HTC 10: Νέες φωτογραφίες και teaser για καλύτερη μπαταρία

Μια ανάσα πριν την επίσημη ανακοίνωσή του είναι το HTC 10, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την Τρίτη 12 Απριλίου. Μέχρι να παρουσιαστεί έχουμε αρκετό υλικό από τις διαρροές αλλά και τα teaser που κυκλοφορεί η ίδια και δείχνουν μια πολλά υποσχόμενη συσκευή.

Σήμερα διέρρευσαν νέες live φωτογραφίες από το HTC 10. Η μια δείχνει ότι από την μπροστινή πλευρά έχει αφαιρεθεί το logo, η δεύτερη δείχνει την κάμερα εν δράσει και η τρίτη δείχνει την πλάτη.

Μέσα από τα teaser που κυκλοφορεί εδώ και καιρό η HTC έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη μιλώντας για το καλύτερο smartphone, την καλύτερη κάμερα και τον καλύτερο ήχο. Τώρα αναφέρεται σε κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι για όλους και δεν είναι άλλο από την μπαταρία. Η HTC λέει ότι οι μηχανικοί της είναι τόσο παθιασμένοι με το να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που την μετέτρεψαν σε επιστήμη.

Εάν η HTC έχει καταφέρει πράγματι να αυξήσει αρκετά τη διάρκεια της μπαταρίας του HTC 10, τότε θα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τους fans της ναυαρχίδας της.

To HTC 10 θα έρθει με οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με OIS, αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος και Android 6.0 Marshmallow. Η μπαταρία έχει ακουστεί στα 3000mAh.

htc 10 photos, HTC 10:  Νέες φωτογραφίες και teaser για καλύτερη μπαταρία

htc 10 photos, HTC 10:  Νέες φωτογραφίες και teaser για καλύτερη μπαταρία

htc 10 photos, HTC 10:  Νέες φωτογραφίες και teaser για καλύτερη μπαταρία

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Galaxy s4 εσυ χαχα

stelios

Σχεδιαστικό μεγάλο χάλι

ΓιαννηςΡ

Ωραια.Αναμενουμε…

Ευαγγελος*

Νικο@ Πότε έβαλε μέταλλο σε κινητό η Samsung ;

ΚΝ

Η μπροστινή όψη μοιάζει σαν κινητο Samsung…το παλιο στυλ της ηταν καλυτερο και ειχε τη δίκη της προσωπικότητα.
Για την κάμερα ειναι ενδιαφερον πως θα το καταφέρει αυτο οταν ήδη άλλες εταιρίες πχ Sony στο Ζ5 εχει 23 Megapixel με κορυφαίους αισθητήρες, σταθεροποιητές κτλ, Lg G5 στα 21 ακομα και Apple στα 12 με αντίστοιχες κορυφαίους αισθητήρες κτλ. Εκτός ανακάλυψαν κατι που κανεις δε ξέρει απο την ανάλυση μεχρι τους αισθητήρες για να παράγει καλύτερες φωτο …αναμένουμε να το δουμε.
Παντως καθε τηλ καλο βοηθαει τον ανταγωνισμό ….ειδικα αν κατάφεραν να κρατάει η μπαταρία περισσοτερο ακομη .

Ιωάννης

Ασχολείστε με mp ακόμα ενώ η Nikon D4 που εχει 4.500 $ έχει 16 mp ξέρω γω…ξεκολλάτε,δεν κάνετε εκτυπώσεις σε μέγεθος ποδοσφαιρικού γηπέδου!

Almir

Δεν ξερω αν μοιαζει κ σ ποιο
μοιαζει, αν υλοποιησει τις προδιαγραφες αυτες που περιγράφονται θα ειναι ενα τουμπανο κινητο…!

ChrisG

η apple δεν κατασκευαζει καμερες.το 6s εχει sony 12mp RGBW sensor f/2.2.

