HTC 10: Η εταιρεία υπόσχεται το πιο γρήγορο και smooth Android κινητό

Το HTC 10 είναι από τα smartphones που αυτή την περίοδο μονοπωλούν το ενδιαφέρον των leaks και των teasers λόγω της επικείμενης ανακοίνωσης στις 12 Απριλίου. Η HTC έχει “μιλήσει” για εντυπωσιακή κάμερα και ήχο, ενώ αναφέρεται και στην απόδοση.

Στο νέο teaser του HTC 10, οι Ταϊβανοί λένε ότι η ναυαρχίδα τους θα είναι το πιο γρήγορο και το πιο smooth Android smartphone, θέτοντας έτσι ψηλά τον πήχη. Για την ακρίβεια στην περιγραφή λέει: “Not all phones are created equal. The fastest and smoothest Android. You’ll feel it”. Η εικόνα μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στα capacitive keys και το Home Key, που είναι όμοιο με του HTC One A9.

Παράλληλα, το HTC 10 πέρασε από τη βάση δεδομένων του GFXBench και επιβεβαιώνει οθόνη 5.1 ιντσών QHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel.

Τέλος, διέρρευσε νέα εικόνα σε μαύρο χρώμα, το οποίο φωτογραφίζεται δίπλα στο ασημί.

htc 10 performance, HTC 10: Η εταιρεία υπόσχεται το πιο γρήγορο και smooth Android κινητό

htc 10 performance, HTC 10: Η εταιρεία υπόσχεται το πιο γρήγορο και smooth Android κινητό

htc 10 performance, HTC 10: Η εταιρεία υπόσχεται το πιο γρήγορο και smooth Android κινητό

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Z3c

Αυτό το έχει εδώ και χρόνια η HTC σε άλλα πράγματα πρέπει να αλλάξει.

Ιωάννης jb

Βάλτε ρε μνήμη rom στα 64 γιγα!!!
Το m7 είχε 32αρα 3 χρόνια πριν που είναι η εξέλιξη σου ρε htc??? Γιατί να μη πας ενα βήμα πιο πάνω??
Κάμερα 12mp??
Νομίζω μια τρύπα στο νερό θα κάνει πάλι αυτήν η εταιρία..
Εχει την ευκαιρία να κάνει το μπαμ και την πετάει στο καλάθι των αχρήστων

Ας τις πει κάποιος οτι σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες έχουν κορυφαία απόδοση… με τέτοια logo δε κερδίζει το παιχνίδι αντιθέτως το χάνει…

Βάλε κράχτη μια 64αρα rom ή μια μεγάλη σε mp κορυφαία κάμερα ή design ή οθόνη 4k ή κάτι άλλο τόσα υπάρχουν

micr0g

Ότι να ναι @Ιωάννης jb . . .

Ekimolaos

@Ιωάννης jb
Εσύ δεν είσαι το παιδί της Sony που θεωρεί ανάλυση πάνω από 1080p overkill;

Επίσης για την κάμερα δεν ξέρουμε τίποτα, δεν μπορείς να ξερνάς παραπληροφόρηση όταν δεν έχεις ιδέα για την ποιότητά της. Κάθεσαι και κοιτάς τα νούμερα, πόσα MP είναι, και κρίνεις από εκεί… Είσαι σοβαρός;; Και το galaxy s7 12 MP έχει αλλά κατουράει άλλες 20άρες και 21MP. Το ίδιο και τα iPhone (όσο κι αν σιχαίνομαι την apple, έχουν πολύ καλές κάμερες).

Σημασία έχει το software, ο φακός και άλλοι παράγοντες και όχι τα MP. Εκτός αν θες να εκτυπώσεις αφίσα… Αλλά και πάλι, αν περιμένεις να εκτυπώσεις αφίσα από φωτογραφία που πήρες από κινητό τότε είσαι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση απ’όσο δείχνεις!!

Γιάννης

Πλέον είναι αργά , την HTC και την Sony τις έχει πάρει η κάτω βόλτα και είναι αδύνατο να ανακάμψουν γιατί έχουν πέσει πολύ ως brand name με τις προηγούμενες αποτυχίες τους. Τουλάχιστον η HTC το παλεύει όμως ενώ η Sony καταργώντας την σειρά Ζ έριξε λευκή πετσέτα.

