HTC 8X: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Windows 10 Mobile

H HTC UK ξεκαθάρισε ότι το HTC 8X του 2012 δεν θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του Mobile OS της Microsoft, Windows 10 Mobile. Κάτι τέτοιο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο μιας και έχουμε συνηθίσει συσκευές από 2 ετών και άνω να μην αναβαθμίζονται συχνά (υπάρχουν βέβαια οι εξαιρέσεις των iPhone και Nexus).

Μπορεί το HTC 8X να είναι πάνω από 3 ετών, όμως υπάρχει ο αντίλογος που λέει ότι από τη στιγμή που υπάρχουν τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ικανό να τρέξει Windows 10 Mobile, γιατί να μην αναβαθμιστεί;

Δυστυχώς όμως η HTC έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρξουν άλλα updates για τη συσκευή, οπότε όσοι έχουν το HTC 8X είτε θα μένουν σε Windows Phone 8.1 είτε θα πάνε σε νέο Windows 10 smartphone.

Όσο για το νεότερο HTC One M8 for Windows (2014) δεν είναι ακόμη σαφές αν θα αναβαθμιστεί σε Windows 10 Mobile, αλλά δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο.

HTC 8X no windows 10 mobile, HTC 8X: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Windows 10 Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

ξεφτηλα, ειχα trophy – mozart δεν πηραν 8.0 μετα ειχε ο πατερας μου 8s kai ελεγα να παρω και εγω το 8x ΛΟΛ…. τελικα καλα εκανα….

Many

Γιατί, υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι δεν θα αναβαθμιστεί; Τηλέφωνο του 2012?

tasos

Την ίδια στιγμή το Lumia 920 είναι έτοιμο να πάρει Windows 10 Mobile….μπράβο htc.

Νικος

iPhone μονο για Update , ηhtc ούτε ένα δεν μπορεί να δωσει

thanoik

@tasos ποτε λες να δωσει επίσημα για το 920;ακομα περιμενω…

nikolasV

Νόμιζ; ότι θα αναβαθμιζόταν, anyway όλα τα Lumia θα αναβαθμιστούν ομως σε Windows 10, πριν απο λίγα λεπτά βγήκε ανακοίνωση στο Windows Central ότι η ανάβαθμιση σε λίγες μέρες ξεκινάει για Πολωνία στην κινητή τηλεφωνία AT&T, επιτέλους ξεκινάει!

nikolasV

εδώ είναι η λίστα με τα πρώτα Lumia που θα αναβαθμιστούν σε Windows 10. (από την επίσημη σελίδα των Lumia για την Ελλάδα)

Ακολουθεί μια πρώτη λίστα μοντέλων Lumia που θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10, όταν αυτή καταστεί διαθέσιμη, ενώ παράλληλα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση και άλλων μοντέλων Lumia: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 και Lumia 930. Οι λειτουργίες διαφέρουν ανάλογα τη συσκευή. Απαιτείται εσωτερική μνήμη 8

dark_master

Για την παραπάνω αναβάθμιση δεν ευθύνεται η HTC αλλα η Microsoft αφού εκείνη είναι πλέον υπεύθυνη για τα updates. Για μένα είναι πολύ κακό νέο αυτό για τις εταιρείες που θα πάνε/θέλανε να πάνε σε Windows 10.
Δηλαδή αναβαθμίσεις μόνο από τα Lumia (σα να λέμε Nexus)?
Πως οι υπόλοιπες εταιρείες θα υιοθετήσουν το λογισμικό (Windows) αν δεν το δίνει σε αυτά τα μοντέλα.
Για μένα αποτελεί ένα τεράστιο FAIL των windows.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Windows 10 Mobile Windows 8.1

Χρήση Windows 10 Mobile smartphone το 2020; Καμία ελπίδα…

Η εμπειρία μας με μία εβδομάδα χρήσης smartphone με Windows 10 Mobile και οι περιπέτειες με ένα νεκρό OS.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.

Smartphones Windows 10 for Phones Windows 10 Mobile Windows 10 Mobile smartphones

Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη των Windows 10 Mobile συσκευών τον Δεκέμβριο

Το 2017 η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τα Windows 10 Mobile. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα με διάφορες ενημερώσεις ασφάλειας.