Βασίλης

Ιωάννης τα Mp παίζουν ρόλο αρκεί να μην χάνουν σε ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η Hasselblad H6D-100c με 100 Mp και κοστίζει $32,995. Επειδή κοστίζει 7 φορές όσο η Nikon D4 σημαίνει ότι είναι καλύτερη η μία από την άλλη σε όλους τους τομείς? Όχι. Κάποιοι άνθρωποι αρέσκονται στο να βλέπουν τις φώτο μόνο στο κινητό τους ενώ άλλοι σε 40-50αρες τηλεοράσεις. Θα είναι ικανοποιημένοι και οι 2 με τα λίγα Mp? Η τεχνολογία πρέπει να προχωρήσει και όχι να κάνει βήματα πίσω.

KostasB

LG G5 με 21mp κάμερα?? Από πότε; Τέλοσπάντων..
Μακάρι να καταφέρει κάτι πολύ καλό φέτος η HTC και να το κυκλοφορήσει γρήγορα γιατί ο ανταγωνισμός ήδη κόβει βόλτες ανενόχλητος..

Nick

Αντιγραφή του s6. Από το κακό στο χειρότερο αυτή η εταιρία, δεν σέβεται τους πελατες της.
Αν θέλαμε Samsung galaxy θα παίρναμε το γνήσιο όχι htc.

dark_master

Νικο αν θες να το πάμε σε θέματα αντιγραφής μπορούμε να το πούμε απλά iphone εσύ? Αφού τα πρώτα Galaxy ήταν κλώνοι των iphone (και πριν βγει κάποιος να κράξει ας θυμηθεί ότι κάποια μοντέλα της Samsung (S,S2) είχαν απαγορευθεί να κυκλοφορούν στην Αμερική σαν κλώνοι των iphone.
Επίσης απο τη στιγμη που εχει κυκλοφορήσει το One M9+,One A9 είναι κουραστικό να το λεμε για το τρίτο κινητό που θα παρουσιαστεί με αυτό το στυλ ότι είναι αντιγραφή.

Στο θέμα των MP τα καλύτερα κινητά αυτή τη στιγμή δεν έχουν 20MP αλλά λιγότερα MP (S7,G5, 6P).
Οπότε κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό ότι πολλά MP δεν σημαίνουν απαραίτητα και καλύτερη κάμερα.

Στο θέμα μας τώρα, το hype που έχει διαμορφωθεί έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες.
Ελπίζω να αξίζει. Το μόνο καλύτερο είναι ότι αυτή τη φορά δημιούργησαν μεγαλύτερες προσδοκίες σε σχέση με παλιότερα teasers όπου έδιναν περισσότερα χρήματα (Robert Downey Jr)

Ευαγγελος*

Κουβέντα να γίνεται σύμφωνα με διαρροές έχουμε
12 mp – ultrapixel στις πρωινές είναι σαν το 6p nexus στις νυχτερινές κορυφή.
5 mp μπροστινή .
Sense πιο ελαφρύ .
Δίπλα ηχεία για αναπαραγωγή ήχου με αναφορές για λίγο πιο αδύνατο από το m9.
2.5 d screen glass .
Capacitive button και το κεντρικό κουμπί .
Sot 5 με 6 ώρες lcd 5 .
32 gb .
Αν αληθεύουν πρόκειται για μια πολύ δυνατή συσκευή που σε δύο ημέρες θα ξέρουμε.

ΓιώργοςMclaren

dark_master αλλα νταλα εισαι…νομιζεις οτι απαγορευτηκαν γι αυτο?(αν απαγορευτηκαν κι ολας). το εκαναν επειδη παραβιασαν πατεντες στο ξεκλειδωμα(που τελικα αποφασιστηκε οτι δεν τις παραβιασε). εσυ βλεπεις δηλαδη ομοιοτητα του iphone 4 με του galaxy s2? μην μας τρελανεις τωρα…

Darth

μεχρι τώρα οπου ακούσαμε καλύτερη αυτονομία.. ήταν καλύτερη αυτονομία σε αναμονη (κάτι το οποίο δεν μας καίει κιόλας (τι 4% σε όλη την νύχτα τι 1%), στην πράξη (δλδ στην χρήση) όλα έχουν χειρότερη αυτονομία