Ιωάννης jb

@micr0g.. Γιατί οτι να ναι ρε μεγάλε?? Αντε να βγω να πω κι εγώ οτι να ναι ο micr0g . . .
Ωραία εποικοδομητική συζήτηση ε??

Δλδ αδικο έχω για gb??
Αδικο έχω για την κάμερα??

Κάποτε η htc ήταν απο τις εταιρίες που ήταν νούμερο ένα… τώρα βλέπουμε όλοι τη επιλογές κάνει!
Γιατι οι κινέζοι να δίνουν 64αρα rom στα κορυφαία μοντέλα και η htc να μένει με μνήμη που είχε απο το 13????
Το m10 πρέπει να έχει 64αρα rom στο minimum!!!!!!

Για την κάμερα τόσα χρόνια κράζαν το iphone για τα 8 mp.. Τώρα τη είναι αυτά που κάνουν αυτήν και η samsung εν ετη 2016 μάλιστα!!!
Θα έπρεπε να ήταν περισσότερα τα mp

Ιωάννης jb

@Γιάννης.. μη λες τέτοια γελάω

micr0g

@Ιωάννης jb Τα 8ες ολα μεγαλα δικε μου,τη στιγμη που σου προσφερει sdcard QHD οθονη,snapdragon 820,τα MP δλδ αν σου εβαζε 16 θα ησουν ικανοποιημένος?Τη στιγμη που η samsung με την καλυτερη καμερα το εριξε στα 12.
Γι αυτο σου λεω οτι να ναι.Mε καταλαβες τωρα πιστευω?Η εισαι απο αυτους που τρεχουν στο xda και ποσταρουν τα benchmarks τους?

Ιωάννης jb

@micr0g.. Τι πως το είπες αυτό μου προσφέρει??
Τι λες ρε συ ο sd 820 είναι κάτι το τρομερό δλδ?? Ας έκανε και αλλιώς!!!
Δλδ τι άλλο ήθελες να σου βάλει μόνο αυτός υπάρχει για να βάλει..

Η ανάλυση τη?? είναι κάτι το τρομερό?? Θα μας τρελάνεις????
Απο πέρυσι την έχει στο s6 η samsung.. Βέβαια και fhd να ήταν πρόβλημα δεν θα είχα…

Μου προσφέρει sd?? Σιγά το πράγμα

Να μου έλεγες για την ram που ακούγεται οτι θα είναι στα 4 να πω εντάξει, αλλά τα είπα και στο πρώτο μου σχόλιο χρειάζεται κράχτη με μια ραμ στα 4 γιγα δε κάνεις δουλεια!!

Απο εταιρίες σαν την htc περιμένω πολλά αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τρώω μεγάλη απογοήτευση

Ιωάννης

Είναι τραγικό ακόμα άνθρωποι να κρίνουν φωτογραφικές μηχανές κινητών και μη από τα mp.Η Nikon D4,μέχρι πρότινος το καλύτερο μοντέλο dslr της Nikon,είχε 16mp.Η d3200,entry level μοντελο εχει 24mp ..λετε να ειναι καλύτερη;

micr0g

@Ιωάννης jb
Με 4 ram δε κανεις δουλεια,η QHD ειναι περσινη τεχνολογια δλδ μουφα,τα 12 MP επισης.
Μπορεις να μας πεις τα χαρακτηριστικα που θα ηθελες να εχει το 10?Εκτος του αποθηκευτικου χωρου.

Ιωάννης jb

Δεν είπα πουθενά οτι επειδή είναι περσινή τεχνολογία είναι και μούφα απλά σου λεω οτι δε πρόκειτε να κεντρίσει το ενδιαφέρον πράγμα σημαντικότατο!!!!!

