HTC 10: Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας στην selfie κάμερα;

Την ημέρα που ανακοινώθηκε το Huawei P9, το οποίο ενσωματώνει camera setup που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με ττην Leica, η HTC επέλεξε να λανσάρει teaser που έλεγε ότι το HTC 10 θα έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone.

Τι εννοεί όμως όταν μιλά για καλύτερη κάμερα; Οι μέχρι τώρα πληροφορίες και διαρροές λένε ότι η κάμερα στην πλάτη θα είναι στα 12 Megapixel ενώ σήμερα μαθαίνουμε για την εμπρόσθια κάμερα.

Το HTC 10 φαίνεται ότι θα γίνει το πρώτο smartphone στον κόσμο με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) ενσωματωμένο στην εμπρόσθια κάμερα. Η selfie κάμερα σύμφωνα και με σημερινά benchmarks αναμένεται στα 5 Megapixel. Η HTC ήταν από τις πρώτες που ενσωμάτωσε OIS στην κάμερα του smartphone της.

Οι πληροφορίες για την selfie κάμερα έρχονται από την παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Kisha Bari, η οποία μέσα από το Twitter ανέβασε φωτογραφίες οι οποίες αναφέρονταν στην πρώτη OIS Selfie camera. Αργότερα ο λογαριασμός στο Twitter έκλεισε.

Η επίσημη ανακοίνωση του HTC 10 θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 12 Απριλίου, περιμένουμε οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος και Android 6.0 Marshmallow.

htc 10 ois selfie camera, HTC 10: Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας στην selfie κάμερα;

htc 10 ois selfie camera, HTC 10: Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας στην selfie κάμερα;

Πηγή:1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsaras

Νομίζω μας προετοιμάζει για κάτι πολύ καλό η htc. Θα δείξει!!!

Manuelo

Ελπιζω τελικα να είναι όπως μας τα υπόσχεται η htc και να μην ισχυσει ότι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι γτ σαν πολλα να μας τα λεει μεχρι στιγμης.. Πολύ τους γειωνει τους υπολοιπους! Θεωρω ότι παιζει επικινδυνα με τέτοιες δηλωσεις γιατι αν δεν είναι τουλάχιστον ανταξιο με τις υπολοιπες ναυαρχιδες νομιζω θα σβησει από τον χαρτη. Αντε να δουμε..

Chris

Saygus V squared the first phone with OIS on the front camera.not this one

Οδυσσεας

πολυ Hype

lolek

Οποιος ειχε καποιο απο τα m7,m8 και φαντάζομαι χωρις να εχω πιασει m9 ξερει ποσο γρηγορα ειναι και ποσο ποιοτικα. Τωρα που ειμαι κατοχος ναυαρχιδας αλλης εταιριας εχω να πω πως ειδικα αν η καμερα ειναι ultrapixel της οποιας δηλωνω fan ξαναγυρναω αμεσως. Δεν συγκρινεται η εταιρια με μονο κακο τις τιμές τους που πεφτουν πααααααρα πολυ αργα και το service της arvato.

Φιλιππος

Ναι ρε τρελα !!δωσε πονο!

Lefteris

Τα πρωτα μου 4 smartphone ηταν HTC, δυο με windiws mobile, ενα με android και ενα υβριδικό (στο θρυλικο HD2 αναφερομαι). Ειναι η αγαπημενη μου εταιρεία κατα βαθος αν και εχω πολυ καιρο να αγορασω κινητο και πολλα απο τα χαρακτηριστικα που εχουν σημερα τα κινητα τα παρουσιασε πρωτη η HTC. Τα τελευταια χρονια εχει χασει την μπαλα και ευχομαι να επανελθει γιατί το αξιζει σιγουρα. Ας ελπισουμε να μην ειναι απλα φημες ολα αυτα που ακουγονται

Ekimolaos

@lolek
Όποια συσκευή και νά’χεις στην Ελλάδα, άμα πάθει κάτι στην υπέρτατη arvato θα πάει.

Εγώ όταν πήρα το Galaxy S 6 από ένα σκρουτζομάγαζο (το οποίο έχει και από τις υψηλότερες βαθμολογίες τρομάρα του) μου στείλανε κινητό στο οποίο το γυαλί της οθόνης ήταν πολύ πιο κάτω απ’το κανονικό, αρκετά κάτω απ’το μέταλλο, και τα χρώματα της οθόνης ήταν άσ’τα. Το έστειλα πίσω, το έστειλαν στην arvato, το “επισκεύασαν” και μου το στείλανε πίσω. Σαν να μην το έστειλα ποτέ, δεν φτιάξανε τίποτα. Ζήτησα αντικατάσταση συσκευής, μου φέρανε καινούρια με άλλα προβλήματα, ξανά arvato ξανά τα ίδια.

Τεσπά, κατέληξα με ελάχιστα προβληματικό S6 στο τέλος (ροζ απόχρωση δεξιά, κακά τοποθετημένο το πίσω γυαλί) οπότε το κράτησα γιατί με κούρασαν. Το θέμα είναι να μην πάθει κάτι η συσκευή σου, γιατί αν πάθει, είτε είναι Samsung είτε HTC, arvato θα πάει και την ήπιες.

Avraam

Μαγκες ηρεμηστε λιγο, οι μεγαλυτεροι μας λεγαν: <> ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.