John Knight

@nick
Και σε τι μοιάζει δηλαδή με το s6? Το μόνο που μοιάζει είναι το κεντρικό κουμπί… Υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει περισσότερο αυτο το design… Τουλάχιστον μην κράζετε απο τώρα… Περιμένετε να ανακοινωθεί να το δείτε και μην κρίνετε απο χάλια ποιοτικά φωτογραφίες όπως αυτές πιο πάνω…

Γιαννης

Απλά θεωρώ ότι πρόκειται γιά ένα άν όχι ίσως τό κορυφαίο κινητό τής αγοράς.Όλα αυτά φυσικά θά τά δούμε μετά τήν παρουσίαση τού την Τρίτη στίς 12/04/16 HTC 10

Aris

Το teaser για τον χειρότερο σχεδιασμό πότε θα τρέξει?

dark_master

ΓιώργοςMclaren τσεκαρε το… μάλιστα είχαν βγάλει screenshots τα εικονίδια στο μενού για αν το αποδείξουν.
Εξωτερικά πέτυχαν την απαγόρευση λόγω μπροστινού κουμπιού αλλά τα μοντέλα πλέον δεν ήταν διαθέσιμα στην αμερικάνικη αγορά.

DimitrisZ

Αυτο που λεει ο @dark_master ισχυει, μαλιστα η Samsung για να τα ξανακυκλοφορησει τα επανασχεδιασε χωρις κεντρικο κουμπι για να μπορεσει να τα ξαναπουλησει ( εχω ενα Note χωρις το κεντρικο κουμπι)

ΓιαννηςΡ

Επειδη μιλατε για το τι παιζει ρολο σε μια καλη φωτογραφικη μηχανη,μαθετε πως αυτο που εχει την μεγαλυτερη σημασια ειναι το μεγεθος του αισθητηρα.Η d4 ας πουμε που εχει 4.500 οπως λεει ο φιλος παραπανω και ειναι 16mp ο αισθητηρας της ειναι φφ δηλαδη 36χ24.Τωρα ο αλλος φιλος που μιλαει για την χασελμπλαντ και τα 40 χιλιαρικα να του πω πως η hassy ειναι μεσσαιο φορμα δηλαδη σχεδον ο διπλασιος αισθητηρας απο την δ4.Τα 100 mp τα υποστηριζει πολυ καλα.Τα mp ανεβαινουν παντου σε λιγο θα κυκλοφορησει και ff με 80mp,φωτογραφιες σαν το μεσσαιο φορμα δεν θα δινει ομως.Αναλογιστειτε ποσο μεγαλος μπορει να ειναι ο αισθητηρας στις κινητες συσκευες και θα καταλαβετε.Τα mp παιζουν ρολο στο μεγεθος της εκτυπωσης και στην ευκρινεια μεχρι ενα σημειο!Εγω θελω να δω και απο ηχο τι θα δωσει.G5 ας πουμε εβαλε την αρρωστια με το dac.Αν εχει δωσει βαση και εκει και στην καμερα και στην μπαταρια ειναι το επομενο τηλεφωνο μου!

Beowolf Ahates

ΓιάννηΡ μόνο για σένα, που φαίνεσαι να σκαμπάζεις 2 δράμια – τα υπόλοιπα είναι παιδάκια, που παπαγαλίζουν.
Να συμπληρώνω λοιπόν, ότι τα 14 ή 16mp. είναι υπεραρκετά για οτιδήποτε, ακόμα και για προβολή σε οθόνη 100”. Από εκεί και πέρα, επειδή τα κινητά δεν έχουν οπτικό ζουμ, παρά μόνο ψηφιακό, αν ζουμάρεις στραπατσάρεις το οποίο αποτέλεσμα, απ’ότι όταν είσαι φουλ zoom out. Άρα αν έχεις περίσσευμα από mp μπορείς να “ζουμάρεις” κροπάροντας και να λάβεις αξιοπρεπές αρχείο, κι όχι γραμματόσημο ή άβαταρ. Ο μοναδικός λόγος που θες πολλά mp στο σμάρτφον.
Υγ. Παρεμπιπτόντως, s6 edge plus…κι έχω ξεχάσει στις τσάντες τους, τις Νικον και την Leica μου. Απλά απίστευτες φωτο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.