Θα ήθελα 2 εκδόσεις μια με οθόνη 4,7 ίντσες fhd… και μια 5,5 ίντσες ή και λίγο μεγαλύτερη 4k…
32gb rom στο μικρό και 64gb στο μεγάλο, 3gb rom στο μικρό και 4gb στο μεγάλο,
sd820 και στα 2, κάμερα τουλάχιστον 16 mp και στα 2… και να τραβάει καλά οχι όπως το m9…
Design άψογο όπως και ποιότητα κατασκευής…
Συμμαζεμένα περιθώρια αλλά όχι και ανύπαρκτα πρέπει και απο κάπου να το πιάνεις…
Ηχος άψογος σε όλα και στερεοφωνικός….
To performance 10 που λέει το άρθρο, είτε το λέει είτε δε το λεει είναι htc… για μένα αυτό εννοείτε
Αυτά τα λίγα

micr0g

Οποτε αυτο που δε σου κανει ειναι το μεγεθος της συσκευης και η καμερα που δεν εχεις δει ακομα samples,σωστα?
Για μενα το 5.1 ειναι καλο μεγεθος (αν και ειμαι στις 4.7)
To 4K δε ξερω απο που σου ηρ8ε,απο το Ζ5 που δεν ειναι συνεχως 4κ η οθονη?
Δεν εχεις καταλαβει κατι,πως η HTC δεν ειναι samsung η LG για να σου βαζει τεχνολογια αιχμης,δεν κατασκευαζει τπτ απο το Hardware των συσκευων της.
Τωρα αν 8ες RAM εχουν βγει κατι κινεζοι με 6 να κοιταξεις.

Redred

Το καταλληλο κινητο για τον ιωαννη jb : 500gb rom , 8k οθονη , 10 πυρηνες , 8gb ram , dolby ηχο , μπροστινη καμερα 16mp , πισω διπλη καμερα η πρωτη 16 mp υπερευρυγωνια η κυρια 36mp με διαφραγμα 1:1,6. Τι και αν οι αισθητηρες των κινητων ειναι 1/3″ τι και αν παραπανω mp σε τοσο μικρους σενσορες εχουν αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που φανταζεται καποιος που δεν εχει ιδεα απο φωτογραφια , περισσοτερος θορυβος για παραδειγμα , τι και αν με την d300s μου με 12,3mp τυπωνω 100*70cm για παραδειγμα χωρις κανενα προβλημα ενω με ενα sony των 20mp παιρνεις τραγικα αποτελεσματα σε εκτυπωση ; Τι και αν με την d600 μου με τα 24mp τυπωνω σε τοιχο ; Οσο υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν κινητα μονο και μονο για τα χαρακτηριστικα τοσο θα κανουν παρτυ οι εταιριες . Περαστικα δεν εχω να πω κατι αλλο , απλα λυπαμε.

True

@ Ιωάννης jb .. Την εχεις θαψει την αιτερια κλαψε κλαψε ρε!! Μια χαρα ειναι τα χαρακτηριστικα του! Αν σου αρεσει περνεις φιλος

Ιωάννης jb

Εχετε πέσει όλοι να με φάτε και αυτό γιατί ζητάω 64αρα rom minimum…
Πάρτε το χαμπάρι στο 2016 ζούμε, τα 20gb μίας 32αρας rom γεμίζουν για πλάκα ειδικά όταν ο χρήστης είναι απαιτητικός…

Για τη κάμερα πάλι πέσατε να με φάτε, αλλά δεν έχετε καταλάβει οτι το λέω αυτό γιατί ο κόσμος αγοράζει αυτην με τον μεγαλύτερο αριθμό..
Εννοείτε πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 12mp διότι για κινητό είναι υπεραρκετά!!!
Πιάστε και ρωτήστε 100 άτομα τυχαία να δείτε τη γνώμη που θα σας πουν για την μείωση των mp απο τα 20 του m9, στα 12 στο m10…
Θα χάσει και άλλους πελάτες η htc που τόσο τους έχει ανάγκη

dark_master

@ιωαννης jb αν πιάσει τους hardcore users θα πιάσει και τους απλούς.
Καταλαβαίνω όλα αυτα που λες και έχεις δίκιο. όταν όμως έχεις την Apple να ξεκινά στα 16 χωρίς SD, τους άλλους να ξεκινάνε απο τα 32 και πιέζεσαι κ σαν εταιρεία να μην ανεβάσεις τρελά το κόστος για να έχεις έσοδα τότε είναι λογικά τα 32GB. Aν το προσφέρει με τη δυνατότητα να κρυπτογραφείς την SD αν θες, και να τη χρησιμοποιείς σαν εσωτερικό χώρο δε βρίσκω το λόγο να μην το προτιμήσεις.
Ας βγει με το καλό και βλέπουμε. Σίγουρα όμως παλιοί χρήστες των Μ7 θα είναι θετικοί να επιστρέψουν αν η κάμερα είναι 12 Ultrapixel όπως ακούγεται.

