πίσω? στο πλάι? η να το έκανε στρογγυλό να έλεγαν όλοι ότι μοιάζει με το Iphone το κουμπί.
Εχουμε φτάσει σε κορεσμό σχεδιασμού πλέον και δεν υπάρχει νέο τηλέφωνο το οποίο να είναι αισθητικά καλό και να μην μοιάζει με κάποιο τωρινό η παλιό μοντέλο άλλης εταιρείας εκτός και αν βγούν τα τρίγωνα η τα στρογγυλά.

Nik

Ίσως το HTC που όλοι περιμέναμε…

Nick

Την παραδέχομαι την HTC άκουσε επιτέλους και είδε και τις πωλήσεις στον πάτο και έφτιαξε το καλύτερο μέχρι στιγμής smartphone του 2016 boomsound world first world best κάμερα και super lcd 2k οι επιδόσεις στα bech δεν είναι μόνο από τι hardware έχει κάθε κινητό αλλά και το software για αυτό βγάζει πάνω από όλα…

Dimitris

Μετά από πολύ καιρό ίσως πάρει μπροστά πάλι αυτή η εταιρεία, εμένα προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για τα benchmarks διότι σαν every day use ΤΟ sense είναι το καλύτερο, αλλά σε συνδυασμό με τα υψηλά score θα το δουν πολλοί με άλλο μάτι, επίσης μην ξεχνάμε και τις φήμες που θέλουν την htc να αναλαμβάνει την NEXUS σειρά για τα επόμενα 3 χρόνια, ίσως λοιπόν το htc 10 να είναι το επόμενο NEXUS αλλά χώρος sense.

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά

George

Με καλη καμερα το καλυτερο ui εκει εξω το απολυτο multitasking μαζι με τα sony την φουλ μεταλικη στιβαρη κατασκευη βαζει υποψηφιοτητα για μεγαλα πραγματα.αν κολλησεις ομως στο πακετο τα boom sound διχως καμια τιμολογιακη τρελλα στο θεο τοτε οποιος παρει κατι αλλο σε αυτο το μπατζετ ειναι αυτος που παει media η γερμανο κ περνει οτι του πει ο πωλητης.κ μη μιλατε για τα bezzels οχι αλλη κλαψα για τα bezzels.τα bezzels τα θελω τα χρειαζομαι εχουν τις ηχειαρες πανω κ προστατευουν απο τα ακυρα touch του αντιχειρα.γινατε ολοι γκομενακια.σας λενε μηδενηζουμε τα bezzels γιατι ειναι καλοοοοο.ναιιιιιι ολοι εσεις δε σελω bezzel δε σελω bezzel.bezzel κακο.

Γιάννης

Το κινητό στα χαρτιά είναι πολύ καλό κ δυνατό.Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι η κάμερα όπου είναι πολύ δυνατή καθώς κ η ύπαρξη OIS στην μπροστινή κάμερα.Περιμένω για να δω κ τη μπαταρία.Το design εμένα μου αρέσει πολύ.Επεξεργαστή κ ram είναι δε χρειάζεται να σχολιάσω.Το sense λένε ότι είναι το δεύτερο καλύτερο μετά του nexus αλλά δεν έχω πιάσει στα χέρια μου HTC οπότε δε μπορώ να εκφράσω προσωπική άποψη.Κ πάλι θα μείνω στην ύπαρξη OIS στην μπροστινή κάμερα όπου είναι κάτι καινούργιο κ γενικά σε συνδυασμό αν είναι κ ultrapixel τότε θα βγάζει τρομερές selfies.Η τιμή θα είναι τσουχτερή όπως σε κάθε καινούργιο HTC.
https://www.gsmarena.com/htc_one_m10-7884.php

mitsaras

Νομίζω ότι φέτος η htc θα μας έκπληξει ευχάριστα.

noceo

Άλαλα τα χείλη των ασεβών…

qwerty

καλά πραγματικά αν είναι όντως αυτή η συσκευή είναι όντως πάρα πολύ περίεργη η τοποθέτηση του αντιαισθητικού Home button της Samsung και μάλιστα΄αντισυμμετρικά. Ελπίζω να υπήρχει κάποιος πολύ καλός λόγος αλλιώς δεν ξέρω τι να πω για αυτόν που έδωσε το OK για το συγκεκριμένο σχεδιασμό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.