HTC 10: Teaser για νέο BoomSound

Μόλις εχθές η HTC ξεκίνησε να αποστέλλει προσκλήσεις για launch event που θα πραγματοποιήσει στις 12 Απριλίου, όπου θα γίνει η μεγάλη ανακοίνωση του HTC 10. Το HTC 10 (ή όπως ονομαστεί) είναι η ναυαρχίδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει LG G5, Galaxy S7 και όχι μόνο.

Μέχρι να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, η HTC συνεχίζει να δίνει μικρά hints για τα επερχόμενα χαρακτηριστικά του HTC 10. Μέχρι στιγμής έχει μιλήσει για την εξαιρετική κάμερα, ενώ το σημερνό teaser αναφέρεται στον ήχο.

Η εικόνα γράφει “Audio 10” και δείχνει ένα grill ηχείων. Στην περιγραφή που συνοδεύει το teaser η HTC γράφει “Here comes the new boom. You’ll hear it”. Το BoomSound ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά των HTC One M9, HTC One M8 και HTC One M7, το οποίο είχε κατοχυρώσει ως πατέντα η HTC. Τα συγκεκριμένα μοντέλα έδιναν ανώτερη ποιότητα ήχου χάρη στον συνδυασμό dual μπροστινών ηχείων, ενσωματωμένων ενισχυτών και βελτισοποίησης μέσω software.

Αυτό που προσπαθεί μάλλον να πει η HTC μέσα από το νέο teaser είναι ότι μπορεί το HTC 10 να έχει μικρότερο ηχείο, αλλά θα είναι εξίσου δυνατό. Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να δούμε τι ακριβώς εννοεί.

Κατά τα άλλα, το HTC 10 αναμένεται με οθόνη 5.1 ή 5.2 ιντσών Quad HD Super LCD 5, πολλά υποσχόμενη κάμερα, μνήμη RAM 4GB, μπαταρία 3000mAh, επεξεργαστή Snapdragon 820 όπως τα LG G5, Samsung Galaxy S7 και Android Marshmallow με Sense 8.0 UI.

htc 10 new boom, HTC 10: Teaser για νέο BoomSound

htc 10 new boom, HTC 10: Teaser για νέο BoomSound

htc 10 new boom, HTC 10: Teaser για νέο BoomSound

htc 10 new boom, HTC 10: Teaser για νέο BoomSound

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Knight

Σε αυτο το teaser φαίνονται δυο ηχεία… Η εικόνα μας αποκαλύπτει οτι το ενα ηχείο θα βρίσκεται μπροστά στο ακουστικό ( άλλωστε όπως έλεγα και σε προηγούμενα σχόλια, δεν υπάρχει λόγος να ειναι τόσο μεγάλο εαν δεν υπάρχει κατι εκεί) …το δεύτερο είναι απο κατω όπως βλεπαμε και στις φωτογραφίες.
Ελπίζω να έχει και πιστοποίηση IP68…

Nick

Σαν να βάλανε μυαλό εκεί στην HTC αυτή την ιδέα μου δείχνουν από τα specs…

Ekimolaos

Εφόσον έχει BoomSound παίρνω πίσω ό,τι έχω πει γι’αυτό το κινητό… Αλλά γιατί ρε HTC δεν έβαλες το fingerprint sensor στο πλάι (αφού το θεωρείς τόσο σημαντικό να υπάρχει) ώστε να έχεις 2 front facing speakers αντί για ένα front και ένα κάτω; Κοινή λογική ρε γμτ…

Ευάγγελος

Στην τελευταία φωτογραφία στο κάτω μέρος του τηλ. γράφει MQA αναζήτηση Google και μάλλον νέα τεχνολογία στον ήχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.