giorgosgek

@Ιωάννης jb καταλαβαινουμε τι λες , οτι αν βαλει θα μεγαλυτερο αριθμο σε ολα θα ακουγεται καλυτερο και θα ειναι πιο εμπορικο , αρα και μεγαλη επιτυχια , δεν θα ειναι απαραιτητα καλυτερο ομως . Οπως και με τους πυρινες στους επεξεργαστες και την επιδοση , αυτο που προσπαθουν να πουν ειναι οτι η 12 mp camera μπορει να ειναι καλυτερη απο μια 16 η 24 mp, στα περισσοτερα πραγματα, σε ποιοτητα και λεπτομερεια, το s7 δεν εβαλε χειροτερη καμερα επειδη ειναι 12, ουτε πχ το z2 ειχε καλυτερη απο το s6 που ειχε 16 mp. H htc καυχιεται οτι θα εχει την καλυτερη καμερα, να δουμε δειγματα να δουμε τι θα εχει , μπορει να ειναι οντως μια πολυ καλη καμερα και τα ultrapixel να κανουν εξαιρετικη δουλεια, οπως και το s7 εχει μεγαλυτερα pixel

sera65

Έλα @Ιωαννηςjb project ARA (και τα συναφή) και μη μιλάς πια. Ή κάθε εταιρία δεν θα κάτσει να δει τι θες δεν την νοιάζει το τι ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ γιατί απευθύνεται σε πολλούς και δεν φτιάχνει κιν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Όσο για τον χώρο 32gb είναι μία χαρά, 12mp έδω κάμερες DSLR Nikon κορυφαίες. 4K οθόνη αλήθεια αλήθεια τι να την κάνεις FHD φτάνει άντε QHD. Έλεος πια. Project ARA και μόκο

Costas

Αυτό που χρειάζεται πρωτίστως μια εταιρεία , της οποίας οι πωλήσεις έχουν μειωθεί δραματικά , κατ’ εμέ πάντοτε , είναι να αντιμετωπίσει τον εγχώριο ανταγωνισμό των Android . Να συγκριθεί με ηγέτιδες εταιρείες όταν έχει πέσει έξω ειναι δώρο άδωρο. ( Samsung / Apple ). Απ χαρακτηριστικά καλό ακούγεται το θέμα όμως είναι πως θα υλοποιηθούν αυτά στη συσκευή.

@Rested +1 , Όσο ο χρήστης δεν το ψάχνει να δει τι παίζει κτλπα τότε ναι θα κάνουν όχι μόνο πάρτι αλλα όργιο επειδή απλά υπάρχει άγνοια .

Dimitris

Πόσο ενοχλητικό να μιλάμε για mp με άτομα που δεν έχουν ιδέα από φωτογραφία.
Έχω μια D4 nikon με 16 mp είναι χειρότερη κάμερα από την κάμερα του Μ9 που είναι 20mp? μαντέψτε…

dark_master

Εντάξει ρε παιδιά τη γνώμη του είπε ο άνθρωπος. Μην πέσετε να τον φάτε. Συζήτηση κάνουμε.

@sera65 χωρίς παρεξήγηση αλλά τα κεφαλαία κ τα μόκο δεν θα σε βηθήσουν να επιβάλλεις τη γνώμη σου ούτε να κάνεις συζήτηση. Αν ο άλλος σου έλεγε μόκο εσύ πως θα αντιδρούσες?
Σε blog τεχνολογίας είμαστε… όχι σε γήπεδο (εντελώς φιλικά)

dark_master

Επίσης το project Ara αφορά αρθρωτά τηλέφωνα… καλό θα ήταν να μην το σχετίζουμε με το παραπάνω θέμα από τη στιγμή που η ίδια η Google δεν φαίνεται να προωθεί την ιδέα της.

