HTC 10 Mini: Σεπτέμβριο με οθόνη 4.7″, Snapdragon 823, 4GB RAM;

Στις 12 Απριλίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του HTC 10, της ναυαρχίδας του 2016 και για πρώτη φορά σήμερα διέρρευσαν πληροφορίες για την mini έκδοση. Πρόκειται για το HTC 10 mini, το οποίο λέγεται ότι θα έρθει τον Σεπτέμβριο.

Το HTC M10 mini δεν υστερεί σε δύναμη από την κανονική έκδοση καθώς λέγεται ότι παρά την μικρή οθόνη στις 4.7 ίντσες (λογικά ανάλυσης 1080p), θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 823 και μνήμη RAM 4GB.

Ο Snapdragon 823 είναι ίδιος με τον τωρινό τετραπύρηνο Snapdragon 820 που θα μπει σε HTC 10 και φορούν ήδη τα Samsung Galaxy S7 και LG G5, αλλά η Kryo CPU θα είναι χρονισμένη πιο ψηλά από τον 820. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ο Snapdragon 823 καθώς λέγεται ότι θα μπει και στο Xiaomi Mi Note 2.

Η HTC φαίνεται πως θέλει να απευθυνθεί σε όσους θέλουν χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, αλλά όχι μεγάλη οθόνη. Θυμίζουμε ότι η Apple λάνσαρε το iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών, δηλώνοντας ότι δεν ήρθε το τέλος των μικρών smartphones.

Προς το παρόν περιμένουμε σε 2 εβδομάδες την επίσημη ανακοίνωση του HTC 10 και στη συνέχεια θα μάθουμε περισσότερα για το HTC 10 mini.

htc 10 mini, HTC 10 Mini: Σεπτέμβριο με οθόνη 4.7″, Snapdragon 823, 4GB RAM;

HTC 10 leak
htc 10 mini, HTC 10 Mini: Σεπτέμβριο με οθόνη 4.7″, Snapdragon 823, 4GB RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gp

Αν θυμάμαι καλά m9 mini δεν υπήρξε ποτέ γιατί η htc δήλωσε πέρσι ότι δεν την ενδιαφέρει μία mini έκδοση της ναυαρχίδας. Τώρα τι άλλαξε;

Gp

Παρεμπιπτόντως το m8 mini ήταν μάπα. Snapdragon 400 σε μεταλλικό σασί και η τιμή στο Θεό. Μακάρι να βγάλουν μία σωστή mini ναυαρχίδα…

DIREFEAR

Είναι ο kryo,είναι ο kryo τσουχτερός,
Τα βρίσκει σκούρα ο exynos!

παπαροκας tiamat

Gp αλλαξε οτι η apple που ολοι την αντιγραφουν εβγαλε μικρο κινητο με ιση επεξεργαστηκη ισχυ με τα μεγαλα της. Αναμενουμε οτι ολοι θα ακολουθησουν ! Πρωτη φυσικα η μελλοθανατη ΗΤC που εχει καταντησει κινεζος 3ης κατηγοριας στο copy!

patentas

@παπαροκας tiamat
Αυτό το κάνει η Sony από το Ζ3 compact. Μην δίνετε λάθος πληροφορίες. Η Apple αυτό που κάνει είναι να αυξάνει τα κέρδη. Και καλά κάνει βέβαια..
Τώρα, τι άλλαξε για την HTC;; ε προφανώς δεν πούλησε τίποτα το Μ8 μίνι και λέει τώρα, άμα είναι να βγάλουμε μίνι να βάλουμε καλό hardware. Αφού ακριβό θα είναι έτσι κι αλλιώς. Χαχα

qwerty

patentas έχεις δίκιο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνουν επειδή το έκανε πρώτη η sony. Όμως μπορεί να το κάνουν επειδή το έκανε και η apple. Για την ακρίβεια η apple μόνο για ένα χρόνο δεν εβγαλε δυνατό 4ιντσο. Υπήρχε πάντως το 5s που φυσικα δεν ειχε κανενα πρόβλημα επιδοσεων. Το συμέρασμα είναι ότι μάλλον και σε αυτήν την περίπτωση η apple δείχνει και πάλι το δρόμο πως δεν πρέπει να μένεις χωρις πιο μικρό δυνατό τηλέφωνο και να έχεις μόνο 5.5 ιντσων και πάνω. Αυτό είναι μάλλο που άλλαξε. Άρχισαν οι ναυαρχίδες να πηγαίνουν στις 5.5 ιντσες

lolek

Ρε παιδια τι λετε και συγκρινεται ανομοια πράγματα. Απο ποτε μια συσκευη 4,7 ιντσων συγκρινεται με μια 4 ιντσων. Στην τελικη αφου θελετε να βαλετε παλι την apple στο παιχνιδι το mini της htc να συγκριθεί με το 6s ή το 7 αλλα οχι με το se. @παπαροκας tiamat εχεις πιασει ποτε συσκευη της σειρας one; εγω που ειχα στην κατοχη μου ηταν οτι καλυτερο. Πως την συγκρινεις με κινεζους τριτης κατηγορίας; Το μονο της προβλημα ειναι οι υψηλες τιμες της. Κατα τα αλλα βγαζει τις πιο όμορφες, ποιοτικες κ γρηγορες συσκευες. Πρωην κατοχος htc one m7 και τωρινος κατοχος αλλης android ναυαρχιδας με ανωτερα χαρακτηριστικα αλλα χειροτερη ποιοτητα, εμπειρια χρησης και ταχυτητα

