Η HTC ξεκίνησε να δείχνει κατά λάθος διαφημίσεις στο default keyboard

htc ads qwerty keyboard, Η HTC ξεκίνησε να δείχνει κατά λάθος διαφημίσεις στο default keyboard

Η HTC επιφύλασσε μια έκπληξη για όσους χρησιμοποιούν το default QWERTY keyboard στη ναυαρχίδα HTC U11 και παλαιότερα μοντέλα όπως το HTC 10. Ξεκίνησε η προβολή διαφημίσεων από third party επιχειρήσεις, οι οποίες φαίνεται να έρχονται από το AdSense της Google.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η HTC να δεχτεί αρκετά αρνητικά tweets από δυσαρεστημένους χρήστες που δεν θέλουν να βλέπουν διαφημίσεις στο πληκτρολόγιο του κινητού τους και το εξέφρασαν με όλους τους δυνατούς τρόπους (όχι πάντα με την απαραίτητη ευγένεια).

Τα καλά νέα είναι ότι η HTC έδωσε επίσημη απάντηση γρήγορα, επισημαίνοντας πως δεν το έκανε σκόπιμα και ότι πρόκειται για λάθος.

Ο Jeff Gordon, υπεύθυνος για το τμήμα HTC Global PR δήλωσε: “Λόγω κάποιου λάθους, μερικοί χρήστες HTC [συσκευών] ανέφεραν ότι ξεκίνησαν να βλέπουν διαφημίσεις στο πληκτρολόγιο του κινητού τους. Αυτή δεν είναι σίγουρα η εμπειρία που στοχεύουμε να προσφέρουμε και εργαζόμαστε για την άμεση επιδιόρθωση του προβλήματος, έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι διαφημίσεις το συντομότερο δυνατό”.

Όσοι αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα στην HTC συσκευή τους, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν μέχρι να το λύσει η εταιρεία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πραγματικά η Touchpal είναι από τις πιο αισχροκερδείς εταιρίες ανάπτυξης εφαρμογών. Θυμάμαι όταν χρησιμοποιούσα κάποτε το πληκτρολόγιο της και το γύρισε σε επί πληρωμή έκδοση με ετήσια συνδρομή. Ετήσια συνδρομή για πληκτρολόγιο και μάλιστα κατώτερο στο swiping ( στην αντίληψη ελληνικών λέξεων) σε σχέση με άλλα του store. Βρε αϊ….

Αλέξανδρος Α.

Και όσοι έχουν ήδη πληρώσει συνδρομη για ένα χρόνο;

bezilys

Αυτο το “καταλαθος” με τρόμαζει!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.