HTC 10: Θα έχει το καλύτερο BoomSound μέχρι σήμερα [video]

Μετά τα αποκαλυπτήρια του Huawei P9 που θα γίνουν αύριο Τετάρτη στο Λονδίνο, η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση είναι εκείνη του HTC 10. Η Huawei με σημερινό teaser video επικεντρώνεται στην dual-camera ενώ η HTC μιλά για τον εξαιρετικό ήχο που θα έχει ναυαρχίδα της.

Μέσα από teaser video στο λογαριασμό της στο Twitter, η HTC υπόσχεται για το HTC 10 την “υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου και το καλύτερο BoomSound μέχρι σήμερα. Η HTC έχει μακρά ιστορία όσον αφορά στον ήχο των ναυαρχίδων της και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την πρόοδο που έκανε.

H ίδια έχει μιλήσει και για το κομμάτι της κάμερας όπου είχε κάποιες ατυχίες και υπόσχεται να φέρει εξαιρετική εμπειρία.

Η επίσημη ανακοίνωση του HTC 10 θα γίνει στις 12 Απριλίου με οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel και αναφέρεται ως το πιο γρήγορο και smooth Android κινητό.

Δείτε το video:

htc 10 best boomsound, HTC 10: Θα έχει το καλύτερο BoomSound μέχρι σήμερα [video]

htc 10 best boomsound, HTC 10: Θα έχει το καλύτερο BoomSound μέχρι σήμερα [video]

htc 10 best boomsound, HTC 10: Θα έχει το καλύτερο BoomSound μέχρι σήμερα [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Κατά την προσωπική μου γνώμη η ΗTC δεν πρέπει να επικεντρώσει την προώθηση της συσκευής στον τομέα του ήχου από τα εξωτερικά ηχεία. Υπάρχουν άλλοι τομείς ( smooth lag free λειτουργία, οθόνη, κάμερα, μπαταρία ) στα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών δίνει σαφώς μεγαλύτερη σημασία. Δεν λέω ότι είναι κακό να προβάλλει και αυτόν τον τομέα. Απλά να μην επικεντρώσει την καμπάνια της σε αυτόν.

Temasek

Η HTC πολύ καλά κάνει και επικεντρώνεται στον τομέα ήχου γιατί εκεί είναι πολύ καλύτερη από όλους τους ανταγωνιστές της(δεν μιλάω για ηχεία).Όσο αφορά την lag free λειτουργία του,νομίζω είναι περιττό να το διαφημίσει εφόσον πλέον όλα τα flagships είναι lag free

Ευάγγελος

Μέχρι την τελική παρουσίαση διαφημίζει και ένα στοιχείο κάθε φορά πχ επόμενο θα είναι η κάμερα όπως και να έχει αυτόν τον χρόνο πιστεύω θα είναι η καλύτερη υλοποίηση της htc out of the box .
Μου λείπει η ποιότητα της htc και το sense εάν καταφέρει κάμερα και μπαταρία να είναι σε καλό επίπεδο τότε σίγουρα θα είναι η επόμενη συσκευή .

stelios

Να τον επικεντρωνε και σχεδιαστικά………

tester

@Ευάγγελος σαν παλιός χρήστης M7 θα συμφωνήσω απόλυτα. Καμία σχέση με touchwiz και λοιπά λειτουργικά. Το HTC Sense ήταν κορυφή.

Ας έχει μια κορυφαία κάμερα – που ήταν πάντα το αδύνατο σημείο των Μ – και θα κοντράρεται μόνo με το S7.

JohnWave

@Temasek κάνε ένα γκάλοπ στον κοινωνικό σου περίγυρο θέτοντας το δίλημμα :” Συσκευή με άψογη κάμερα και μέτριο ήχο από τα εξωτερικά ηχεία ή συσκευή με μέτρια κάμερα και άψογο ήχο από τα εξωτερικά ηχεία;” Θα δεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα προτιμήσει τη συσκευή με την άψογη κάμερα. Το ίδιο αν αντί της λέξης “κάμερα” βάλεις τη λέξη “μπαταρία” ή την “οθόνη”. Το να υπερέχει σε έναν τομέα όχι το ίδιο σημαντικό σε σχέση με άλλους για τους περισσότερους καταναλωτές, δεν λέει τίποτα. Γι’ αυτό λέω ότι καλά κάνει και το προβάλλει αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό.

Κώστας Ζ.

Που είναι το δεύτερο ηχείο ρε παιδια;

temasek

johnwave δεν ειπα για τα ηχεια αλλα για τον ηχο που βγαζει στα ακουστικα.Ειναι καλυτερος απο ολους τους ανταγωνιστες της και για αυτο αξιζει να το διαφημισει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.