tester

Για εμένα μια χαρά χαρακτηριστικά έχει και αν η κάμερα είναι όπως τα λέει, τότε το κινητό θα είναι σούπερ γιατι το UI της HTC είναι μίλια μπροστά απο TouchWiz, MIUI κτλ.
Όμως άκουσα για τιμή 770ευρώ. Αν ισχύει και δεν είναι αρβύλα τότε δεν πρόκειται να το πάρει κανείς.
Η HTC μετά το M7 άρχισε να χάνει πελάτες και για να τους κερδίσει πρέπει να βγάλει ένα πολυ καλό κινητό και να είναι και πιο φθηνή – έστω λίγο – απο τον ανταγωνισμό. Αλλιώς θα μέινει μόνο με τα VR και θα λέμε οτι “θυμάσαι που παλιά έβγαζε και κινητά;”

dark_master

Tester δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορεί να το έχει χαμηλότερα. Γιατί κ για να το κάνει η Samsung μπορεί να συμπιέσει το κέρδος της κ να το δίνει σχεδόν τσαμπα. Άρα και σε αυτή τη περίπτωση πάλι χάνει.
Επίσης αν δεις ακόμα και οι εταιρείες όπως η Xiaomi ανέβασαν το κόστος των προιόντων τους. Άρα πως θα το ρίξει η HTC?

sera65

@dark_Master έχεις δίκιο συγνώμη ☺

ΚωσταςD.

Κωστα αν μπορεσεις κανε μια παρουσιαση το htc one x9! Το κινητακι αξιζει πραγματικα!

forneverarrow

Γενικά εκτιμώ τις συσκευές της HTC. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι έχει μια λάθος αντίληψη της τιμολογιακής πολιτικής που ακολουθεί. Κοστολογεί το ίδιο με το iPhone και δεν μειώνει τις τιμές με την πάροδο του χρόνου, όσο θα έπρεπε, ξεχνώντας ότι η Apple που κάνει το ίδιο, έχει το μονοπώλιο στο iOS. Απαράδεκτο στην αγορά του Android να πουλάς ακόμα το M9 στα 600€ τη στιγμή που το S6 έπεσε στα 480€ και το G4 στα 450€ (τιμές Κύπρου πάντα). Όσο για το A9 που θα το ήθελα πολύ, αν δεν πέσει στα 300-350€, απλά δεν αξίζει, εφόσον είναι Premium συσκευή με μεσαία specs…

tester

@dark master συμφωνώ οτι δεν μπορεί να χτυπήσει Xiami, Oneplus κτλ αλλά απο την άλλη δεν μπορεί να είναι πιο ακριβή απο Samsung. Αν ισχύουν τα 700+, ποιός θα το προτιμήσει σε σχέση με το S7 Edge που τώρα, μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, πωλείται 730 ευρώ; Εκτός αν βγεί με μια κάμερα που να κάνει παπάδες αλλά πολυ δύσκολο με τέτοιο ανταγωνισμό.
Αν έβγαινε στα 550-600 θα είχε πολλές ελπίδες. Και το λέω σαν φίλος των HTC, το Μ7 το θεωρώ ένα απο τα καλύτερα κινητά που είχα ποτέ.

Ανακιν

Τι αντιγραφή είναι αυτή από την HTC ολοιδιο Galaxy και πίσω και μπροστά ντροπή σας

Darth

μπαταρια θα προσφερει κανείς? (προφανώς και όχι αφού είναι αδύνατον αλλά το αναφέρω για σπάσιμο)

qwerty

αχρείαστη η QHD σε αυτές τις ίντσες το όποιο “πλεονέκτημα” της δεν αντισταθμίζει τα μειονεκτήματα

Sotiris

Αυτός ο Ιωάννης Jb πρέπει να είναι από τους πιο άσχετους σχολιαστές στο ελληνικό διαδίκτυο που ασχολείται με την τεχνολογία. Αν προσπεράσεις οτι είναι fanboy της Sony (μην γελάτε, σας βλέπω) δεν υπάρχει σχόλιο του που να μην είναι το ένα πιο άκυρο από το άλλο. Πραγματικά πρόκειται για μοναδική περίπτωση!

Gp

Άμα βάλει amoled οθόνη και καλή κάμερα θα είναι το καλύτερο κινητό ever. Χωρίς amoled δε μπορεί να ανταγωνιστεί τη samsung! Τόσο δύσκολο τους είναι να βάλουν amoled και να μειώσουν τα bezel?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.