Apostolos

Κάτσε να δούμε και τα bazels του γιατί το οι 4,7 ίντσες της HTC είναι όσο οι 5,5 του g2

Temasek

Tiamat ή είσαι troll ή δεν έχεις καλή μνήμη για να λες ότι η HTC αντιγραφή.Το iPhone 6 και 6s είναι βασισμένα στην σειρά one όχι το αντίθετο

killbillgr

καλο ειναι να βλεπουμε και κινητα με λογικες διαστασεις ή σε διαστασεις mini με χαρακτηριστικα ναυαρχιδων.υπαρχει και κοσμος που τον ενδιαφέρουν η μικρες διαστασεις.Τι το κακο να υπαρχουν δυο μοντελα ? μεγαλη και μικρη εκδώσει αλλα με τα ιδια χαρακτηριστικα.

patentas

Εγώ μίλησα στο ότι μια εταιρεία βγάζει μικρότερη συσκευή με επιδόσεις της μεγαλύτερης. Και επίσης είπα ότι δεν είναι πρώτη η Apple που το έκανε αυτό. Δηλαδή ΔΕΝ έδειξε ξανά η Apple τον δρόμο. Πρέπει να τα εξηγουμε καλύτερα δηλαδή γιατί αλλιώς τα λέω, αλλιώς ερμηνευονται από μερικούς…..

παπαροκας tiamat

Ναι την sony αντιγραφουν του 1%
Ρε πατε καλα!?
Εβγαλε το z1 και z3 compact αγχωθηκε κανεις να βγαλει αντιστοιχο μικρο??
Με το που εβγαλε η apple δυνατο μικρο διαβαζουμε καθημερινα για επερχόμενες δυνατες μικρες συσκευες που έρχονται απο ολους τους κατασκευαστες ΑΜΕΣΑ !

temasek

tiamat το SE πριν μια βδομαδα παρουσιαστηκε, δηλαδη η htc και η καθε htc σχεδιασαν νεο κινητο μεσα στην βδομαδα για να τα βαλουν με το SE της apple?

dark_master

Ε ναι ρε παιδιά όπως και η Samsung με το S7 Mini που ακούστηκε κτλ. όλοι ακολουθούν την Apple. Αυτή όταν μεγάλωσε τις ιντσες στην οθόνη έγινε λόγω εξέλιξης του ανθρώπου. Σε 5 χρόνια αυξήθηξε 0,7″ το δάχτυλο. Μη λέμε βλακείες. Όπου υπάρχει κέρδος θα στραφούν και επιτέλους φαίνεται ότι τα κινητά θα πάψουν να μεγαλώνουν.
Δλδ η Huawei που υμνείς Tiamat κατα περιόδους(όπως και η Samsung), όταν θα βγάλει κινητά σε πολλές επιλογές, όπως πρόσφατα διαβάσαμε σε άλλο άρθρο του Techblog) δεν αντιγράφει κάποιον?
Καλό είναι να είμαστε haters αλλά μέχρι ενός ορίου. όσο για το copy της HTC που μοιάζει με τελευταίος κινέζος, το Mate 8 ποιο κινητό μου θύμισε να δεις… HTC One Max?
όλοι αντιγράφουν όλους. Και η Apple πήρε απο την HTC και η Samsung κτλ. όπως συνέβη και το αντίστροφο.

Λευτερης

Επειδη θα τρελαθουμε εδω μεσα, ας τα παρουμε απο την αρχη.
– Η Apple δηλωνε οτι το ιδανικο μεγεθος οθονης ειναι 3,5 ιντζες για να φτανει ο αντιχειρας σε ολη την εκταση της οθονης. Οι αλλες εταιρειες εβγαζαν ολο και μεγαλυτερες οθονες. Η Apple ακολουθησε και αντεγραψε με το iPhone 6 αφου προηγηθηκε η μικρη αυξηση με το iphone 5
– Η Apple κοροιδευε τη σειρα Note και τα phablet γενικοτερα και κοιτα να δεις που κατεληξε να εχει τη σειρα iPhone Plus.
– Η Apple χλευαζε το S-pen και δηλωνε οτι ειναι αχρειαστο ενα stylus σε καιρο capacitive οθονων. Ξαφνικα εμφανιζεται το Apple pencil για το iPad
– Οι υπολοιπες εταιρειες ειχαν σειρα mini απο την εποχη του Galaxy S3. Η Sony εδω και χρονια βγαζει τη σειρα compact με χαρακτηριστικα ναυαρχιδας. Ξαφνικα βγαζει η Apple ενα αναβαθμισμενο iPhone 5 ( σαν τη σειρα Neo της Samsung την οποία χλευαζαν οι οπαδοι της apple) και ξαφνικα ολοι ακολουθουν την Apple συμφωνα με τον Paparocka. Νταξει ειπαμε να ειστε προβατα αλλα αυτο παραπαει.

killbillgr

@Λευτερης +1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.